Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Bibliában van egy passzus...

A Bibliában van egy passzus amit kívülről fújok. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.

Áldott legyen az, ki az irgalmasság és jóakarat nevében átvezeti a gyöngéket a sötétség völgyén, mert Ő valóban testvérének örizője és az elveszett gyermekek meglelője. Én pedig lesújtok majd Te reád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal és amazokra is akik Testvéreim ármányos elpusztítására törnek! És majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!

dec. 31. 23:14
 1/9 anonim ***** válasza:
27%
Semmit. Bemagoltál egy mese-részletet.
dec. 31. 23:23
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Semmit. Miért kéne erről bármit is gondolni?
dec. 31. 23:50
 3/9 A kérdező kommentje:
Hogy mi?!
dec. 31. 23:54
 4/9 anonim válasza:
89%
Semmit
tegnapelőtt 00:51
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Neked is BÚÉK!
tegnapelőtt 01:00
 6/9 anonim ***** válasza:
92%
A Ponyvaregény jut eszembe erről.
tegnapelőtt 08:19
 7/9 anonim ***** válasza:
92%

Kár, hogy ez nem Biblia idézet hanem a Ponyvaregényből van. Az igazi Ezékiel 25:17 így hangzik:

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."

Tehát a második felére még lehet mondani, hogy csak más fodítás, de az első fele kizárólag a forgatókönyv írójának köszönhető.

tegnapelőtt 09:50
 8/9 Jégszív ***** válasza:

Hááát...

Ha neked ilyen patetikus ballasztokban kedved telik...

tegnapelőtt 13:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Semmit. Ezt nem a Szentírásból ismered, hanem a Ponyvaregényből.
tegnapelőtt 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!