Milyen anya az ilyen? Minek az ilyennek gyerek?
Ma a villamoson előttem szállt fel egy anyuka a kislányával, a beszélgetésből kiderült, hogy 1. osztályos. A kislány boldogan és büszkén mesélte, hogy milyen ügyes volt a suliban, és nagyon aranyosan azt fejtegette, hogy végre megértett valamit, amit eddig nem sikerült, és ennek láthatóan nagyon örült. Az anyja feltűnően nem figyelt rá, látszott rajta, hogy k*rvára nem érdekli, unottan nézett ki az ablakon. Aztán szóba került, hogy elvesztett pár színesceruzát a kislány, ekkor bezzeg felélénkült a kedves mama (idézem):
"te is olyan nyomorék vagy b*meg, mint apád! én nem veszek neked többet, azt elhiheted...nem érdekel engem a tanítónéni, nem kapsz több sz*rt"
Olyan rosszul éreztem magam, nagyon sajnáltam a kislányt. Ennyire leszarni, hogy okos, és így beszélni vele pár színes ceruza miatt...a kislány nem tűnt szomorúnak, úgy tűnt, már hozzászokott...
ez most engem is elszomorított, sajnálom szegény kislányt.
tényleg elég sok ilyen anya van. az ilyennek felesleges gyereket vállalnia.
:( szegény kislány:( nem értem, hogy monthat valaki olyat egy kislányak hogy is olyan nyomorék vagy b*meg, mint apád
ekkora bukoot
Nagyon szomorú, pedig rengeteg ilyen szülő van sajnos.
Nem a gyerekük a legfontosabb számukra, párkapcsolati gondjaikat rajtuk töltik ki és nem értékelik, azt, hogy egészséges, okos gyerekük van, pedig sok szülő mit nem adna ezért...:(Viszont, ahogy mondtad okos kislányról van szó, bízom benne, hogy ,megtanulja kezelni ezeket a dolgokat és ő nem ilyen lesz majd később a saját gyerekével.
Én nem sajnálom.
Akik gyerekkorban átlagnál keményebb szavakat kapnak a szülőtől. Azokból később talpra esettebb ember lesz.
Nekem senki ne mondja h kis gyerek ide v oda.
Megtanulja h kell kezelni 1olyan helyzetet amikor kicsit elindul a szekér.
A való világban nem 1 ember példa erre a módszerre. és megvédik magukat.
18/F
"Én nem sajnálom.
Akik gyerekkorban átlagnál keményebb szavakat kapnak a szülőtől. Azokból később talpra esettebb ember lesz."
Te aztán rohadt okos vagy. Velem is így bántak, és olyan szerencsétlen lettem, hogy a lakásom bárminemű elhagyására napokig rá kell készülnöm.
Bár te biztos tudod, hogy kell jól gyereket nevelni, hisz annyit felnevelhettél már.
20.57
Jólvan olvasd át még 1x. majd megérted sokadjára.
Neked az értő olvasásod is ráment a neveltetésedre. ;)
Jajj de huncut voltam most.
Sajnos nagyon sok hasonlo szulo van ilyen, s ezert van ennyi tini pl. Akinek nincs onbizalma, hite onmagaval szemben.
Tehat elkenyeztetni nem kellene egy gyermeket, de odafigyelni Ra es normalis hangnemben beszelni Vele az lenne a minimum.
"Jólvan olvasd át még 1x. majd megérted sokadjára.
Neked az értő olvasásod is ráment a neveltetésedre. ;)
Jajj de huncut voltam most."
Értő olvasás? Mi fán terem az ilyesmi? Vagy talán értelmezőképességre gondoltál?
Egyébként meggyőződésem, hogy a szövegértelmezés nem annál problematikus, akinek ezt címezted, hanem nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!