Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » 16 éves sátánista lány vagyok....

16 éves sátánista lány vagyok. Nem tudják, miből áll ez a vallás, azt hiszik, hogy csirkéket áldozok, pedig nem! Mit csináljak, hogy elfogadjanak úgy, ahogy vagyok?

Figyelt kérdés
A szüleim nem tudják konkrétan, de sejtik, hogy mit követek, és megjegyzéseket tesznek rá.Nem értem, miért kell bántani engem, amikor semmi rosszat nem csinálok, csak másban hiszek, mint ők. A szüleim katolikusok... És semmit nem tudnak a sátánizmusról. pedig a sátánizmus és a diabolizmus nem ugyanaz!! 4 éve követem ezt a vallást, egy iskolából kirúgtak miatta, pedig csak azt mondtam, hogy nekem nem szimpatikus az, amit a nagyszerű keresztény hit tanít.Nem értem, miért nem képesek azt elfogadni, ami kicsit is más...
2009. jan. 19. 16:06
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
72%
Utolsónak: ez itt nem a Jézus szeret téged, szeresd te is Jézust-rovat. Ha téríteni akarsz, nem ez a te kérdésed.
2009. febr. 1. 19:22
 22/40 anonim válasza:
24%

Szióka!

Én egy 45 éves exorcista vagyok, és pont olyanokat keresek mint Te, hogy kiűzzem belőlük a Gonoszt. Felszólítalak Sátán, hogy hagyd el ezt a gyermeket és szállj alá a pokolba.

2009. febr. 2. 13:46
 23/40 A kérdező kommentje:
Hát anyukádat azt... Leh. hogy poénnak szántad, de bocs..el akartak küldeni ördögűzésre, és zaklatott a pap..
2009. febr. 3. 15:40
 24/40 anonim ***** válasza:
7%
Oszinten sajnallak!Azert mert rakos sejt jott letre a lelkedben , es egyre burjanzik ,ami elobb utobb halalhoz vezet,lelki halalhoz.Ha a szuleid katolikusok akkor tudnod kell ,hogy Satan a hazugsag Atyja,es mindenkit hitet akit csak tud.Befogott a halojaba.Isten ellen is fellazadt a hatalmat akarta atvanni de rafazott ,es tudja ezt de akkor is minel tobb embert akar magaval rantani ,es sajnos sikerul neki.A Satan az embernek csak hamis hitet adott eddig is ,De Isten a sajat Fiat adta ,aki legyozte a Satant es megmutatta nekunk is hogyan tehetjuk meg.Nem kell csirket ,nyulat ....vagy barmit aldozni,en kereszteny vok es megolom a csirket ,es nyulat es birkat es disznot ......de nem aldozok vele senkinek ... mert azert teszem ,hogy legyen kaja a csaladnak es mert azert neveltem ezeket az allatokat.Mi ertelme van a te eletednek ha csak az e vilagi dolgokat nezed es a foldi lettel veget er minden??Es hogy meg tudd a Satani egyhaz ugynevezett fopapja egy zsido szarmazasu egyen .... erdekes ..zsidok feszitettek Jezust is keresztre es nem csirket oltek??/?Ez nem akar nacionalista valasz lenni csak az igazsagot irom,es nem akarok senkit megserteni vele.ezek tenyek.
2009. febr. 17. 11:00
 25/40 anonim ***** válasza:
66%
Ismétlem, kedves utolsó: ez itt nem a bigott keresztény (vagy magát annak tartó) egyének gyűjtőhelye! Ha téríteni akarsz, ne itt hirdesd az igét! Az a baj, hogy ti, kedves keresztények nem vagytok képesek tiszteletben tartani a másik ember szuverenitását. Mindenkinek a magánügye, hogy milyen vallást követ. Egyébként pedig te, kedves keresztény embertársam, a poklodra fogsz jutni, hiszen megsértetted a tízparancsolatot. Avagy hogy is van a "szeresd felebarátodat..." c. szöveg? Nos, ha te zsigerből utálsz másokat, akkor ne csodálkozz azon, hogyha téged is zsigerből fognak utálni.
2009. febr. 17. 12:02
 26/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm.(mármint az utolsó hozzászólónak) Én nem szeretnék id. megtérni, mert nekem ez a jó. És Sátán nem hazugságot hirdet, hanem az emberi lény alapvető természetét foglalta írásba...
2009. febr. 18. 14:10
 27/40 anonim ***** válasza:
84%

