Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » 16 éves sátánista fiú vok és...

16 éves sátánista fiú vok és a szüleim nem fogadják el! Mit csináljak hogy elfogadjanak úgy ahogy vagyok?

Figyelt kérdés

..a szüleim nem tudják miből áll ez a vallás lassan az őrületbe kergetnek ... már azt tervezgettem hogy megszökök valahogy... mit csináljak hogy elfogadjanak??

kb 1 éve vok sátánista ... a szüleimmel elbeszélgettem és mondtam hogy nekem nem jön be a keresztény vallás... erre már mondják rám h..mér akkor sátánista vagy?...már kezd elegem lenni...de nem tom h mit csináljak...mihez kezdjek...

2011. jan. 4. 17:09
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Hagyjátok már,gyerek még,anno nálunk is voltak "sátánisták" ma már mind köztiszteletben álló családapák,és pirulnak,ha egy osztálytalin szóba kerül a butaságuk.
2011. jan. 4. 20:25
 32/41 anonim ***** válasza:
Ime, egy édi-bédi kis sántánista, aki csókos szmájlikat tesz a mondatai végére. Beszartam, komolyan mondom. Feldobtad a napom, kölyök! :DDDDDDDDDDD
2011. jan. 4. 23:23
 33/41 doboszoli ***** válasza:

Kinövöd gyermekem, kinövöd, mint a rövidnadrágot.

Ugye azt tudod, hogy a monitor mögé bújva fenyegetőzni(köhög a bolha), trágárul beszélni, mást sértegetni, nem igazán "sátános"?

Tanulj, csajozz, bulizz, élvezd a fiatalságod, felejtsd el ezt a hülyeséget.

2011. jan. 5. 09:03
 34/41 anonim ***** válasza:
Utolsó: mi bajod a zoknikkal? Én nem hasonlítgatnám a kérdezőhöz őket :P
2011. jan. 9. 10:32
 35/41 anonim ***** válasza:

Szerintem se kéne sértegetni a zoknikat!!!Ilyen kölyköm lenne,már a tuja alól szagolná az ibolyát:)))

Elnézést:XDDDD

2011. jan. 14. 18:50
 36/41 anonim válasza:
Szerintem inkább kerüld ezt a témát a szüleiddel való beszélgetéskor, de ettől függetlenül hihetsz benne. Amiben hiszel ahoz úgyis neked van egyedül közöd, attól még, hogy más beleszól, nem nézi jó szemmel akkor se tudja megváltoztatni a vallásodat.
2011. jan. 15. 19:56
 37/41 A kérdező kommentje:

na most itt a válasz minden kérdésre:

"imádkozni is szoktam a sátánhoz am. ha valakit érdekel ..."

nem, nem érdekel senkit.

"na aztán meg hova vinne?-.- a pokolba? oda nem mek még mert dolgom van ebben a kib*szott világban"

igen, még ki kell akasztanod a kib*szott WOW-ot! Yeah!!!!

"ő úgynéz ki mint egy rabló mert a sálát a szája elé tekeri azt kapucnit felkapja magára és X"D lol mindenki minket figyelt az uccán amikor metált hallgatva mentünk...xD"

Hát én biztos megijedtem volna tőletek, főleg a sok xD-től!!!!4444

vazze' te még írni sem tudsz nekem ne 4444-ezz -.-

és miaz hogy édibédi?-.- olyan hűlye vagy komolyan mondom... a neten mindenki smiley-al beszél -.- ha ott lennék nálad beleraknám a fejedet a wc-be és lehúznám a wc-t hogy fullaggy bele XD megérdemled szarrrágó -.- és a sátánizmus szerintem nem abból áll hogy ocsmányul beszélek másokkal -.- úú én mikor mondtam ijet hogy ez a sátánizmus számomra?-.- a szégyen csúcsa vagytok...inkább megsem szólaljatok!

2011. jan. 22. 16:58
 38/41 anonim ***** válasza:
Egyre jobb. Amúgy látom, különleges képességeid is vannak, pl. nagyon sok módon tudod leírni a "hülye" szót .
2011. jan. 22. 17:22
 39/41 anonim ***** válasza:
Kérdező: Ilyenkor az ember visszasírja az inkvizíciót.
2011. jan. 23. 09:25
 40/41 A kérdező kommentje:
-.- szerencsétlen hülye majd te visszasírod magadat az bölcsödébe
2011. febr. 8. 13:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!