Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Csak én vélekedek úgy, hogy...

Csak én vélekedek úgy, hogy ezek miatt, az új templomba járást erőltető törvények miatt be nem teszem a lábam egyetlen egy templomba?

Figyelt kérdés
Vallásos katolikusnak mondanám magam, néha néha bementem misére (húsvét stb) meg ha voltunk kirándulni benéztem kíváncsiságból templomba hogy milyen szép, de így azt hiszem hanyagolom isten házát. Ti hogy vagytok vele?
2011. ápr. 18. 18:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
54%
eddig se jártam, most sem fogok.
2011. ápr. 18. 18:31
 2/16 anonim válasza:
66%
Nem tudom milyen törvényre gondolsz de szerintem se törvénnyel kellene megoldani, hogy ne legyen a magyar népből pogány.
2011. ápr. 18. 18:31
 3/16 anonim ***** válasza:
Ezután sem lesz kötelező templomba járni hetente egyszer. Az másik vallás.
2011. ápr. 18. 18:37
 4/16 anonim ***** válasza:
64%
Én többek között a krisztusi útról letért, fényűző életmódot folytató, illetve politizáló papok (lásd: Isten ellen szavaz, aki nem a Fideszre voksol) miatt nem járok soha templomba. Istenben hittem eddig is, és hinni fogok a jövőben is, de hiteltelen próféták prédikációira nem vagyok kíváncsi.
2011. ápr. 18. 18:41
 5/16 anonim ***** válasza:
A Fidesz adta 20 éves viszonylatban a legtöbb pénzt az egyháznak. (a kereszténynek)
2011. ápr. 18. 19:34
 6/16 anonim válasza:
81%

"A Fidesz adta 20 éves viszonylatban a legtöbb pénzt az egyháznak"

Elvégre húsz éves viszonylatban a fidesz lopott tőlünk legtöbbet. Legalább nem mindent kastélyépítésre fordítottak.

2011. ápr. 18. 19:39
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Senkinek sem kötelező járni. Aki úgy érzi, elmegy. Semmilyen törvény nem kötelez rá.
2011. ápr. 18. 19:43
 8/16 anonim válasza:
100%
Mi van? Te milyen "templomba járást erőltető" törvényekről beszélsz?
2011. ápr. 18. 19:49
 9/16 anonim válasza:

Erről küldenél egy linket?

Sok mindent el tudok képzeli a Fidesz-KDNP-ről,de ez már nekem is sok egy picit.

2011. ápr. 18. 20:03
 10/16 anonim ***** válasza:
Azokra az új törvényekre gondolsz ,amiket Szent István adott ki kb. 1000 évvel ezelőtt? Azok kicsit elévültek már.
2011. ápr. 18. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!