Biztos vagyok benne, hogy a férjem megszállott több gonosz szellem által? Mi a véleményetek? Csak a kereszténységen belül.
Tudom kapok egy-két gúnyos választ. De talán az is megérkezik, amire várok.
Tünetek: Eltorzult arccal,hanggal szidalmazás.Hangulatingadozások.Pánik.Öngyilkossági gondolatok.Mások okolása.Idegesség. Napi többszöri váltással.
Orvoshoz nem tudom vinni, elutasítja. Egyébként is hiszek a természetfelettibe. Nem is szólva, hogy a mostani pszchi gyógyszerek szerintem nagyon veszélyesek (lásd gyilkosságok), mert kikapcsolják a természetes védelmet, kontrollt.Azért annyira nincs gáz, remélem.
Mind a két módszerbe hiszek és próbálom alkalmazni (pszichoterápia, beszélgetés,ima).De valami oknál fogva csak addig megy el,amíg enyhülnek a tünetek és megáll. tényleg nem megy el sem pszichiáterhez, sem imaközösségbe. Ami engem kiborít, hogy amikor rájön az "ideg", egy hihetetlen eltorzult személyiség jön ki belőle, tényleg mint a filmekben(torz fej, hang,szidalom). Utána ő is mondja, hogy ez nem ő. Idegileg viszont ez engem tesz padlóra, mert van amikor naponta többször is előjön belőle, utána megnyugszik és egy teljesen szerethető más személyiség lesz.
Ami a problémája a múltja, a személyisége, negatív benyomások, ambivalencia. Olyan ember, aki nagyon várja hogy elfogadják, de a legkisebb rossz érzésre, a legnagyobb mocsokkal reagál.Amit sok embertől utána vissza is kap.S ráadásul gyermeket várok tőle, most vagyok 33 hetes.".2 házasság. Szeretőnek nagyon jó volt, mert nagyon lobbanékony természetű, én meg nyugis vagyok és így kiegészítettük egymást. De a házasság így maga a pokol, mert mentálisan beteg és valamiért nem szabadulunk egymástól, erős a kapocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!