Milyen anya az ilyen? Minek az ilyennek gyerek?
Ma a villamoson előttem szállt fel egy anyuka a kislányával, a beszélgetésből kiderült, hogy 1. osztályos. A kislány boldogan és büszkén mesélte, hogy milyen ügyes volt a suliban, és nagyon aranyosan azt fejtegette, hogy végre megértett valamit, amit eddig nem sikerült, és ennek láthatóan nagyon örült. Az anyja feltűnően nem figyelt rá, látszott rajta, hogy k*rvára nem érdekli, unottan nézett ki az ablakon. Aztán szóba került, hogy elvesztett pár színesceruzát a kislány, ekkor bezzeg felélénkült a kedves mama (idézem):
"te is olyan nyomorék vagy b*meg, mint apád! én nem veszek neked többet, azt elhiheted...nem érdekel engem a tanítónéni, nem kapsz több sz*rt"
Olyan rosszul éreztem magam, nagyon sajnáltam a kislányt. Ennyire leszarni, hogy okos, és így beszélni vele pár színes ceruza miatt...a kislány nem tűnt szomorúnak, úgy tűnt, már hozzászokott...
21.55
Még utoljára reagálok utána többet nem teszem mert már ezzel a hsz-emmel is eltérek a kérdéstől.
Mondták már h ne legyek ennyire őszinte mert megbántom a másikat de ami igaz...
Szóval mivel jobb az neked h most belém kötöttél?
Bírom amikor 2en intézünk 1dolgot. De jön a 3. nagy okos aki megmondja a frankót.
"Mondták már h ne legyek ennyire őszinte mert megbántom a másikat de ami igaz... "
A hozzád hasonló kretének jobban tennék, ha nem akarnák megmondani az igazat, mert az, amit ők igaznak vélnek, csak a legritkább esetben esik egybe azzal, ami valóban igaz.
22.17
Pont olyan családban ahol megtanultam kezelni a kínos helyzeteket ill. bármikor kitudom magam vágni szó csatákból is.
De már megint jön az értetlenkedés h trágár szavakat csak cigány használhat a kölykére. Ez nem így van.
Minden kultúrában meg van mindennek a helye.
Akinek meg nem tetszik az hallgasson el. Legalább az ünnepekre legyen tekintettel.
22:51
"legalabb az unnepekben"!
De miert csak az unnepekben es miert nem lehet ezt mindennap megtenni?
Ez nem vita forum, de Mindenki elmondhatja a velemenyet. En pl. 4 gyermeket neveltem fel, s nem vagyok buszke, de orulok annak, hogy egeszseges gyermekeket neveltem. Ma mar dolgoznak, de nem lelki serultek, s ez a legfontosabb. Nem lenne szabad igy nevelni egy kicsi artatlan gyermeket, Aki meg erdeklodik es boldogan elmeseli a Szulonek az napi fejlemenyeket, s a mama erre nem reagal, mert miert nem lehet azt megdicserni, hogy erezze az a gyermek azt, hogy Ot szeretik es megbecsulik, talan megdicserik, mert jol teljesitett pl.
Miert kell egy szulonek a sajat lelki problemajat ereztetni azzal a kicsi gyermekkel, Aki ertetlenul fog allni ezzel szemben, mivel nem erti meg az Edesanyjanak a viselkedesi modjat,
de azt sem, hogy az O szeretet Edesapja miert rossz stb.
mivel ez a gyermek szereti mind a ket szulojet.
Nem helyes ilyen durva szavakkal nevelni egy gyermeket, mert normalis hangnemben is lelehet rendezni ezt, s igy nem lesz a gyermek megalazva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!