A talmudot tényleg nem merik lefordítani magyar nyelvre?
Figyelt kérdés
A benne hirdetett faji felsőbbrendűség "lebuktatná" ezt a népet, és egészen más megvilágításba helyezné azokat a szörnyű háborús bűnöket, amelyben 30-40 ezer palesztin írottak ki?dec. 29. 13:34
1/10 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy aki eddig ezt megpróbálta, csakhamar félbehagyta a munkát és kereszténnyé lett.
Rájött, hogy kik a jó fiúk
2/10 anonim válasza:
Ki mondta, hogy nem merik lefordítani?
3/10 anonim válasza:
Az elsö válaszoló tök hülye, fogalma sincs a témáról, csak szövegel!
Le van fordítva magyarra, csak nem szabadon kapható.
4/10 anonim válasza:
#3 Mit értesz az alatt, hogy nem kapható szabadon? Én itt,a GYK-n megkérdeztem, hol vehetem meg magyarul, rom. katként. senki sem válaszolt.
5/10 anonim válasza:
Angolra is le van forditva az egesz es az elerheto a neten is. Persze nem mindenkinek van annyi esze, hogy azt ertelmezni is tudja, esetleg az AI segithet azoknak. :)
6/10 anonim válasza:
Zsidoterror. 😂😂 Jo is lenne, ha mi iranyitanank a vilagot (hibrid zs vagyok). 🥹😬
7/10 anonim válasza:
Annyira "be van tiltva" magyarul, hogy Naftali Kraus-nak csak húsz könyve jelent meg magyarul, köztük "A Talmud bölcsei".
8/10 anonim válasza:
Ne legyünk ennyire nevetségesek. Részben le van fordítva.
Teljes egészében nem, mert elég hosszú, nem is volna rá igény. Angolra viszont lefordították már.
9/10 anonim válasza:
Az Ószövetség is tele van a zsidók felsőbbrendűségét hirdető verssel és a környező népek kiirtására felszólító paranccsal szóval nem érdekes mit ír a Talmud. Csak ugye az Ószövetség a keresztények szent könyve is, így számukra is kínos
10/10 anonim válasza:
" a zsidók felsőbbrendűségét hirdető verssel "
Mint például?
Én sehol nem láttam benne olyat, hogy a zsidó az árja faj. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!