Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Biztos vagyok benne, hogy a...

Biztos vagyok benne, hogy a férjem megszállott több gonosz szellem által? Mi a véleményetek? Csak a kereszténységen belül.

Figyelt kérdés

Tudom kapok egy-két gúnyos választ. De talán az is megérkezik, amire várok.

Tünetek: Eltorzult arccal,hanggal szidalmazás.Hangulatingadozások.Pánik.Öngyilkossági gondolatok.Mások okolása.Idegesség. Napi többszöri váltással.

Orvoshoz nem tudom vinni, elutasítja. Egyébként is hiszek a természetfelettibe. Nem is szólva, hogy a mostani pszchi gyógyszerek szerintem nagyon veszélyesek (lásd gyilkosságok), mert kikapcsolják a természetes védelmet, kontrollt.Azért annyira nincs gáz, remélem.

2011. jan. 2. 16:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha a pszichiáterhez nem megy el, akkor a démonűzőhöz sem fog.
2011. jan. 3. 11:38
 12/18 A kérdező kommentje:

Mind a két módszerbe hiszek és próbálom alkalmazni (pszichoterápia, beszélgetés,ima).De valami oknál fogva csak addig megy el,amíg enyhülnek a tünetek és megáll. tényleg nem megy el sem pszichiáterhez, sem imaközösségbe. Ami engem kiborít, hogy amikor rájön az "ideg", egy hihetetlen eltorzult személyiség jön ki belőle, tényleg mint a filmekben(torz fej, hang,szidalom). Utána ő is mondja, hogy ez nem ő. Idegileg viszont ez engem tesz padlóra, mert van amikor naponta többször is előjön belőle, utána megnyugszik és egy teljesen szerethető más személyiség lesz.

Ami a problémája a múltja, a személyisége, negatív benyomások, ambivalencia. Olyan ember, aki nagyon várja hogy elfogadják, de a legkisebb rossz érzésre, a legnagyobb mocsokkal reagál.Amit sok embertől utána vissza is kap.S ráadásul gyermeket várok tőle, most vagyok 33 hetes.".2 házasság. Szeretőnek nagyon jó volt, mert nagyon lobbanékony természetű, én meg nyugis vagyok és így kiegészítettük egymást. De a házasság így maga a pokol, mert mentálisan beteg és valamiért nem szabadulunk egymástól, erős a kapocs.

2011. jan. 3. 12:04
 13/18 A kérdező kommentje:
A folyamatos, őszinte kommunikáció úgy látszik használ.
2011. jan. 4. 08:58
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem bipoláris depresszió lesz a hunyó.Ha nem kombinálódk más kórképpel,akkor nagy esélyjel minden gond nélkül kihúzható ebből az állapotból a megfelelő szerek kombinálásával.Amik persze idővel elhagyhatók (1-5 év).
2011. jan. 14. 19:19
 15/18 A kérdező kommentje:
Most már megígérte elmegy az ideggyógyászatra. Ez az alap. A beszélgetések ill. saját magával a dolgok tisztázása kettőnkre marad. Egy magán pszichológus 7000,- Ft-ot is elkér alkalmanként! És ráadásul nem lehet tudni alkalmas-e a pszichiáter. Nekem vannak pszichológus kollegáim, nagyon ellenszenvesek ahogy a klienseikhez állnak és emberileg is időnként. (Én nem vagyok pszichológus, hanem más szociális szakember)Kezdek arra is rájönni, mi az, amit a férjem nem szívesen vállal fel a kapcsolatunkban és ez akár ilyen hisztérikus formában is előjöhet. Mindezek mellett hiszek démonokban és angyalokban is. De végül is mindegy honnan sikerül a hiba kijavítása, kívülről vagy belülről.
2011. jan. 15. 20:56
 16/18 A kérdező kommentje:
Bocsi, a helyesírásért. Kicsit siettem. Gyorsabb a gondolat, mint az írás.
2011. jan. 15. 21:34
 17/18 A kérdező kommentje:
Azért elkezdtem egy másik taktikát. Ugyanis vannak erkölcsileg alacsony szinten álló emberek (lehet férjem is az). Ilyenkor az illető a benne felhalmozodó mocskot a gyengébbik, jószívű félen vezeti le. ugyhogy a taktika: mocskolódásra mocskolódás a válasz. Szidalmazásra szidalmazás stb. Igy nem lesz meg az a pszichológiai jutalma, hogy "kielégül", hanem kap ő is a pofájára. Szerintem elöbb-utobb igy abbahagyja vagy lelép az illető. Érzem az a taktika jó.a többi mellett
2011. jan. 16. 10:05
 18/18 anonim válasza:
Kérdező, borzasztóan megfogott, amit utoljára írtál. Mesélj, nagyon érdekelne, mi van veletek! Nekem is nehézségeim vannak a férjemből időnként kitörő "valamivel", és pont ez a tapasztalatom, hogy kéjesen élvezi, ha a támadó, becsmérlő szavaival kikészít engem. Látja, hogy zokogok és tudja jól, hetekig fog engem emészteni, de mégis folytatja és bánt a szavaival, mocskosul ordibál velem. :(
2019. dec. 21. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!