Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van olyan ember, aki nagyon...

Van olyan ember, aki nagyon hisz Istenben, és templomba jár stb, és felis vállalja? És szerintetek milyen ha meghal valaki? Én félek tőle!

Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 13:26
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Igen tudom,de nagyon bonyolult ez. :S Nem is tudom igazán elmondani amit akarok.Nehéz megfogalmazni. Nah de annyi egyébként hogy magában,Istenben nem hiszek,nem hiszem hogy van egy teremtő meg ilyenek,nem tudom mennyire lehet így megérteni.De olyan hogy lélek,abban hiszek.Persze úgy,hogy a léleknek semmi köze nincsen bármiféle természetfeletti akármihez,vagy hogy pokolba meg mennybe kerül a lélek... ezeket mesének tartom.Számomra a lélek az olyan,ami úgy mond maga az ember,ami gondolkodik,emlékszik, meg ilyenek és ha kell vándorol egyik testből a másikba,mert így jó az embernek és nem istenekhez kerül,meg nem tudom még milyen más helyekre. Fúúh ez annyira bonyolult hogy már magam összezavarom.. :D
2011. márc. 16. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!