Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy mondjam el ezt az emberek...

Hogy mondjam el ezt az embereknek, h el is higyjék?

Figyelt kérdés

volt egy halálközeli élményem, azóta nagyon sokat olvasok ilyen dolgokról, arra jutottam, hogy a pokol létezik, próbálom az embereket meggyőzni róla.. éppen olyan reális, mint ahogy mi itt vagyunk a Földön. anyumnak próbáltam elmondani, de ő az arcomba nevetett, mikor én nagyon szomorú voltam, soha nem is tudott eddig meghallgatni bármi problémám volt.. de mikor Istenről próbáltam neki beszélni, s a szemembe nevetett, az nagyon rosszul esett. Ráadásul régi római történeteket olvastam, ahol klinikai halálból visszatért emberek próbáltak mesélni a túlvilágról, miután "visszatértek" és mindenki akkor is kinevette őket(akkor még nem volt semmi kereszténység)..én ugyanígy érzem magam. Nem voltam pokolban, de a tudatom nálam volt végig, de nem is tudom leírni mennyire szörnyű érzés..

ráadásul épp anyumnak mondtam, aki egyszer a saját testét látta az ágyon feküdni(nem tudom hogy rosszul volt-e akkor), és a plafonról nézte saját magát. Azt mondta nagyon megijedt hogy nem tud visszamenni a testébe(nagyjából, amint olvastam akik átéltek klinikai halált 40%uk végignézi h az orvosok hogy küzdenek az életéért, látja felülről magát, 60%uk nem.<< még a tudatuk valamilyen szinten náluk van, és a lelkük nem távozott el a testtől)

http://www.youtube.com/watch?v=OAr0wOrXWN8 fel tudjátok fogni, hogy ez a lány nem hazudik?!

ahogy megyek az utcán egyszerűen látom az embereket, hogy jobban érdekli ha elromlott TV, hisztit csapnak ki, mert elkésik a villamos, vagy hogy eltörik egy cserép.. annyira apróságok, és a legfontosabb témát egyszerűen figyelmen kívül hagyják.. bocsánat, túlságosan eltértem a témáról, de higyjétek el, hogy mindez, amit leírtam igaz. Mondhatjátok embereknek, akik bizonyságot tesznek a tulvilágról, hogy csalók, csak híresek akarnak lenni, el akarják adni a könyvüket, v szektához tartoznak.. de gondolkodjatok el rajta.. én nem azért írtam, h híres akarok lenni(nem is kell kommenteljétek a kérdést), csak olvassátok ezt el.

2011. ápr. 1. 13:50
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem sürgöseb keress egy orvost, mielött teljesen megbolondulsz!
2011. ápr. 1. 13:53
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nem hazudsz, nagyon sok embernek volt halálközeli élménye.

A komoly vita nem azon megy, hogy ezek az emberek hazudtak-e, hanem hogy tényleg a túlvilágon jártak, vagy pedig egyéb, tudományos magyarázat van a háttérben. Amit ők valósnak éreztek, az a tudományos szemlélet szerint valójában nem történt meg, hanem csak az agyukban zajlott le a haldoklás alatt végbemenő agyi biokémiai folyamatok miatt.

2011. ápr. 1. 14:05
 3/26 anonim ***** válasza:
35%

"ahogy megyek az utcán egyszerűen látom az embereket, hogy jobban érdekli ha elromlott TV, hisztit csapnak ki, mert elkésik a villamos, vagy hogy eltörik egy cserép.. annyira apróságok, és a legfontosabb témát egyszerűen figyelmen kívül hagyják.. "

Nem, képzeld el, másoknak sokkal fontosabb az, hogy ÉLJENEK. Te meg ne reklámozd itt zöldségeidet, inkább menj orvoshoz.

2011. ápr. 1. 14:09
 4/26 anonim ***** válasza:
63%

[link]

Ha még nem láttad,biztos érdekelni fog!

2011. ápr. 1. 14:17
 5/26 anonim ***** válasza:
92%

Én jó pár éve súlyos autóbalesetet szenvedtem.Kórház,műtét,és intenzív osztály. A műtét után mondta el az orvos,hogy a műtét alatt leállt a szívem,és klinikai halálból hoztak vissza..Ahogy fogalmazott:"kicsit megijesztettél minket te lány"(17 éves voltam a baleset idején)Elmesélte,hogy mi történt,és elmondta hány percig voltam "halott"..De én nem láttam sem a fényt,nem lebegtem az orvosok felett,sőt ha az orvosi zárójelentésben nem lenne leírva,vagy az orvos nem mesélte volna el,akkor soha nem tudom meg,hogy pár percig az életemért küzdöttek,vagy mondhatnám azt,hogy vissza hoztak a halálból..

Szóval engem nem igazán tudnál meggyőzni,és ma engem is jobban érdekel,hogy mi történik körülöttem mint az,hogy van.e pokol vagy sincs..Ha eljön az ideje úgyis mindenki megtudja nem igaz?? De addig meg igenis működjön a tévém,mert nem szeretnék kihagyni egy "született feleségek" részt sem...

2011. ápr. 1. 14:25
 6/26 anonim ***** válasza:
63%

"arra jutottam, hogy a pokol létezik, próbálom az embereket meggyőzni róla.. éppen olyan reális, mint ahogy mi itt vagyunk a Földön" Csak magadat próbálod meggyőzni, hogy milyen fantasztikus dolog jutott tudomásodra, ahelyett, hogy 'csak' az agyad 'játszott' veled, netán nem is tudod milyen bonyolult az agy. Máskülönben miért érdekelne hogy mások mit tudnak vagy sem? Ha olyan reális lenne, nem csak a kifejezetten vallásos beállítottságúak hinnék el neked...

Reális = valós. Föld - valós. Túlvilág - nem valós.

Mondjuk elég baj az, hogy anyud miután majdnem meghaltál még ki is nevetett, ha már realitás talaján tartani nem tudott.

2011. ápr. 1. 14:29
 7/26 anonim ***** válasza:
77%

Tehat Te aterezted azt, hogy ez letezik! Akkor most elj ugy, hogy ne kerulj a pokolba! Ezen kell dolgoznod, hogy tiszta lelekkel elj, es szeresd, segitsd az embertarsaidat.

Ha vallas koveto vagy, akkor kovesd Jezus tanitasait, gyakorold azokat, ez a feladatod.

Te ne az embereket figyeld, hanem onmagadat!

2011. ápr. 1. 14:40
 8/26 anonim ***** válasza:
31%
Ez sima asztrális utazás volt, ugyanis ilyenkor az alany a saját vallásának megfelelő dolgokat lát, és általában kezdő asztrálutazóként alsóbb asztrális síkokra kerülnek a páciensek, ami nagyban hasonlít a keresztény pokolra,és ott a még a vágyaiknak élni akaró lények lakoznak, akik még nem tudtak elszakadni a fizikai síktól. Mivel ez egy spontán élmény volt, tehát nem magad idézted elő tudatosan erre való technikákkal, ezért gondolom csak az árnyoldalát láttad. Külön tréning vagy gyakorlás kel ahhoz, hogy egy ember ki tudjon lépni a testéből és vannak veszélyei is, ugyanakkor a fizikai test nem sérül és az asztrális sem, csak próbálnak egyes entitások rád ijeszteni.
2011. ápr. 1. 20:08
 9/26 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 1. 20:15
 10/26 anonim ***** válasza:
És pontosan hogyan jutottál arra a következtetésre, hogy Pokol márpedig létezik?
2011. ápr. 1. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!