Használd ki a sátánista legerősebb fegyverét: az egódat.

Ne érdekeljenek ezek az álszent keresztények. Vizet prédikálnak, bort isznak. Szeretetről, és erkölcsről beszélnek a templomban, azután hazamennek alkoholizálni, drogozni és gyerekeket molesztálni és mindezek előtt győlöletet szítanak... Ilyen emberek véleménye érdekel?

Legyél önmagad, ha hátráltatnak jogod van bosszút állni( Nem gyilkolűsra meg verekedésre gondolok), de ha nem akarod, a sors bosszútáll majd helyetted!

Máshogy nem fogod kibírni, mert örökké senki sem bírja.

2009. júl. 3. 21:29
 28/40 anonim válasza:
83%

Hát először is Sziasztok:D

FÚ bassz*s hogy míg ezt elolvastam mennyit nevettem és undorkodtam:D Ha egy sátánista, vagy olyan ember aki tisztában van ezzel a fogalommal elolvassa, azt hiszem hogy ugyan így reagál:D

Én magam sátánistának vallom. De most hogy így ezt elolvastam komoly kétségem támadt azon, hogy: Én úgy tudtam hogy egy sátánista nem a sátánt imádja. A Sátánizmus alap pillére hogy nem hiszünk egy felsőbb hatalomban. "Mindenki a maga istene" hogy Kalapácsot idézzem.

Én is katolikus iskolába jártam. Ott keveredtem a "rossz" társaságba, ami mellesleg igen jól hatott az életemre. Végre voltak barátaim akik magamért szerettek és nem kellett egy olyan muja hüly* gyereket mutatnom nekik akit látni akartak. Végre elkezdtem élni.

A sátánizmust nem tőlük vettem át. Én is lázadásból fordultam a kereszténység ellen.

A nagyszüleim megrögzött katolikusok. Egészen kiskoromtól templomba járattak és hittanra... a következőért valszeg lefognak hurrogni egyesek, de lesz*rom: szinte minden évben elhurcoltak minden féle ilyen keresztény táborokba, amik hű de jók voltak-_- (így momentán kín szenvedés, az állandó megfelelés...) nem bírtam magamat jól érezni, kilógtam a sorból és ezt a többiek is érezték. Az időm nagy részében ezekben a táborokban beültem egy fa alá és játszottam a bogarakkal.

