Isten hívők válaszoljanak: Bűn az elválás?
Köszönöm, nagyon elgondolkoztató válaszokat irtatok..!!
Különösen a 16:31 orakor (A 62%-ban..)
Erre még sosem gondoltam amint irtad :
"Ha a házasságtörésen kívül bármi más oka van a házasság megromlásának, azt biztosan helyre lehet hozni."
Meg a 10:45 -ös,
a Malakiás2:16 -ra utalva ahol nagyon keményen leirja azt hogy Isten gyűlöli azt aki elválik.. -ezt még soha nem hallotam.. megdöbbentett..
Nagyon hálás vagyok nektek hogy irtaok.. -Igy könnyebben megvilágosodott előttem amint a Bibliábol is olvastam hogy: Isten gyűlöli az elbocsájtást -Hogy tényleg bűn az elválás...
Nélkületek nehezebb lett volna megtudni..
Ezt a mondatot nagyon sokszor elolvasom amint irtad kedves válaszoló a
16:31 percben :
„Ti feleségek, rendeljétek alá magatokat férjeteknek, amint illik az Úrban. Ti férjek, továbbra is szeressétek feleségeteket, és ne legyetek keserű haraggal irántuk.” A párnak már az is javára válik, ha csak ezt megfogadják. Hát még ha, alkalmazzák a többi dolgot is, amit a Biblia tanít az emberek egymással való bánásmódjáról!
Hiszem hogy helyreáll minden..
Köszönöm a véleményeket !
Nagyon örülök hogy tudtam segíteni!!!!
Ha nem vagyok indiszkrét hagy kérdezzem mi az amiért ennyire vonakodsz a vallásoktól ?
10:45 voltam
Én voltam a 16:31-es. Én is nagyon örülök, hogy hasznos volt a válaszom. Nem élek egyébként házasságban, így nincs tapasztalatom, de jól ismerem a Biblia tanítását ebben a dologban. Azért írtam le mindezt így, mert elhatároztam hogy ha valaha férjhez megyek, én is így fogok viselkedni.
Sok sikert és sok erőt a helyzet megoldásához! :)
Válaszként a fennebbinek , azért vonakodok a vallásoktól , mert mindeggyik mást mást mond majdnem.
Csak a tiszta igazság érdekel , és azt nehezebben lehet megtalálni csak ha igazán keresi az ember.
Puszi titeket ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!