Ha azt mondanák hogy egy óra múlva indulhatsz haza, Istenhez a mennyországba a lelki világba ahol Isten és az angyalok várnak személyesen, elfogadnád? Mennél?
"jöjj, édes halál"
Bach, ő egész életével, munkájával, szívvel-lélekkel készült Istennel való találkozásra http://www.youtube.com/watch?v=U-I7wbMY-A4
8.12
Szóval ez nemet jelent?
Mert nem a személyes döntéseden alapuló választ adtál hanem csak idéztél .
De én a Te személyes véleményedre vagyok kíváncsi hogy Igen mennél vagy Nem mert még itt akarsz maradni.
8.17
Köszönöm ez korrekt,egyenes válasz! :-)
Egyébként amikor majd vége lesz ennek az életednek és jön a halál,vagyis amikor visznek és nincs választásod akkor mit fogsz tenni hova szeretnél eljutni?Mit gondolsz mi lesz akkor? Vagy mit tudsz pontosan hogy mi történik majd akkor?
"Komm süßer Tod, komm selge Ruh!
Ich will nun Jesum sehen" - szól a Bach kantáta.
Szeretnék úgy élni, hogy bármikor örömmel mehessek Hozzá!
Nem könnyű, viszont nehéz.
De a régiek tudták ezt, ez fontos, és nem választották a könnyebbet, esti imáikban benne van.
Mert nem tudhatod mikor jön el az az óra...
8.26.
Igen ,legtöbben itt szeretnének maradni és ez persze lehetséges is hiszen aki Istentől távol szeretne élni az megkapja a lehetőséget Tőle ,hiszen az hogy itt vagyunk ezt bizonyítja .
Viszont én nagyon szívesen megyek haza Hozzá ha itt az ideje .Hiszen ha lehetek Vele miért lennék Nélküle!
Akit igazán szeretünk azzal szívesen vagyunk együtt,sőt nem is akarunk Nélküle élni .Nemde? Én így gondolom,így érzem :-)
"Vessünk számot hát édes Istenem
Hogy lelkemet ne kelljen féltenem
Ha megtartasz holnapi napodra
Nem fordítom azt megbántásodra"
- csángó estéli ima
A fényes nap immár lenyugodott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!