Általános iskola negyedik osztályára odáig jutottam hogy az unoka hugommal aki 3 hónappal fiatalabb nálam, minden egyes alkalommal mikor misére kellett volna menni ellógtuk... aztán jöttek a nagy balhék... hogy legalább havonta járjunk.. aztán már az évenkéntit se tudták ki harcolni... na mind1 bocs hogy regényt írok:D de ma nagyon beb*sztam a fejemet és még mindig szédülök... Középiskolában utáltam meg legjobban a vallást... Bár első évem úgy telt hogy mindenféle szakköröket hírdettek így a gitárt is... beíratkoztam és fél év alatt túlszárnyaltam az ottani tanárunkat (egy papot). Na jó jobban nem megyek bele. Természetesen én is lázadtam azzal hogy feketében jártam állandóan... anyám nagyon nem örült neki... "ráérsz még feketében járni majd ha öreg leszel" mondta. Nem igazán érdekelt. Apámnak azt hiszem hogy tetszett hogy "kultúrálódom". Nagyon jól telt az az idő amit nem az iskolában töltöttem. Az iskolában természetesen engem is gyötörtek a szokásos problémák... utáltam az osztálytársaimat... ők visoznt utáltak engem szóval legalább nem volt egy irányú. Elítéltem mindent amit erkölcstelennek és undorítónak tartottam. Ez persze a mai elbutított világban már teljesen természetes... minden lány buta és ribanc.na jó jobb esetben meg k*rva... legalább ha fizetsz neki lehet hogy melletted marad. Aztán egy kisebb össze koccanás miatt egy közös baráttal teljesen megszakadt a kapcsolatom a társasággal. Ez után még jobban magamba zárkóztam... egyáltalán nem volt egy barátom sem. Majd az utolsó évben jött egy srác akivel érdekes módon nagyon jól elvoltunk. Úgymond egymást bíztattuk hogy muszáj bemenni még ez az év érettségi és vége a dalnak. Ez után félévvel végre találkoztam egy lánnyal aki érdemes volt a szeretetemre. Azóta is együtt vagyunk. De természetesen a papok ebbe is beleszóltak. Amúgy először nekem is nagyon furcsa volt... nézzen mindenki aminek akar én 17 voltam ő 13. Kaptam az ívet a haveroktól, a szülőktől, tanároktól... had ne mondja milyen jól esett. végül bele törődtek ő szülei is enyémek is. Haverok is rájöttek hogy nem vagyok pedofil... Amúgy ő is eléggé keresztény ellenes. de sosem volt olyan lázadó mint én. sosem fogja kiküldeni a hittan tanárát az óráról... amúgy mikor jött a nagy igazságot Magyarországnak zsongás én is beszálltam. De bármikor elkezdtek nekem istenezni megmondtam a véleményem. Sokan néztek rám csúnyán de megértették az álláspontomat... Végülis Magyar vagyok nem keresztény... Nincs semmi köze a két fogalomnak egymáshoz. Mostanra eljutottam odáig hogy alkalmanként hordok feketét, vicces feliratokkal vagy szörnyet ábrázoló képpel... van hogy a nyakamba akasztom a fordított keresztet, de ha vlm nem tetszik az ellen veszettül kiállok továbbra is.

Akinek volt türelme végig olvasni annak köszönöm és remélem hogy vlmit tanul a történetemből.

Biztos van aki nem olvasta el de lesz*rom... és k*pja be, de másét.

Ja és nem hiszem hogy egy olyan embernek aki nem a katolikus vagy akármilyen keresztény hitet követi nem lehet majd normális családja.

Apám sosem ápolt semmi féle hitet. Mégis sokkal "emberibb" mint az édes anyám.

2009. dec. 26. 21:42
 29/40 Srapnel ***** válasza:

"A Sátánizmus alap pillére hogy nem hiszünk egy felsőbb hatalomban."

Ez is csak a melegvíz újrafeltalálása, mert ezt úgy hívják, hogy ateizmus.

A többire csak azt tudom mondani, hogy csöbörből ne ess vödörbe...

"de ha vlm nem tetszik az ellen veszettül kiállok továbbra is"

Vagyis azt csinálod, amit utálsz, ha veled csinálják.

"Biztos van aki nem olvasta el de lesz*rom... és k*pja be, de másét."

Ne legyél arrogáns és ellenséges, az biztosan nem segít.

"nem a katolikus vagy akármilyen keresztény hitet követi nem lehet majd normális családja"

De, lehet, emiatt ne aggódj.

2009. dec. 28. 20:47
 30/40 anonim ***** válasza:
61%

Hali, mondhatni egy csónakban evezünk mivel 17 éves sátánista vagyok.A szüleiddel ne foglalkozz ha nem fogadnak el annak ami vagy az az ő bajuk, és ne hagyd hogy bármeik keresztény megrendítse világnézeted.

Ave Satanas!

2010. szept. 19. 21:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!