Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Csak én vélekedek úgy, hogy...

Csak én vélekedek úgy, hogy ezek miatt, az új templomba járást erőltető törvények miatt be nem teszem a lábam egyetlen egy templomba?

Figyelt kérdés
Vallásos katolikusnak mondanám magam, néha néha bementem misére (húsvét stb) meg ha voltunk kirándulni benéztem kíváncsiságból templomba hogy milyen szép, de így azt hiszem hanyagolom isten házát. Ti hogy vagytok vele?
2011. ápr. 18. 18:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
eddig is butaságnak tartottam,ha valaki muszályból ment.
2011. ápr. 19. 08:32
 12/16 anonim ***** válasza:
Olvasd ezt végig: [link]
2011. ápr. 19. 11:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez mi alapján kapcsolódik az itteni dolgokhoz? Kiemelhetnéd a lényeget, ha nem csak ilyen linkelős félőrült vagy, mert ezt SENKI nem fogja végigolvasni, aki a kérdésre kattintott. Üdv.
2011. ápr. 19. 16:06
 14/16 anonim ***** válasza:

Kb 14-15 éves koromig azért mentem templomba, mert így neveltek, ilyen iskolába jártam, megszoktam, stb.

Most azért mert én szeretnék.

Teljes szívemből.

Minden vasárnap.

2011. ápr. 19. 19:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Hiszek (inkább sejtek,vagy logikusnak tartok) dolgokat,de vallást nem mondhatok magaménak (egyenlőre).Valamelyik apokrif viszont azt írja "nem kőházban lelsz reám".Ettől még nagyon tetszenek nekem is a templomok.
2011. ápr. 19. 22:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel... Milyen törvényre gondolsz?
2011. ápr. 20. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!