Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a "vallás"-od? Miért az...

Mi a "vallás"-od? Miért az ami? Mióta? Hány éves vagy?

Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 19:23
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Természetes keresztény vagyok, azaz hiszek Istenben, de nem járok templomba, és nem érdekelnek a papok. 34/F
2010. aug. 30. 19:28
 2/26 anonim ***** válasza:
Római katolikus keresztény vagyok, azért, mert ennek kereszteltek másfél hónapos koromban. 26 éves nő vagyok, járok templomba, de kritikus vagyok az álszent képmutatókkal szemben.
2010. aug. 30. 19:40
 3/26 anonim ***** válasza:
Római katolikus vagyok. Hát születésem óta ez a vallásom körülbelül, inkább rám erőltették már gyerekként is. Jah és azért ez, mert nagyanyám is az, és ő szerette volna. 17/L
2010. aug. 30. 19:41
 4/26 anonim válasza:
25%
Hithű ateista vagyok, és csak akkor hiszek istenben amikor már nincs más megoldás... (eddig még mindíg volt)
2010. aug. 30. 19:42
 5/26 anonim ***** válasza:

pozitív keresztény

ez az igazi út

6 éve

22 éves

2010. aug. 30. 19:47
 6/26 anonim ***** válasza:
62%
Nincs vallásom, nem vagyok hálisten (höhö) megkeresztelve sem. Ateistának se vallom magam, még ennyire sem érdekel a dolog. 19L
2010. aug. 30. 19:48
 7/26 anonim ***** válasza:
48%

Római katolikus, gyerekként megkereszteltek, inkább csak szokásból, mint hitből. Nem neveltek vallásosan, nem járok templomba. Még valamiféle sorsot elrendező Isteni erőben hiszek, de nem foglalkozom vele különösképpen. Íty is úgy is dolgozni kell, és a földön csak pénzzel érhetsz el mindent, sajnos időnként csak pénz kell, még hit sem.

Hiszem, hogy van lélek, de az állatoké is az emberekével egy helyre kerül, nem érdekel mit mond erről a katolikus egyház.

Az üdvözüléses témában nem hiszek, a többi meg már régen volt.

2010. aug. 30. 19:48
 8/26 anonim ***** válasza:

Nekem mindegyik létező csoport a vallásom, és mindegyiknek a VALÓS mondanivalóját képviselem...ami az önzetlen szeretetről szól. Szóval az én vallásom a VALLÁS. Azért így, mert nincs szükség bármelyikkel való kivételezésre, hiszen csak az Atyát kell imádni, mert az Úr önmagunk valósága, az Önvaló, és ha vakon egynek hódolok be, a többit figyelmen kívül hagyva, akkor bizony válogatok(mondhatni bálványt imádok), ítélkezek a többi felett, pedig a létezésünk az EGYségről szól, tehát mindent kell szeretni előítéletek nélkül, megértően és türelmesen, hiszen Isten maga a minden. Ez a fajta hozzáállás pedig bennem volt kicsi korom óta, de 4 hónapja burjánzott ki igazán, amikor is szert tettem egy bizonyos műre, ami felettébb érdekes dolgokat jegyez le emberről, életről, világunkról és Istenről magáról...egy másfajta nézőpontot, amit a modern ember képvisel életszemlélet/világnézet szinten. E tudás elsajátításával könnyedén érthetővé válik minden szentirat. :)

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. aug. 30. 19:54
 9/26 anonim ***** válasza:
Én 19 éves vagy, kb félévesen megkereszteltek, Római katolikus lett a vallásom, mert anyukámnak is az.
2010. aug. 30. 20:01
 10/26 anonim ***** válasza:
59%

1. Zsidó vagyok

2. Zsidók a szüleim

3. Születésem óta

4. 32

2010. aug. 30. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!