Van olyan ember, aki nagyon hisz Istenben, és templomba jár stb, és felis vállalja? És szerintetek milyen ha meghal valaki? Én félek tőle!
Ehh... túl kicsi a válaszíró ablak. Ezt akartam írni:
Az olvasás hasznos hobbi, bővíti a szókincset a műveltséget stb.. Mindenkinek legalább 2-3 havonta kellene olvasnia egy könyvet.
Majdnem minden percemet Istennel töltöm, sokat járok templomba főleg pár év óta, mint ahogy érzem hogy nemsokára itt a világvége...
Én nem félek a haláltól és nem hiszek az újraszületésben. Minden ember egyszer születik le a Földre, én katolikus vagyok. Csak egyszer van próbatétel :)
Sokkal jobb halottnak lenni, nem fázol többet, nem lesz meleged, nem kell aggódnod a munkád miatt, hogy mi lesz a gyerekeddel, nem éhezel, stb. Csupa jó dolgok. A halál pillanata meg bármilyen fájdalmas, úgy sem emlékszel már utána rá. Az egyik legnagyobb ünnep a halál, mint ahogy a Bibliában is benne van.
:D
aki ma 15:08 kor írt.Igaza van fogalmazhatnák pontosabban is:D
.........
Igen,lehet jobb dolog a halál,én a világvégétől is tartottam,de valahogy nem hinném,hogy tényleg elkövetkezik 2012 ben....
Napkitörés viszont tényleg lessz,de nem hinném hogy belehalunk! Egyébként,van egy munkatársam,aki már most begyűjti a konzerveket,mert szerinte a jósok megmondták hogy 3 napig sötét lessz,és addig maradjon bent a lakásba,és utána kimehet:D
A 2012 -es világvégéről ez a véleményem:
:SPOILER: Annak aki nem tud angolul - Az egyik pánikol mert: Úr isten 2012-ben vége a világnak a Mayák megjövendölték. A másik kijavítja hogy csak a naptárnak lesz vége nem a világnak. Az első: "EGEK AZ ÉN NAPTÁRAM MÁR IDÉN DECEMBER 31-EL VÉGET ÉR!!!!!!!!!" ;) :SPOILER:
Zsid 2:14 Mivel tehát a gyermekek testből és vérből valók, ő is hasonlatosképpen részese lett azoknak, hogy a halál által megsemmisítse azt, akinek hatalma van a halálon, tudniillik az ördögöt,
Zsid 2:15 És megszabadítsa azokat, akik a haláltól való félelem miatt teljes életükben rabok valának.
(Prédikátor 9:5) Mert az élők tudják, hogy meghalnak, de a halottak semmit sem tudnak, és nincs többé fizetségük, mert nem emlékeznek rájuk többé, elfeledték őket.
Nem kell félni a haláltól. Továbbá ezt ígéri Isten a halottaknak:
(János 5:28, 29) Ne csodálkozzatok ezen, mert eljön az óra, amelyben mindazok, akik az emléksírokban vannak, hallani fogják az ő hangját, és kijönnek ...
Én Királyság-terembe járok, mert ezt írja a Biblia: (Héberek 10:24, 25) És figyeljünk egymásra a szeretetre és jó cselekedetekre való ösztönzés végett, 25 nem hagyva fel egybegyűlésünkkel, mint szokásuk némelyeknek, hanem bátorítva egymást, éspedig annál inkább, minél inkább közeledni látjátok azt a napot.
Engem hogyan buzdítanak, ha nem vagyok ott? Én hogy buzdítok, ha nem vagyok ott?
Utolsó:
Azt mondod nem vagy hívő. De mégis hiszel abban, hogy a "lélek" (amit nem hiszel) újjászületik egy másik testben. Ha az anyagi világban hiszel akkor ez képtelenség, mert az agy határozza meg a tudatot. Ha meghal, meghal vele az értelem. Ha nincs Isten, miért létezne szellemi világ? Ez csupa ellentmondás...
Az ezoterikával foglalkozó emberek ilyen csupa ellentmondások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!