A kígyókat miért tüntetik fel gonosznak, hisz ők is Isten teremtményei?
#18: Az AI sokkal pontosabb és korrektebb válaszokat ad, mint amit sok ember itt a gyakorin válaszként összehablatyol. Én azzal tiszteltem meg a kérdezőt, hogy egy összeszedett, mindenre kiterjedő választ nyújtottam neki, amit AI generált, amit valószínűleg ő nem használ. Ez a válasz 5 mp-be telt, a kérdés szintje, ami eleve zavaros, nem érdemel több gondolkodást.
Én nem zárkóznék el és nem venném tiszteletlenségnek az AI-val generált válaszokat. Pl. egyszer, régebben itt feltettem azt a kérdést, hogy miért van a pszichológiai elméletek között feltűnően sok zsidó. Csupán ledorongoló félrasszista válaszokat kaptam, hogy hogy képzelem ezt, van ott sok nem zsidó is. Azóta megtaláltam a net-en a válasz egy részét, de most, megkérdezve az AI-t, olyan részletes elemzést kaptam, amit tanítani lehetne. Ugyanígy, arra a kérdésre is, hogy miért vannak manapság annyian, akik tagadják a holdutazás megtörténtét, holott amikor történtek, nem kérdőjelezték meg általánosan? Ha itt tenném fel ezt a kérdést, személyeskedésbe torkollnának a válaszok, látom a Facebook-on mi megy ebben a témában (is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!