Mi az a 144 000, amiről a biblia beszél?
Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 12:38
1/24 anonim válasza:
Nem a Jehova Tanúinál van? Ennyien jutnak a mennybe.
2/24 A kérdező kommentje:
a bibliában van. jelenések könyve. egyébként én is így tudom.
2010. dec. 2. 12:44
4/24 anonim válasza:
Azoknak a száma, akik még az Ítélet napja előtt elragadtatnak és így nem lesznek részesei azoknak a gyötrelmeknek, amelyek a föld lakóira várnak a bűneik miatt.
5/24 anonim válasza:
A Biblia szerint ennyien jutnak a Mennybe.
Jehova Tanúi és más szekták ezt szó szerint értelmezik.
A katolikus egyház és minden normális ember ezt csak képletesen érti. Számmisztika az egész.
A 12 a teljesség száma. A 12X12 méginkább és akkor már szorozzuk meg 1000-el is, hogy ne tűnjön olyan kicsinek!
Mellesleg a Biblia arról beszél, hogy a 12 zsidó törzsből 12-12.000 ember. Ez egyértelműen csak képletesen értendő, mert különben Jehova Tanúi sem üdvözülhetnének, akárhogy törik magukat, hacsak nem zsidó származásúak.
6/24 anonim válasza:
7/24 anonim válasza:
8/24 anonim válasza:
Jn 14,2 - Atyám házában sok hely van, ha nem így volna, megmondtam volna nektek.
9/24 A kérdező kommentje:
számmisztika és a biblia hogyan egyeztethető össze véleményed szerint?
2010. dec. 2. 15:05
10/24 A kérdező kommentje:
"a biblia szerint ennyien jutnak a menybe" írod. a szekták ezt szó szerint veszik, írod. a katolikusok, és normális emberek azonban nem, írod. akkor most mi van? a biblia szerint, és a normális emberek szerint mást jelent? tehát a biblia tanítása, és a katolikus tanítás közt ellentét van? vagy rosszul értelmezem? (akkor elnézést.)
2010. dec. 2. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!