Miért szenvednek Isten teremtményei? Most nem az emberekre gondolok, hanem az állatokra. Mit követtek el az aranyos ártatlan kiscicák, hogy az anyjuk elpusztult nem ember által? : (
Figyelt kérdés
Szerintem Darwinnal egyetértek.júl. 16. 23:37
1/16 Kólauborkával válasza:
Ilyen az élet, minden nap milliók halnak meg, te is biztos agyon taposol néhány számodra láthatatlan élőlényt. Rosszkor volt rossz helyen. Ennyi.
2/16 Gál Gábor 2024 válasza:
A büntetés nem az evilágon van, tehát az állatok szenvedése nem büntetés.
4/16 Jégszív válasza:
Hogy miért??? Legyek cinikus?
Azért, hogy ezzel is "hirdessék Isten véghetetlen JÓSÁGÁT"! 😝
#2. Válaszod természettudományos ismereteidet fémjelzik! Ennyi.
#3. "tehát az állatok szenvedése nem büntetés."
Rád jellemző teoretikus válasz! 😛 Talán még azt is be tudod bizonyítani, "mitől lágy a márvány". 😊 Senki nem vitatja, hogy nem büntetés, mitől lenne "bűnös" egy öntudattal nem rendelkező állat!
5/16 anonim válasza:
Darwin miatt jutott idáig a világ, lefelé.
6/16 anonim válasza:
Na igen. Nélküle még sehol se lennénk. Gyógyszer helyett is ima lenne.
7/16 Jégszív válasza:
#6.
Meg a Sátán miatt!
Ja, és a Soros. Meg a "Gyúrcsány"... 🤣
8/16 anonim válasza:
Mindig amikor kicsi voltam, azt mondták nekem, hogy mindenki meghal egyszer, aki született, annak halnia is kell.
9/16 anonim válasza:
Ja, csak ez így nem igaz.
Nagyon sok élőlény nem halandó, vagyis nem öregszik, magától nem hal meg.
10/16 Jégszív válasza:
#9.
HOPPÁ, ez számomra is hatalmas újdonság! Kérlek homályosíts fel, itt mire gondoltál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!