Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » 16 éves sátánista lány vagyok....

16 éves sátánista lány vagyok. Nem tudják, miből áll ez a vallás, azt hiszik, hogy csirkéket áldozok, pedig nem! Mit csináljak, hogy elfogadjanak úgy, ahogy vagyok?

Figyelt kérdés
A szüleim nem tudják konkrétan, de sejtik, hogy mit követek, és megjegyzéseket tesznek rá.Nem értem, miért kell bántani engem, amikor semmi rosszat nem csinálok, csak másban hiszek, mint ők. A szüleim katolikusok... És semmit nem tudnak a sátánizmusról. pedig a sátánizmus és a diabolizmus nem ugyanaz!! 4 éve követem ezt a vallást, egy iskolából kirúgtak miatta, pedig csak azt mondtam, hogy nekem nem szimpatikus az, amit a nagyszerű keresztény hit tanít.Nem értem, miért nem képesek azt elfogadni, ami kicsit is más...
2009. jan. 19. 16:06
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
40%

Ne hagyd hogy a szüleid sértegessenek.Egyik füleden be,a másikon ki.A katolikusok sosem fogadják el,hogy nem mindenki olyan,mint ők.(L12)

Ave Satanas!

2010. nov. 2. 20:56
 32/40 anonim ***** válasza:
64%

20:56 vagyok

Amúgy nem tudom mit csinálj,az én szüleim hamar elfogadták,amint elmondtam mi ez az egész,de ők nem katolikusok.

2010. nov. 2. 21:02
 33/40 amanojaku ***** válasza:
48%
sátán neve lucifer, egy bukott arkangyal volt, akit isten levetett a pokolba. és bosszút esküdött. (akár elhiszitek akár nem (ha nem a ti bajotok)) a szabadkőművesek akik az usát alapították, sátánisták votlak, és 2000 éve megölették jézust. szóval, szerintem a sátánista vallás (ha vallásnak lehet nevezni), NEM JÓ DOLOG!
2010. nov. 25. 21:20
 34/40 Srapnel ***** válasza:
0%
Az a te szerencséd, hogy 16-17 éves vagy és sok időd van, meg ráérsz marhaságokkal foglalkozni. Ha a testvéreidet kellene tisztába tenni, a földeken dolgozni, vagy otthon a munkában segíteni éjjel-nappal, mindjárt megszűnne az egész probléma. Ez a baj a mai fiatalokkal. Saját jó dolgukban és unalmukban tarajat csinálnak a hajukból, festegetik magukat, meg pislognak csak ostobán a felnőttek dolgaira, mert nincs felelősség, nincs feladat.
2010. nov. 26. 09:06
 35/40 anonim ***** válasza:

Szerintem térj meg. Mert nem tudod, hogy miket csinál a Sátán nap mint nap emberek révén:

-gyilkosságokat

-pedofíliát

-veszedelmet, haragot

-nincs benne semmi szeretet csak gyűlölet

Ha te tudsz azonosulni ezekkel, akkor lennél sátáni, de gondolom te egy normális 16 éves lány vagy, aki vágyik a szeretetre, ami széppé teszi a világot. És mint minden tinédzser te is az utadat keresed, lehet, hogy néha rosszul döntesz, de alapjában véve a jóra vágysz!!! Minden emberben van valamilyen szinten lázadás, egyébként a te korodban ez normális, de a végén úgyis a helyes dolgot fogod választani és rájösz, hogy kereszténység nem azért van, mert emberek majmolnak valamit, hanem mert igazi értékek vannak benne, mint bármely más nagy világvallásban.

2010. dec. 24. 10:17
 36/40 anonim válasza:
érdekes én is ezekkel a gondokkal küszködök XD
2011. jan. 4. 17:56
 37/40 anonim ***** válasza:

" Szerintem térj meg. Mert nem tudod, hogy miket csinál a Sátán nap mint nap emberek révén:

-gyilkosságokat

-pedofíliát

-veszedelmet, haragot

-nincs benne semmi szeretet csak gyűlölet "

Ez mind Isten hibája, hogy ilyen világot teremtett .

Isten egy őrült tömeggyilkos, mint Sztálin, csak neki nem gulágjai vannak, hanem egy Afrika nevezetű "haláltábor" ahol százezrek éheznek . Lásd : Etiópia .

2011. febr. 2. 13:36
 38/40 anonim ***** válasza:
Hát, nekem személy szerint kevert sátánizmusom van. Lehetőségként fenntartom az istenek létezését (igen, többes számban), akár különböző mitológiákból is egyszerre, viszont mivel lehetőségről van szó, ezért nem teszek ezért semmit, élem az életem, a saját problémáimmal foglalkozom, és ilyen ,,kiderül ha kiderül" alapon gondolkozom. Én mindig is elítéltem azt, mikor valaki lesz*rja, hogy a másiknak mi a hite, lenézi, ha nem ugyanaz, mint az övé, és ugyanezt a rasszizmussal és a szexuális identitás alapjáni megkülönböztetéssel is tartom. (ám elhiszem, hogy lehet különbség két rassz agyi génállománya között, bizonyítva van, hogy nem sokat számít) De eltértem a témától, nagyon. A lényeg az, hogy részemről ha valaki egy másik embert meg akar téríteni, akkor arra a kulturált mód az, hogy elmond tényeket, ferdítés nélkül, úgy, ahogy ő ismeri, megemlítve, hogy nem biztos, hogy ezek a tények ténynek számítanak. Ha az ember magáévá tudja tenni ezt a vallást ez alapján, akkor az egy normális helyzet. De most négy olyan hozzászólást számoltam meg, akik három dolgot olvastak el a kérdésből: 16 éves, sátánista, lány. És a többit csak átfutották, miközben gondolkoztak már a válaszon. És ebből kijött egy ellentmondásos massza, aminek a lényege az, hogy ,,16 évesen te ne imádd a Sátánt, szerest a szüleid, és amúgy is, jelentkezz itt és itt, ekkor és ekkor, és kérj időpontot máglyaégetésre". Ez pedig a lehető legprimitívebb hozzáállás. Ám bevallom, kételkedve fogadok pár dolgot, amit írtál, az alapvető vélemény megmarad: ha ez a hit nem arról szól, hogy megtetszett a ,,sátán" szó, és láttad, hogy van egy olyan vallás, hogy sátánista, akkor már egy létrafokkal feljebb vagy azoknál, akik ezt egy hittérítő tanfolyamnak nézik....
2017. szept. 4. 20:36
 39/40 Niel89 válasza:

,,4 éve követem ezt a vallást, egy iskolából kirúgtak miatta, pedig csak azt mondtam, hogy nekem nem szimpatikus az, amit a nagyszerű keresztény hit tanít.Nem értem, miért nem képesek azt elfogadni, ami kicsit is más..."

Szia.

Nem voltam ott,de ez bizonyosan másként történt,mint ahogyan visszaadod.Ismertem korábban egy hasonló beállítottságú srácot,aki persze azóta felnőtt és megváltozott.

Mivel nem szeretnék belefolyni a témába,egy kérdéssel zárnám.

Ha ,,kicsi más'' elgondolást szeretnél követni,ahogyan azt írod,miért pont erre esett a választásod?

2019. ápr. 1. 18:04
 40/40 Koviszabo válasza:
Kösd fel magad, hamar talizhatsz a sátán cimbiddel
júl. 12. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!