Mit tegyek ha a családom nem vallásos úgy mint én?
A szüleim nem vallásosak és előnyben részesitik az élvezeteket mondván Úgyis csak egyszer élünk!
Én az ellenkezőjét vallom.Nagyon sajnálom hogy igy szétszakadunk és ahogy nő a távolság közöttünk mindig rosszabb lesz.Ők azt várják hogy átállok az ő oldalukra mert szerintük az az életforma sokkal érdekesebb és jobb.Eszembe nem jut eladni magam az ördögnek.
Úgy van ahogy írod. Ez egy nehéz próbatétel. Elveszíteni az életünket, hogy megtaláljuk azt.
Láttam egyszer egy filmet, amiben egy fiú ugyanígy érez családja iránt. Ő kétségbeesetten levelet ír szüleinek amivel próbálja őket felébreszteni. :
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked, hogy soha ne gyengüljön a hited, inkább napról-napra erősödjön családod támogatása nélkül is. Ne feledd, akire a legnagyobb szükséged van, soha nem hagy el. Ő mindig melletted áll úgy mint senki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!