Szamit hogy milyen vallast valasztunk?
Figyelt kérdés
Mert hat anyi van belolluk, es vajon mind igazak? Sokan azt mondjak hogy mindenik istent imadja, de az nem lehet. Melyik az igaz?2009. jan. 11. 19:58
21/24 anonim válasza:
Én szerintem olvass a témában sokat, főleg a világ fontosabb filozófiai/vallási írásait, akár a Bibliát, a Koránt, a Bhagavad-Gítát, az Upanisadok-at, a buddhista szútrákat, a Tao Te Kinget... érdemes ismerni őket, ismerkedni velük, mert rendkívül érdekesek
22/24 anonim válasza:
Ja és nem tudom eléggé ajánlani a Dalai Láma és akár Ole Nydahl könyveit! Zseniálisak :)
23/24 Srapnel válasza:
Természet- és társadalomtudományokat is tanulmányozz, nehogy egyoldalú legyen a műveltséged.
24/24 lsandor válasza:
Kedves kérdés feltevője. Nagyon érdekes gondolatokat mondtál és jól látod a dolgokat. Tényleg az igaz Istennek vannak tanúi, akiket, ahogy mondtad is üldöznek is emiatt. Én a Biblia alapján teljes mértékben, bizonyítékokkal alátámasztva tudom azt, hogy csakis egyetlen igaz vallás lehet és azt is, hogy melyik az. Mert a világon csak egyetlen vallás felel meg azoknak a bibliai követelményeknek, amelyeknek meg kell, hogy feleljen. Szíves örömest válaszolok minden kérdésedre, amelyeknek tudása életmentő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!