Fontos, hogy elfogadjanak mások?
Nagyon jó teszed, ha függetleníted magad. Személyes tapasztalataim alapján mondom: decemberben elvesztettem valakit, akiről azt tartottam, hogy ő lesz életem szerelme. Rá két hétre egy közeli barátom is elárult. Utána a legjobb barátom is meg akarta velem szakítani a kapcsolatot, végül kibékültünk, de már semmi nem olyan. Itt elhatároztam, hogy számomra a családom után saját magam leszek a legfontosabb. Meguntam a függőségeket, a saját törvényeim szerint élek, már nem törődöm mások véleményével.
Hogy megérte-e? Nehéz kérdés. Az tény, hogy magányosabb vagyok, sokszor hiányzik valaki. De ennek ellenére azt mondom megérte. Tisztába jöttem magammal, elkezdtem alkotni, rengeteg olyan dolgot csinálni, amit eddig nem tettem.
Remélem a történetem segít neked valamelyest a döntésben. Helyetted nem tudhatom, mi lenne a jó neked. Mérlegeld, mennyire bírnád elviselni, ha magányosabb lennél. (Talán rádöbbensz, mint én, hogy valójában korábban voltál nagyon magányos, mert árulók kénye kedve szerint viselkedtél.)
Sok kitartást, ha elhatározod magad, eleinte nehéz. L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!