Hogy mondjam el ezt az embereknek, h el is higyjék?
volt egy halálközeli élményem, azóta nagyon sokat olvasok ilyen dolgokról, arra jutottam, hogy a pokol létezik, próbálom az embereket meggyőzni róla.. éppen olyan reális, mint ahogy mi itt vagyunk a Földön. anyumnak próbáltam elmondani, de ő az arcomba nevetett, mikor én nagyon szomorú voltam, soha nem is tudott eddig meghallgatni bármi problémám volt.. de mikor Istenről próbáltam neki beszélni, s a szemembe nevetett, az nagyon rosszul esett. Ráadásul régi római történeteket olvastam, ahol klinikai halálból visszatért emberek próbáltak mesélni a túlvilágról, miután "visszatértek" és mindenki akkor is kinevette őket(akkor még nem volt semmi kereszténység)..én ugyanígy érzem magam. Nem voltam pokolban, de a tudatom nálam volt végig, de nem is tudom leírni mennyire szörnyű érzés..
ráadásul épp anyumnak mondtam, aki egyszer a saját testét látta az ágyon feküdni(nem tudom hogy rosszul volt-e akkor), és a plafonról nézte saját magát. Azt mondta nagyon megijedt hogy nem tud visszamenni a testébe(nagyjából, amint olvastam akik átéltek klinikai halált 40%uk végignézi h az orvosok hogy küzdenek az életéért, látja felülről magát, 60%uk nem.<< még a tudatuk valamilyen szinten náluk van, és a lelkük nem távozott el a testtől)
http://www.youtube.com/watch?v=OAr0wOrXWN8 fel tudjátok fogni, hogy ez a lány nem hazudik?!
ahogy megyek az utcán egyszerűen látom az embereket, hogy jobban érdekli ha elromlott TV, hisztit csapnak ki, mert elkésik a villamos, vagy hogy eltörik egy cserép.. annyira apróságok, és a legfontosabb témát egyszerűen figyelmen kívül hagyják.. bocsánat, túlságosan eltértem a témáról, de higyjétek el, hogy mindez, amit leírtam igaz. Mondhatjátok embereknek, akik bizonyságot tesznek a tulvilágról, hogy csalók, csak híresek akarnak lenni, el akarják adni a könyvüket, v szektához tartoznak.. de gondolkodjatok el rajta.. én nem azért írtam, h híres akarok lenni(nem is kell kommenteljétek a kérdést), csak olvassátok ezt el.
Adj hálát Istennek, hogy még adott Neked időt itt a földön, és szeress. Küldetést kaptál! Én hiszek Neked.
Međugorje, 2011. március 25 "Drága Gyermekek! Ma különösen szeretnélek a megtérésre hívni benneteket. Ma hadd kezdődjék egy új élet a szívetekben. Gyermekek, az igent szeretném hallani tőletek, hadd legyen örömteli Isten akaratának megélése életetek minden pillanatában. Ma különlegesképp áldalak meg benneteket, Szívemből és fiam, Jézus Szívéből, a Béke, a Szeretet és az Egység anyai áldásával. Köszönöm, hogy követitek hívásom."
aki a pokol tanítását illetően hazudik, az nem a személy, aki tapasztalt valami paranormálisat, hanem Isten ellensége, az a szellem, aki az egész lakott földet FÉLREVEZETI ! Pokol nincs, a Biblia a pokolt a halál alvó állapotával, a tétlen ürességét azonosítja. szemléltetés: hol voltál ,mi előtt meg nem születtél? a pokolban? NEM SEHOL SEM . az élet ellentéte a halál, és Isten jóságával nem egyeztethető össze egy kínbarlang, egy örök gyötrelem helyszíne, egy félelmetes, misztikus rémület.
Számomra ez REÁLIS és MEGNYUGTATÓ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!