Csak szerintem nincs rendben valami a keresztények körül?
16 éves vagyok, és van egy pár barátom, akik keresztény suliba járnak, és a szüleik is eléggé megszállott hívők. És ezek a szülők nem engednek meg nekik nagyon semmit, nem jöhetnek velem/velünk bulizni, kirándulni, vagy csak úgy be a városba.
Az oké, hogy kell tanulni, de amikor mondják, hogy egy egész napot görnyednek egy-egy anyag fölött, és addig kell tanulniuk, amíg TELJESEN HIBÁTLAN nem lesz, az már kicsit ostobaság...
És miért büntetik meg őket úgy, mintha ők lennének a legrosszabb emberek a világon, és a szülők még csodálkoznak is, hogy a gyerekek enyhén szólva nem szeretik őket...
Miért kell ráerőltetni a vallást már ilyen fiatal korban? Miért nem lehetnének normális gyerekek/fiatalok. Ha keresztények akarnak lenni, akkor majd amikor felnőttek lesznek megismerkednek a vallással és kész, de neeem a szülők ott és úgy kínozzák őket ahol és ahogy lehetséges...
És hiszik, hogy ez a helyes...
A fanatizmus nagy rombolásokat és torzulásokat okoz az ember lelkében és szellemében.
Akár vallásos, akár ateista .
Biztosíthatlak, hogy vannak erkölcseink... Csak hétvégénként járok bulizni, és ott nem iszok alkoholt, és nem füvezek meg cigizek, ahogy a barátaim sem. Nem azt mondtam, hogy ne törődjenek a szülők a gyerekekkel, hanem azt, hogy lazíthatnának egy kicsit a határokon. Amúgy, ez egy tipikis keresztény válasz volt.
Tudom, hogy a hülyeség nem vallástól függ, de nagyon nagy a konzervatív és újítani nem akaró emberek száma a keresztények között. És általában ők néznek le másokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!