Miért vannak a sulimban kiakadva, ha mások nem úgy öltözködnek, mint ők, hanem inkább a divatot követik?
Barátoknál,haveroknál a suliban szoktam észrevenni, hogy folyton leszólják az olyanokat, akik nem úgy öltözködnek, mint ők. Nekik az a normális, ha valaki felvesz egy farmert, hozzá pólót,topot, ennyi. Azt vettem észre, hogy Pesten az emberek máshogy öltözködnek. Sokkal divatosabban és választékosabban. Ők simán felvesznek ősszel szoknyát, hozzá akár csizmát, stb. Most ne arra gondoljatok, hogy minden csicsás cuccot felvesznek, csak pl ami akkor divatos, felveszik. Nem lakom eldugott faluban, egy nagyobb városban élek, ezért is tartom furcsának, hogy ők ezen kiakadnak... Persze volt már rá példa, hogy valaki túlzásba vitte, minden sz.art magára rakott, de ha valaki a divatot követi, miért baj nekik..? nem értem. szerintetek?
(bocsi, ha esetleg rossz kategóriába raktam, gondolkodtam még a divat-ban is, de inkább ez mellett döntöttem)
a stílus nem pénz kérdése.
én pl kizárólag turiból öltözöm, de állítom, h sokkal jobban, mint azok, akik a kínaiból vagy akár plázából.
sokan dicsérik is a cuccaimat, meg persze van némi ízlésem hála az égnek :)
sztem akik nem mernek felvenni vagányabb, rendhagyóbb öltözéket, azok nem a pénzhiány miatt teszik, hanem mert egyszerűbb nekik így öltözni, és fikázni másokat, akik értenek valamit a stílusos dolgokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!