Vannak mások is akik fáznak?
Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 19:51
1/11 anonim válasza:
Nekem ez a pontjó időszak.Végre nincs az izzasztó nyár de fűteni sem kell még.
2/11 anonim válasza:
én reggel nagyon :SS érezni h már oktober van..
3/11 anonim válasza:
Reggel fázok,délután leizzadok mert melegem van. Gyűlölöm ezt az időjárást. Legyen vagy hideg,vagy meleg és pont!
4/11 anonim válasza:
20:06
Pont ezt akartam írni. Nagyon idegesítő.
5/11 anonim válasza:
Jaja, délután olyan meleg van, aztán ha lemegy a nap megfagyok.
6/11 anonim válasza:
Épp ez jutott eszembe, ebben az országban nincs egy olyan nap, hogy időjárás szempontjából jól érezném magam. Ha délután jó idő van, akkor este hideg, ha este jó idő van, akkor délután brutális meleg. Nyugtassatok meg, hogy máshol sem jobb a helyzet!:D
7/11 Idegbeteg számlálóbiztos válasza:
Egen, egen. Estére biza, hüsi lesz. Ezért lesztek szívesek forró teával fogadni, ha odaérek...
9/11 anonim válasza:
Fázni? Mikor? Ilyen melegekben? Még este sincs hideg! Agyamra is mennek a sofőrök mikor jövök munkából, mert FŰTENEK!!! Idióták! Meg lehet dögleni olyan hőséget csinálnak a buszban, csak nem tudom, mi a francnak?
10/11 anonim válasza:
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:57
Menj már ki kora reggel az utcára, biztos nem lesz ekkora hangod hogy miért fűtenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!