Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha azt mondanák hogy egy óra...

Ha azt mondanák hogy egy óra múlva indulhatsz haza, Istenhez a mennyországba a lelki világba ahol Isten és az angyalok várnak személyesen, elfogadnád? Mennél?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy felkészültél rá hogy itt hagyj mindent és mindenkit Őérte,hogy Vele lehess?
2011. márc. 8. 07:55
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
86%
előző: ez egy fiktív kérdés, nem mondja a Kérdező, hogy ez így lesz vagy van. De jó kérdés, ezen kereztűl lényegi dolgokat lehet átgondolni, ami lemarad az egyre materialistább világból! Mert a modern világ erőszakosan elnyomni akarja a halál tényét- elfeledtetni az emberrel - (hogy bamba fogyasztóidióta legyen)
2011. márc. 8. 09:21
 12/29 A kérdező kommentje:

9.21

Te vagy az én emberem! :-)

-------------------------

Egyébként úgy is hangozhat a kérdés hogy :Ha azt mondanák hogy van egy órád a távozásig mit tennél ,mi járna a fejedben,félnél vagy hinnél Istenben hogy vigyáz Rád?

Azért érdemes ezen gondolkodni mert előbb utóbb eljön ez az idő és szerintem jobb felkészülni rá.Csak éld bele magad egy percre hogy tényleg menned kell.Egyből megváltozik "kicsit" a világképed,nem?

2011. márc. 8. 09:32
 13/29 anonim ***** válasza:
83%

A 8.17-as válaszoló megint:

"Mit gondolsz mi lesz akkor?"

Nem tudhatom mi lesz pontosan. (Hiszem, hogy senki sem tudhatja maximum remélheti v. hiheti.) De valahogy úgy képzelem olyan lesz mint a megszületésem/fogantatásom előtt volt. :)

2011. márc. 8. 09:52
 14/29 anonim ***** válasza:
78%

különös, kedves Kérdező.. tegnap azt gondoltam, megkérdezném, mit tennél, ha biztosan értésedre adnák (ez tehát egy fiktív dolog),megkérdeztem, magamtól is..

hogy 10 óra múlva mennem kell? Isten elé, Krisztus Pantokrator elé..elgondolkoztam ezen... majd azután jönne az a kérdés, hogy miért nem azt teszem?

2011. márc. 8. 09:55
 15/29 habibi ***** válasza:
87%
perszehogy, sok az az egy óra is, most nem lehetne?
2011. márc. 8. 10:12
 16/29 anonim ***** válasza:
83%

szivesen elmennék; de ha Istennek van még célja az életemmel itt a földön,akkor maradnék még szivesen.

A másik ,hogy a Menny sokkal valóságosabb hely mint a föld,tele van élettel,nincs halál,mert nincs bün sem.

2011. márc. 8. 10:34
 17/29 anonim ***** válasza:
86%
Mindenki a menyországba akar kerülni, de meghalni senki nem akar.
2011. márc. 8. 10:54
 18/29 anonim ***** válasza:
55%
Ezek a vallásos emberek mindig félrebeszélnek...:))
2011. márc. 8. 10:55
 19/29 anonim ***** válasza:

Ha ez a kérdés akkor hangzik el, amikor a lányom már felnőtt, a válaszom: IGEN! De addig felelősséggel tartozom érte és látni akarom, ahogy felnő.

Egyébként ajánlom a figyelmedbe az Úr imáját: Jöjjön el a te országod legyen meg a te akaratod, miképpen a mennyben, ÚGY A FÖLDÖN IS. A keresztények vágya és célja az hogy Isten országa itt a földön megvalósuljon, az Úr imája nem tartalmazza azt hogy vegyél magadhoz minél előbb. De ha menni kell, én nem félek :-))

2011. márc. 8. 13:13
 20/29 anonim ***** válasza:
82%
Eléggé elgondolkodtató, mert egy óra alatt haza sem tudok érni, meg éppen nincs feltöltve a telefonom, hogy hazaszólhassak, hogy ne várjanak. Szoronganék is miatta, hiszen lehet, hogy nem a menny, hanem a pokol járna. Mindenesetre bocsánatot kérnék a bűneimért, és megkérném Istent, hogy cselekedjen velem úgy, ahogy jónak látja.
2011. márc. 8. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!