Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha azt mondanák hogy egy óra...

Ha azt mondanák hogy egy óra múlva indulhatsz haza, Istenhez a mennyországba a lelki világba ahol Isten és az angyalok várnak személyesen, elfogadnád? Mennél?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy felkészültél rá hogy itt hagyj mindent és mindenkit Őérte,hogy Vele lehess?
2011. márc. 8. 07:55
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
52%

Az első válaszoló az Őrtorony amerikai szekta handabandáját böfögte vissza, amely a kereszténységet kétféle "megmentési" kasztba sorolja, hogy az így keletkezett belső párt (a felekezet vezetősége) korlátlan uralmat élvezzen a külső párt felett, bármely állítását abszolút igazságként kell kezelni, és az "egyre növekvő világosságra" hivatkozva bármekkora hátraszaltót megtehet. De most csak néhány linket teszek ide, amely megcáfolja a kétosztályos ideológiát:

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. márc. 9. 05:47
 22/29 anonim ***** válasza:
46%

"...korlátlan uralmat élvezzen a külső párt felett..."

Nincs "külső párt", mivel Jehova Tanúi - sok álszent kritikusukkal ellentétben hitben EGYSÉGESEK, mind a földi, mind az égi reménységűek.

Ezzel ellentétben kikre is szokták aggatni elítélően azt a szöveget, hogy "korlátlan uralmat gyakorol a hívei felett"? Kikre szokták ezt mondani? Azokra, akik az elnyomó szellemi, fizikai kényszer eszközével élnek. Sőt, ezzel általában rosszra, pusztításra hangolják, kényszerítik a híveiket.

Itt megint felmerül a kérdés, hogy vajon a történelem (a közelmúlt is!) miről is tanúskodik? Kiknek is van olyan pusztító szellemiségük és hatásuk, amivel a híveik milliói törtek egymás és más életére?!

2011. márc. 10. 14:36
 23/29 anonim ***** válasza:
46%

"8.12

Szóval ez nemet jelent?

Mert nem a személyes döntéseden alapuló választ adtál hanem csak idéztél ."

A Biblia álláspontja szerint fogalmaztam, vagyis én nem tartozom az égi reménységűek közé. De az ítéletnapot nagyon várom már. Persze azt is figyelembe kell venni, hogy Isten sem véletlenül türelmes!

2011. márc. 10. 14:42
 24/29 anonim ***** válasza:
35%

én tuudom tuudom a választ:

a bolsevik terrornak

2011. márc. 10. 14:43
 25/29 anonim ***** válasza:
35%
14: 36-ra tuuuuuudom a választ
2011. márc. 10. 14:44
 26/29 anonim ***** válasza:
33%
És a náci, vagy a kommunista terror kikre támaszkodott?
2011. márc. 10. 16:02
 27/29 anonim válasza:
Igen 
2014. júl. 18. 21:04
 28/29 anonim ***** válasza:
Mondanám [az úrnak] hogy előbb ússzon egyet a gyehenna tüzében.
2019. okt. 18. 16:06
 29/29 világvége1 ***** válasza:
Isten nincs a mennyben. Angyalok nem léteznek. Én meg nem mehetek még a mennybe, mert prófétálnom kell. Különben simán mennék egy óra múlva – vagy akár most azonnal.
2020. júl. 1. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!