Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van olyan ember, aki nagyon...

Van olyan ember, aki nagyon hisz Istenben, és templomba jár stb, és felis vállalja? És szerintetek milyen ha meghal valaki? Én félek tőle!

Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 13:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ehh... túl kicsi a válaszíró ablak. Ezt akartam írni:

Az olvasás hasznos hobbi, bővíti a szókincset a műveltséget stb.. Mindenkinek legalább 2-3 havonta kellene olvasnia egy könyvet.

2011. márc. 3. 15:14
 12/21 anonim ***** válasza:

Majdnem minden percemet Istennel töltöm, sokat járok templomba főleg pár év óta, mint ahogy érzem hogy nemsokára itt a világvége...

Én nem félek a haláltól és nem hiszek az újraszületésben. Minden ember egyszer születik le a Földre, én katolikus vagyok. Csak egyszer van próbatétel :)

Sokkal jobb halottnak lenni, nem fázol többet, nem lesz meleged, nem kell aggódnod a munkád miatt, hogy mi lesz a gyerekeddel, nem éhezel, stb. Csupa jó dolgok. A halál pillanata meg bármilyen fájdalmas, úgy sem emlékszel már utána rá. Az egyik legnagyobb ünnep a halál, mint ahogy a Bibliában is benne van.

2011. márc. 3. 15:25
 13/21 A kérdező kommentje:

:D

aki ma 15:08 kor írt.Igaza van fogalmazhatnák pontosabban is:D

.........

Igen,lehet jobb dolog a halál,én a világvégétől is tartottam,de valahogy nem hinném,hogy tényleg elkövetkezik 2012 ben....

Napkitörés viszont tényleg lessz,de nem hinném hogy belehalunk! Egyébként,van egy munkatársam,aki már most begyűjti a konzerveket,mert szerinte a jósok megmondták hogy 3 napig sötét lessz,és addig maradjon bent a lakásba,és utána kimehet:D

2011. márc. 3. 15:40
 14/21 anonim ***** válasza:

A 2012 -es világvégéről ez a véleményem:

[link]

:SPOILER: Annak aki nem tud angolul - Az egyik pánikol mert: Úr isten 2012-ben vége a világnak a Mayák megjövendölték. A másik kijavítja hogy csak a naptárnak lesz vége nem a világnak. Az első: "EGEK AZ ÉN NAPTÁRAM MÁR IDÉN DECEMBER 31-EL VÉGET ÉR!!!!!!!!!" ;) :SPOILER:

2011. márc. 3. 15:48
 15/21 A kérdező kommentje:
:D
2011. márc. 3. 15:50
 16/21 anonim ***** válasza:

Zsid 2:14 Mivel tehát a gyermekek testből és vérből valók, ő is hasonlatosképpen részese lett azoknak, hogy a halál által megsemmisítse azt, akinek hatalma van a halálon, tudniillik az ördögöt,

Zsid 2:15 És megszabadítsa azokat, akik a haláltól való félelem miatt teljes életükben rabok valának.

2011. márc. 3. 16:00
 17/21 anonim ***** válasza:

Ők azt állítják jártak már odaát.

Ha Jézus az életed ura, ez vár rád:

[link]

[link]

Ha a magad ura vagy akkor kb ez:

[link]

A világvégéről és Krisztus 2.eljöveteléről pedig itt találsz filmeket:

[link]

2011. márc. 3. 23:22
 18/21 anonim ***** válasza:

(Prédikátor 9:5) Mert az élők tudják, hogy meghalnak, de a halottak semmit sem tudnak, és nincs többé fizetségük, mert nem emlékeznek rájuk többé, elfeledték őket.

Nem kell félni a haláltól. Továbbá ezt ígéri Isten a halottaknak:

(János 5:28, 29) Ne csodálkozzatok ezen, mert eljön az óra, amelyben mindazok, akik az emléksírokban vannak, hallani fogják az ő hangját, és kijönnek ...

Én Királyság-terembe járok, mert ezt írja a Biblia: (Héberek 10:24, 25) És figyeljünk egymásra a szeretetre és jó cselekedetekre való ösztönzés végett, 25 nem hagyva fel egybegyűlésünkkel, mint szokásuk némelyeknek, hanem bátorítva egymást, éspedig annál inkább, minél inkább közeledni látjátok azt a napot.

Engem hogyan buzdítanak, ha nem vagyok ott? Én hogy buzdítok, ha nem vagyok ott?

2011. márc. 4. 08:21
 19/21 anonim válasza:
Hát igen, ha belegondol az ember megriad ettl a gondolattól,hogy egyik pillanatba éli az életét,másikba meg megszűnik létezni.Egyébként én nem hiszek,nem vagyok hívő.De nagyon sokat olvasok olyan dolgokról,hogy vannak olyan emberek,akik emlékeznek arra,hogy kik voltak előző életükben. ;)De vannak erre specializálódott emberek,akik kiderítik ki voltál,meg hogy hány életed volt. ;) Engem csupán ez nyugtat hogy mégsem szűnök meg teljesen. :D És egyébként nekem is vannak olyan képeim,amik nem most történtek meg velem,ebben az életben.De ilyet nem is álmodtam.Már egész kicsi korom óta tudom hogy ez megtörtént valamikor nagyon régen velem,(előző életemben)rengeteget gondolok erre. Érdekes mindenesetre.;) Szóval,nyugi,nem kell kétségbeesni. ^.^
2011. márc. 14. 13:28
 20/21 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Azt mondod nem vagy hívő. De mégis hiszel abban, hogy a "lélek" (amit nem hiszel) újjászületik egy másik testben. Ha az anyagi világban hiszel akkor ez képtelenség, mert az agy határozza meg a tudatot. Ha meghal, meghal vele az értelem. Ha nincs Isten, miért létezne szellemi világ? Ez csupa ellentmondás...

Az ezoterikával foglalkozó emberek ilyen csupa ellentmondások.

2011. márc. 15. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!