Mit csináljak, hogy elfogadjanak ilyennek?
Ismerős helyzet, csak úgy, céltalanul én sem szerettem soha elmászkálni. Diszkóban életemben nem voltam, és nem is vágytam oda. Itthon voltam, segítettem, olvastam, zenét hallgattam, festettem, rajzoltam, dísztárgyakat készítettem, írtam (nem mellesleg pénzt is kerestem/keresek vele). Aztán mindig az volt a bajuk, hogy nem megyek sehová. A barátaim is hasonlóak voltak, hozzájuk vagy velük mentünk párszor erre-arra. Aztán amikor volt valami program, mozi a párommal, vagy bármi, akkor meg magyaráztak, hogy pont most, mert ma ezt meg ezt kellett volna csinálni... mondtam, hogy ha valami különös tervük van a hétre, vagy jönne valaki valamiért, akkor szóljanak előre, ne aznap. Én közöltem velük 2-3 nappal korábban mindig, hogy mikor hová megyek, nem leszek, de akkor semmi. Aztán elfelejtették, szerveztek valamit, amire én is kellettem volna, és morogtak... képtelenség volt megfelelni :)
Próbálj meg beszélni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!