Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen anya az ilyen? Minek...

Milyen anya az ilyen? Minek az ilyennek gyerek?

Figyelt kérdés

Ma a villamoson előttem szállt fel egy anyuka a kislányával, a beszélgetésből kiderült, hogy 1. osztályos. A kislány boldogan és büszkén mesélte, hogy milyen ügyes volt a suliban, és nagyon aranyosan azt fejtegette, hogy végre megértett valamit, amit eddig nem sikerült, és ennek láthatóan nagyon örült. Az anyja feltűnően nem figyelt rá, látszott rajta, hogy k*rvára nem érdekli, unottan nézett ki az ablakon. Aztán szóba került, hogy elvesztett pár színesceruzát a kislány, ekkor bezzeg felélénkült a kedves mama (idézem):

"te is olyan nyomorék vagy b*meg, mint apád! én nem veszek neked többet, azt elhiheted...nem érdekel engem a tanítónéni, nem kapsz több sz*rt"

Olyan rosszul éreztem magam, nagyon sajnáltam a kislányt. Ennyire leszarni, hogy okos, és így beszélni vele pár színes ceruza miatt...a kislány nem tűnt szomorúnak, úgy tűnt, már hozzászokott...

2010. dec. 13. 20:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
27%

21.55

Még utoljára reagálok utána többet nem teszem mert már ezzel a hsz-emmel is eltérek a kérdéstől.

Mondták már h ne legyek ennyire őszinte mert megbántom a másikat de ami igaz...

Szóval mivel jobb az neked h most belém kötöttél?

Bírom amikor 2en intézünk 1dolgot. De jön a 3. nagy okos aki megmondja a frankót.

2010. dec. 13. 21:58
 12/15 anonim ***** válasza:
26%

"Mondták már h ne legyek ennyire őszinte mert megbántom a másikat de ami igaz... "

A hozzád hasonló kretének jobban tennék, ha nem akarnák megmondani az igazat, mert az, amit ők igaznak vélnek, csak a legritkább esetben esik egybe azzal, ami valóban igaz.

2010. dec. 13. 22:04
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom kedves 25% te milyen családi háttérben nőttél fel de szerintem az a minimum, hogy az ember képes NORMÁLIS hangnemben beszélni valakivel (pláne a 6-7 éves gyerekével!). Ehez meg a plussz, hogy szereti s alabból kellene jönni a stílusnak nem mint valami utcaszéli roma akinek van 0 puruttyája akik vagy megdöglenek vagy nem, neki nem számít.
2010. dec. 13. 22:17
 14/15 anonim ***** válasza:
23%

22.17

Pont olyan családban ahol megtanultam kezelni a kínos helyzeteket ill. bármikor kitudom magam vágni szó csatákból is.

De már megint jön az értetlenkedés h trágár szavakat csak cigány használhat a kölykére. Ez nem így van.

Minden kultúrában meg van mindennek a helye.

Akinek meg nem tetszik az hallgasson el. Legalább az ünnepekre legyen tekintettel.

2010. dec. 13. 22:21
 15/15 anonim ***** válasza:

22:51

"legalabb az unnepekben"!

De miert csak az unnepekben es miert nem lehet ezt mindennap megtenni?

Ez nem vita forum, de Mindenki elmondhatja a velemenyet. En pl. 4 gyermeket neveltem fel, s nem vagyok buszke, de orulok annak, hogy egeszseges gyermekeket neveltem. Ma mar dolgoznak, de nem lelki serultek, s ez a legfontosabb. Nem lenne szabad igy nevelni egy kicsi artatlan gyermeket, Aki meg erdeklodik es boldogan elmeseli a Szulonek az napi fejlemenyeket, s a mama erre nem reagal, mert miert nem lehet azt megdicserni, hogy erezze az a gyermek azt, hogy Ot szeretik es megbecsulik, talan megdicserik, mert jol teljesitett pl.

Miert kell egy szulonek a sajat lelki problemajat ereztetni azzal a kicsi gyermekkel, Aki ertetlenul fog allni ezzel szemben, mivel nem erti meg az Edesanyjanak a viselkedesi modjat,

de azt sem, hogy az O szeretet Edesapja miert rossz stb.

mivel ez a gyermek szereti mind a ket szulojet.

Nem helyes ilyen durva szavakkal nevelni egy gyermeket, mert normalis hangnemben is lelehet rendezni ezt, s igy nem lesz a gyermek megalazva!

2010. dec. 14. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!