16 éves sátánista lány vagyok. Nem tudják, miből áll ez a vallás, azt hiszik, hogy csirkéket áldozok, pedig nem! Mit csináljak, hogy elfogadjanak úgy, ahogy vagyok?
Szerintem nem kellene semmilyen formában sem a környezeted tudomására hozni, hogy miben hiszel.
Azt mondják, az iskola olyan, mint a munkahely, bizonyos dolgok nem tartoznak oda, mint téma, amit pl. egy baráti körben (szóval a "klubban") elmesél az ember.
Bocs, de nem egészen hiszem el, hogy csak emiatt váltak meg Tőled a volt isidből, lehet, hogy az öltözködésed miatt, ami már annyira közösségromboló lehetett, ahhoz képest, hogy mostanság már mindent kötelesek a tanárok elviselni a diákoktól - szóval az ő oldalukat is meg tudom érteni...Pedig a sátánizmus tényleg nem a külső megjelenésen múlik,mint ahogy nem minden keresztény hord feszületet, rózsafűzért (nem is illik) magán.
A "nagyszerű" keresztény hit kifejezés pedig kicsit erős volt (ha tényleg szó szerint ezt mondtad), erre mondják, hogy tartsd tiszteletben mások hitnézetét, még ha nehéz is…
De a jelen: 16 éves vagy, még most van kifejlődőben az értékrended, értékítéleted, és most még nagyon érzékenyen reagálsz arra, hogy ki fogad el és ki nem, egyébként nem is foglalkoznál a kérdéssel.
Az, hogy foglalkozol a negatív kritikával, arra utal, hogy még nincs kifejlődve az igazi, valós világképed; még rengeteget fogsz változni, akár e téren is, lehet, hogy felnőtt fejjel meg a muzulmán hitet fogod követni lelkesen.
Végül a kérdés: Hogy fogadtasd el magad?
Ne beszélj a vallásodról magadtól, csak ha kérdeznek, faggatnak, akkor viszont büszkén vállald, hogy Te a másik oldalon állsz, de közben senki vallását ne pocskondiázd, ne járasd le.
Öltözködés: a fekete módit az iskolában is hordd, abban nincs - talán - kivetnivaló, de a különböző "kiegészítőket" inkább válogasd meg a suliban, végülis csak a nap egyik részét töltöd ott.
Sok szerencsét!
Hello! Az a baj, hogy az emberek nem igazán kedvelik, sőt néha félnek attól ami ami más, mint amiben ők hisznek. Én is ebben a hitben élek már 2 éve. Az a baj, hogy hajlamosak keverni a sátánizmust és a diabolizmust.
Nekem is sok bajom származott már ebből...de aki igazán kedvel az úgy fogad el amilyen vagy.
A szüleid nem azért nem fogadnak el, mert más a világnézeted, hanem azért, mert a gyerekük vagy.Ez nem olyan kaliberű dolog, mint mikor elképed valaki, hogy:"Jé, a szomszéd meg kendőt hord és mecsetbe jár!"
16 évesen inkább a lázadás dominál egyébként is, nem a sziklaszilárd meggyőződés.
Addig jó, amíg nem fogadnak el, mert ez annak a jele, hogy fontos vagy nekik, törődnek veled;ha rád se hederítenének, az sokkal durvább lenne, akkor meg talán pont azért pedáloznál, hogy megfeleljél nekik...
Egy újabb zavarodott kislány hölgyeim és uraim. :D
Azért nem fogadnak el, mert aki érettebb fejjel gondolkozik mint te; az tudja hogy ezt ki fogod nőni és jobb dolga is van annál, mint hogy foglalkozzon ezzel az egész szarral még azon felül, hogy dolgozik hogy eltartsa a családját és téged amiért mondjuk hálás lehetnél. Mellesleg képzed el ha a szüleid is sátánisták lenének, neked az milyen lenne? le se szarnának... sőt talán meg sem születtél volna.
Irigylem a problémáidat by the way. :D
A kereszténységet a zsidók teremtették ahogy a sátánizmust ugyan ugy ki van dolgozva hogy tömegeket kábítson te is egy vagy a sok közül akik a rendszert építik vakul. Az ép gondolkodás látszatát adja az, hogy másban hiszel pedig ugyan olyan vagy mint aki már eladta a lelkét. Ébredj!
Ha pedig nem akarsz változtatni akkor tarzsd magad a sátánizmus 2. parancsolatához: Ne beszélj a gondjaidról másoknak, hacsak nem vagy biztos, hogy igazán hallani akarják.
A tanító
Ahogy már előttem is írták: ne hangoztrasd főnek fának, mert egyrészt az a megdönthetetlen bizonyítéka hogy csak "menőzöl" vele, másrészt meg akit tényleg érdekel a hited az úgyis ell és meghallgatja hogy miről is szól ez. Aki meg csak fél füllel hallja, az biztos hogy ezentúl a tudatlan fejével úgy néz majd rád, hogy kisnyuszikat belezel ki egy fordított kersezt előtt.
Mellesleg, ne várd hogy elfogadják a vallásod ha tes em fogadod el az övéket (kereszténység).
Legalább kersezténysuliból rúgtak ki?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!