16 éves sátánista fiú vok és a szüleim nem fogadják el! Mit csináljak hogy elfogadjanak úgy ahogy vagyok?
..a szüleim nem tudják miből áll ez a vallás lassan az őrületbe kergetnek ... már azt tervezgettem hogy megszökök valahogy... mit csináljak hogy elfogadjanak??
kb 1 éve vok sátánista ... a szüleimmel elbeszélgettem és mondtam hogy nekem nem jön be a keresztény vallás... erre már mondják rám h..mér akkor sátánista vagy?...már kezd elegem lenni...de nem tom h mit csináljak...mihez kezdjek...
egyszerűen ne feszegesd a témát, ha nem tetszik nekik. Vagy szeretnél atyai áldást a hülyeségedhez? Sátánkodjál csöndben a szobádba, és akkor nem lesz veszekedés belőle :D
gyerekek...
"a szüleimmel elbeszélgettem és mondtam hogy nekem nem jön be a keresztény vallás... erre már mondják rám h..mér akkor sátánista vagy?."
ebből is látszik, hogy majd kinövöd! Szerintem még te sem látod át a sátánizmus különféle válfajait! Összességében inkább ateista lehetsz (már amennyire ezt így le tudom venni)
amit a LaVey féle egyház hirdet (amit kinevezett sátánizmusnak) egyszerű ateista életfilozófia némi körítéssel!
Az a baj ezekkel a vallásokkal, hogy a lehúzásra mennek a legtöbbször (no nem mintha a keresztények, vagy bármilyen más vallás annyira hótiszta lenne)
Mondd azt nekik, hogy találkád van a bukott angyalokkal:D
Az szebben hangzik.
értem akkor ateista vok? xD
am. a szüleim keresztények ...és kiskoromba nem kereszteltek meg me sokvolt a műtétem -.-' (nem,nemvok nyomorék akármelyik f*szgec*láda kérdezi!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!