Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » 16 éves sátánista fiú vok és...

16 éves sátánista fiú vok és a szüleim nem fogadják el! Mit csináljak hogy elfogadjanak úgy ahogy vagyok?

Figyelt kérdés

..a szüleim nem tudják miből áll ez a vallás lassan az őrületbe kergetnek ... már azt tervezgettem hogy megszökök valahogy... mit csináljak hogy elfogadjanak??

kb 1 éve vok sátánista ... a szüleimmel elbeszélgettem és mondtam hogy nekem nem jön be a keresztény vallás... erre már mondják rám h..mér akkor sátánista vagy?...már kezd elegem lenni...de nem tom h mit csináljak...mihez kezdjek...

2011. jan. 4. 17:09
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%

egyszerűen ne feszegesd a témát, ha nem tetszik nekik. Vagy szeretnél atyai áldást a hülyeségedhez? Sátánkodjál csöndben a szobádba, és akkor nem lesz veszekedés belőle :D

gyerekek...

2011. jan. 4. 17:14
 2/41 anonim ***** válasza:
100%

"a szüleimmel elbeszélgettem és mondtam hogy nekem nem jön be a keresztény vallás... erre már mondják rám h..mér akkor sátánista vagy?."

ebből is látszik, hogy majd kinövöd! Szerintem még te sem látod át a sátánizmus különféle válfajait! Összességében inkább ateista lehetsz (már amennyire ezt így le tudom venni)

2011. jan. 4. 17:18
 3/41 anonim ***** válasza:
69%

amit a LaVey féle egyház hirdet (amit kinevezett sátánizmusnak) egyszerű ateista életfilozófia némi körítéssel!

Az a baj ezekkel a vallásokkal, hogy a lehúzásra mennek a legtöbbször (no nem mintha a keresztények, vagy bármilyen más vallás annyira hótiszta lenne)

2011. jan. 4. 17:20
 4/41 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem áldozd fel egyiküket a konyhapulton. Ebből érteni fognak. Vagyis a többesszám itt már nem indokolt...
2011. jan. 4. 17:23
 5/41 A kérdező kommentje:
ez jó xD jah persze azután meg mek a börtönbe -.-'
2011. jan. 4. 17:25
 6/41 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem tudom, nálad miben nyilvánul meg a sátánizmus. Más meséltek nekem egy fajtáról, de az nekem nem olyan "vallás" volt, inkább egy életfelfogás, viszont ateizmus is. Nem igazán láttam benne rossz dolgot. Ha ilyenre gondolsz, akkor nyugodtan élhetsz úgy, csak ne hívd "sátánizmus"-nak, máris jobb a helyzet, nem igaz? A szüleid akkor vallásosak?
2011. jan. 4. 17:27
 7/41 anonim ***** válasza:
100%
azért a kereszténységben is vannak jó dolgok, például a karitatív szervezetek
2011. jan. 4. 17:27
 8/41 anonim ***** válasza:
41%
Szólj az ördögnek, hátha elvisz :)
2011. jan. 4. 17:29
 9/41 anonim ***** válasza:

Mondd azt nekik, hogy találkád van a bukott angyalokkal:D

Az szebben hangzik.

2011. jan. 4. 17:30
 10/41 A kérdező kommentje:

értem akkor ateista vok? xD

am. a szüleim keresztények ...és kiskoromba nem kereszteltek meg me sokvolt a műtétem -.-' (nem,nemvok nyomorék akármelyik f*szgec*láda kérdezi!)

2011. jan. 4. 17:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!