Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tegyek? (szerelem)

Mit tegyek? (szerelem)

Figyelt kérdés
Katolikus papba vagyok szerelmes..nagyon szeretem és talán én sem vagyok közömbös neki,de nem merem bevallani senkinek hogy szeretem..legfőképp neki,pedig jó barátok vagyunk már régóta..Mit tanácsoltok?
2011. jan. 1. 17:02
1 2
 11/19 Srapnel ***** válasza:
100%
Tudom, hogy mindenki le fog szólni ezért, de azt mondom, hogy hagyd a fenébe. Hiába mondja itt mindenki, hogy de a szerelem mindent legyőz, de a végén a szép és magasztos szólásokon felül a mindennapi életet neked kell élned, ami viszont így elég terhelt lenne. A szerelem múlandó. Mondhatnám úgy is, hogy aki neked rendelt az ég, az nem egy papi korlátok között élő ember, hanem akivel értelmes kapcsolatot tudsz kezdeni.
2011. jan. 3. 23:28
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már, teljesen normális érzés. Emlékszem, amikor új pap került a templomba. Fiatal, sármos fiú volt, akkor került ki a teológiáról. 1 hónapon belül legalább 30-40 templomba járó fruska lett.

Emlékszem a nagymamám pont ezt beszélte a barátnőivel. Hogyha másért nem, legalább a helyes új papocska miatt népszerű a templom a fiatalok körében. :)

Szóval nem egyedi az eseted, és nyugodtan mondd meg neki. Esetleg gyónd meg, hogy van 1 férfi, akibe beleszerettél, pedig a férfi el van kötelezve. Nem akarod neki megmondani, mert tudod, hogy semmi esélyed nincsen rá. De sajnos sokszor találkozol vele, és fogalmad sincsen, hogy mit tegyél, hogyan lépj túl rajta.

Nem muszáj ajtóstul rárontanod, hogy így meg úgy szereted.

2011. jan. 4. 00:17
 13/19 Srapnel ***** válasza:

"Szóval nem egyedi az eseted, és nyugodtan mondd meg neki. Esetleg gyónd meg, hogy van 1 férfi, akibe beleszerettél, pedig a férfi el van kötelezve. Nem akarod neki megmondani, mert tudod, hogy semmi esélyed nincsen rá. De sajnos sokszor találkozol vele, és fogalmad sincsen, hogy mit tegyél, hogyan lépj túl rajta."

Csodálatos, a saját szerelmével mondassa el azt, hogy mit tegyen... Szerintem a kérdező intézze el ezt magával, pszichológussal, akárkivel, de ennek semmi értelme. A szerelem meg elmúlik. Van még férfi a világon, bőven.

2011. jan. 4. 12:37
 14/19 Salx Narval ***** válasza:
100%
Én is azt mondom, ennek véget kell vetni, bármi legyen is a vége, ezt így ne csináld tovább.Én mindig az őszinte beszéd híve voltam, ezért ezt tanácsolom neked is. Ha magadtól nem vagy képes lemondani, akkor döntsetek ketten.Őszintén szólva, nem tudom mit is kívánhatnék neked az ügyedhez, talán megnyugvást és Isten békéjét a lelkedben.
2011. jan. 4. 15:24
 15/19 anonim ***** válasza:
Na ez szép volt! :D
2011. jan. 4. 16:25
 16/19 anonim válasza:
34%

Teljesen mint Betti a Jóban rosszban című sorozatból.

Betti bevallotta a papnak, hogy szereti, és a papnak is eléggé tetszett, egyszer már majdnem csókolóztak is, de aztán az atya megijedt, elbúcsúzott, és áthelyeztette magát egy másik községbe.

2011. jan. 4. 16:33
 17/19 anonim válasza:
Minél tovább halogatod annál nagyobb gond lehet belőle ha kiderül.Ha elmondod és elutasít,csak jobban jársz mert nem kell azon aggódnod hogy mit fog mondani és új szerelmet tudsz keresni.Bocs ha a "jobban jársz" sértő,ha elutasít biztos bánatos leszel egypár napig de ha kivehered jöhet az új lehetőség.
2011. jan. 8. 18:23
 18/19 Salx Narval ***** válasza:
100%
Teperd le anyukám, ne vacakolj.:D
2011. jan. 9. 01:22
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy kivetkőzik, de lehet.

Mindenesetre mondd meg neki.

2011. febr. 2. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!