Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy mondjam el ezt az emberek...

Hogy mondjam el ezt az embereknek, h el is higyjék?

Figyelt kérdés

volt egy halálközeli élményem, azóta nagyon sokat olvasok ilyen dolgokról, arra jutottam, hogy a pokol létezik, próbálom az embereket meggyőzni róla.. éppen olyan reális, mint ahogy mi itt vagyunk a Földön. anyumnak próbáltam elmondani, de ő az arcomba nevetett, mikor én nagyon szomorú voltam, soha nem is tudott eddig meghallgatni bármi problémám volt.. de mikor Istenről próbáltam neki beszélni, s a szemembe nevetett, az nagyon rosszul esett. Ráadásul régi római történeteket olvastam, ahol klinikai halálból visszatért emberek próbáltak mesélni a túlvilágról, miután "visszatértek" és mindenki akkor is kinevette őket(akkor még nem volt semmi kereszténység)..én ugyanígy érzem magam. Nem voltam pokolban, de a tudatom nálam volt végig, de nem is tudom leírni mennyire szörnyű érzés..

ráadásul épp anyumnak mondtam, aki egyszer a saját testét látta az ágyon feküdni(nem tudom hogy rosszul volt-e akkor), és a plafonról nézte saját magát. Azt mondta nagyon megijedt hogy nem tud visszamenni a testébe(nagyjából, amint olvastam akik átéltek klinikai halált 40%uk végignézi h az orvosok hogy küzdenek az életéért, látja felülről magát, 60%uk nem.<< még a tudatuk valamilyen szinten náluk van, és a lelkük nem távozott el a testtől)

http://www.youtube.com/watch?v=OAr0wOrXWN8 fel tudjátok fogni, hogy ez a lány nem hazudik?!

ahogy megyek az utcán egyszerűen látom az embereket, hogy jobban érdekli ha elromlott TV, hisztit csapnak ki, mert elkésik a villamos, vagy hogy eltörik egy cserép.. annyira apróságok, és a legfontosabb témát egyszerűen figyelmen kívül hagyják.. bocsánat, túlságosan eltértem a témáról, de higyjétek el, hogy mindez, amit leírtam igaz. Mondhatjátok embereknek, akik bizonyságot tesznek a tulvilágról, hogy csalók, csak híresek akarnak lenni, el akarják adni a könyvüket, v szektához tartoznak.. de gondolkodjatok el rajta.. én nem azért írtam, h híres akarok lenni(nem is kell kommenteljétek a kérdést), csak olvassátok ezt el.

2011. ápr. 1. 13:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
72%
Ezek szerint te a pokolban jártál,hogy tudod létezik??Ezek szerint eddigi életed annyira rossz volt,hogy neked a pokol juthat csak??
2011. ápr. 1. 20:31
 12/26 anonim ***** válasza:
34%
Elhiszem, hogy volt ilyen vagy hasonló élményed, sokan tapasztalnak effélét, azonban erre két racionális magyarázat van: az egyik, hogy démoni trükk csupán, azért hogy népszerűsítse a hamis tanítást, a másik : az agy - mint bonyolult szerkezet - egy baleset vagy esemény hatására képes furcsa emlékeket gyártani. :)
2011. ápr. 1. 20:43
 13/26 anonim ***** válasza:
36%
Pokol létezik. Teljesen igazad van. Szerintem kezdd el olvasni a Biblia c. könyvet,kezdjed János evangéliumánál (Újszövetségben 4.könyv) Ott útmutatást fogsz találni ;)
2011. ápr. 1. 22:24
 14/26 anonim ***** válasza:
36%

Adj hálát Istennek, hogy még adott Neked időt itt a földön, és szeress. Küldetést kaptál! Én hiszek Neked.

Međugorje, 2011. március 25 "Drága Gyermekek! Ma különösen szeretnélek a megtérésre hívni benneteket. Ma hadd kezdődjék egy új élet a szívetekben. Gyermekek, az igent szeretném hallani tőletek, hadd legyen örömteli Isten akaratának megélése életetek minden pillanatában. Ma különlegesképp áldalak meg benneteket, Szívemből és fiam, Jézus Szívéből, a Béke, a Szeretet és az Egység anyai áldásával. Köszönöm, hogy követitek hívásom."

2011. ápr. 1. 22:34
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
POKOL NEM LÉTEZIK. a Bibliában fordított SEOL, POKOL, HADESZ szó egyetlen jelentése : SÍRGÖDÖR. János evangéliumáról annyit, hogy JÉZUS mikor feltámasztotta Lázárt, azt mondta: ALSZIk. - a halált alvó állapothoz hasonlította. A biblia azt is írja, hogy Jézus a Hádesz-ban volt, amikor 3 napig ÖNTUDATLAN HALÁLALVÁSBA merült. A pokol démoni tanítás, Istenkáromló, és NEM LÉTEZIK. A Teremtőt olyannal rágalmazni, hogy létrehozott egy ÖRÖK KÍN helyet, nagyon csúnya dolog. Mi nem egy Istenről beszélünk. akit én ismerek, annak legfőbb tulajdonsága a SZERETET. :) - azzal nem fér össze az ostoba POKOL tanítás. Úgy gondolnám : megnyugtató számodra, hogy nincsennek ilyen borzalmas helyek. Miért akarod azt hinni, hogy van???? NINCS !!!
2011. ápr. 2. 00:14
 16/26 anonim ***** válasza:
36%
Úgy látom, kaptál hideget,meleget. Ne törődj vele, hanem éld az életedet úgy, ahogy ennek élménynek a birtokában a legjobban képes vagy!!! Én úgy gondolom, hogy igazad lehet!
2011. ápr. 2. 08:44
 17/26 anonim ***** válasza:
Én tudtam azt, hogy a társadalom nagyon beteg, de azt nem tudom elképzelni, miért RAGASZKODNAK emberek egy borzalmas tanításhoz, aminek nincs alapja, egy démoni rettenethez, ami FÉLELMET és gyötrelmet táplál az elmébe és a szívbe. Beteges állapotok ezek.
2011. ápr. 2. 10:17
 18/26 anonim ***** válasza:
28%
előző: valószínűleg a kérdés feltevője, aki megtapasztalta, és mostmár teljesen máshogy látja a világot, jobban tudja nálunk. És nem csak Vele, nagyon sok más emberrel is megtörtént már ez, akkor Ők mind hazudnak? Erről szerintem nem lehet hazudni. (vagy legalábbis hamar kiderülne)
2011. ápr. 2. 13:42
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Hazudni nem ugyanaz mint tévedni.
2011. ápr. 2. 14:00
 20/26 anonim ***** válasza:

aki a pokol tanítását illetően hazudik, az nem a személy, aki tapasztalt valami paranormálisat, hanem Isten ellensége, az a szellem, aki az egész lakott földet FÉLREVEZETI ! Pokol nincs, a Biblia a pokolt a halál alvó állapotával, a tétlen ürességét azonosítja. szemléltetés: hol voltál ,mi előtt meg nem születtél? a pokolban? NEM SEHOL SEM . az élet ellentéte a halál, és Isten jóságával nem egyeztethető össze egy kínbarlang, egy örök gyötrelem helyszíne, egy félelmetes, misztikus rémület.

Számomra ez REÁLIS és MEGNYUGTATÓ.

2011. ápr. 2. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!