Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan higgyek szívből?

Hogyan higgyek szívből?

Figyelt kérdés
Nagyjából fél éve történhetett, hogy megtértem a kereszténységhez és beláttam, hogy fontos számomra Jézus. Én tényleg úgy gondolom, hogy mindent megtettem, hogy közelebb kerüljek Istenhez, segítek a rászorulóknak, türelmes és megértő vagyok mindenkivel, megbánom bűneimet és rendszeresen imádkozom és járok Isten napján Misére. Ennek ellenére úgy érzem, hogy nem tudok teljes szívemből hinni Jézusban, és nagyon sokszor már kezdem teherként érezni a vallást. Nagyon gyakran jöttek elő olyan gondolataim is, hogy mostmár kellene egy kicsi szünetet tartatom a vallással, de én ezt nem akarom. Én szeretnék teljes szívemből, teljes elmémből és minden erőmből hinni Jézusban, de akárhogy próbálkozom nem megy.

dec. 22. 22:24
1 2 3 4
 31/38 Veteránmacska ***** válasza:

Jelenések

9És amikor feltörte az ötödik pecsétet, láttam az oltár alatt azoknak a lelkét, akiket az Isten igéjéért öltek meg, és azért a bizonyságtételért, amelyet megtartottak. 10És hatalmas hangon kiáltották: „Urunk, aki szent és igaz vagy, meddig nem ítélsz, és meddig nem állsz bosszút a mi vérünkért azokon, akik a földön laknak?” 11Akkor fehér ruha adatott mindegyiküknek, és megmondatott nekik, hogy nyugodjanak még egy kis ideig, amíg teljes nem lesz azoknak a szolgatársaiknak és testvéreiknek a száma, akiket ugyanúgy megölnek, mint őket”

Oltár alatt a trilliárd állatok lelkei akiket meg ettetek!!!

“Megszáll téged minden városodban, egész földeden, míg csak le nem omlanak magas és erős kőfalaid, amelyekben bízol. Megszáll téged minden városodban, egész országodban, amelyet az ÚR, a te Istened ad neked.

53

Megeszed méhed gyümölcsét, fiaidnak és leányaidnak húsát, akiket az ÚR, a te Istened ad neked a megszállás és szorongattatás alatt, amellyel szorongat téged ellensége”

Állatokba jönek vissza a földre minden húsevő akiket meg szorongattatok és levágtatok és levágnak titeket a saját gyerekeitek, rokonaitok s meg esznek bennetek!

dec. 26. 14:15
 32/38 anonim ***** válasza:

"Ezek annak a szövetségnek a törvényei, amelyet Mózesnek Moáb földjén kellett kötnie az Úr parancsára Izrael fiaival – azon a szövetségen kívül, amelyet Hóreb hegyén kötött velük."

És aztán jött Jézus!

dec. 26. 14:51
 33/38 Veteránmacska ***** válasza:

“És aztán jött Jézus!”

Nem! Aztán jött Antikrisztus! Az Sátán jézus nevével hogy azt a gonosz szövetséget be pecsételje!! És tovább egyék az állatokat!!! Ez a fenevad bélyege ami rajtad miután meg hal és visszajössz állatba, vagy a vágoló hídra, vagy szomszétod és gyaerekeid óljába!

Nincs eltölrölve a jelenések itt írja! 😡👇🏻

Jelenések

9És amikor feltörte az ötödik pecsétet, láttam az oltár alatt azoknak a lelkét, akiket az Isten igéjéért öltek meg, és azért a bizonyságtételért, amelyet megtartottak. 10És hatalmas hangon kiáltották: „Urunk, aki szent és igaz vagy, meddig nem ítélsz, és meddig nem állsz bosszút a mi vérünkért azokon, akik a földön laknak?” 11Akkor fehér ruha adatott mindegyiküknek, és megmondatott nekik, hogy nyugodjanak még egy kis ideig, amíg teljes nem lesz azoknak a szolgatársaiknak és testvéreiknek a száma, akiket ugyanúgy megölnek, mint őket”

Mind egy én nem harcolok ilyen értetlenekért akik ragaszkodnak Krisztushoz, ő a fene vad, a kegyelem hazugság hogy vissza gyertek majd megölnek mert te állatba jössz vissza, az oltárra a emberek az tányérjába!

Olvasd a jelenések 6,9 akár többször is!

Az ember nem tudják ezt a szörnyű igazságot befogadni!

De muszáj, mert ez az igazság, és azért jön el az Úr haragja az elragatattáskor hogy ezt meg állítsa, és ha te neked a fenevad bélyege kell és az akarata hogy edd a fiaid s lányaid gyümölcsét (husát )itt hagyatnak! Nem lesz a neved be írva az élet könyvébe!

dec. 26. 15:24
 34/38 Veteránmacska ***** válasza:

“amíg teljes nem lesz azoknak a szolgatársaiknak és testvéreiknek a száma, akiket ugyanúgy megölnek, mint őket”

Ahogy ti megöltétek az állatokat ugyanúgy meg fognak ölni!

Az 144000 emberre vár! Ítélet napja van, kiválogatja az úr az övéjit aki vegánok és csak ő értük jön! Akik nem fogadták el a 5 ik pecsét igazságàt és nem vették komolyan hanem ragaszkodnak az antikrisztushoz itthagyat és mész a gyehennára!👇🏻

Jel20/11

“11Akkor hatalmas ragyogó trónt láttam, és a rajta ülőt, akinek tekintete elől menekült a föld s az ég, de nem maradt számukra hely. 12Láttam, hogy trónja előtt állnak a halottak, kicsinyek és nagyok. Könyveket nyitottak ki. Kinyitottak egy másik könyvet is, az élet könyvét. A halottak fölött ítélkeztek, ahogy a könyvekben fel volt jegyezve, a tetteik szerint. 13A tenger visszaadta a beleveszett halottakat. A halál és az alvilág is visszaadta halottjait, és mindenki fölött ítéletet tartottak a tettei alapján. 14A halált és az alvilágot a tüzes tóba vetették. A tüzes tó a második halál. 15Aki nem volt beírva az élet könyvébe, azt a tüzes tóba vetették.”

Ezeket a könyveket és igazságokat nyitom ki neked és az embereknek hogy ébredjenek! A pecsetéte

dec. 26. 15:30
 35/38 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem a legjobban tesszük, ha nem is kattintunk többet erre a kérdésre. ;-)
dec. 26. 15:30
 36/38 Veteránmacska ***** válasza:

“A halottak fölött ítélkeztek, ahogy a könyvekben fel volt jegyezve, a tetteik szerint. “

Ha meg ettétek a felebarátaitokat az állatokat akkor tetteitek szerint lesztek meg ítélve! Nem a jóságotok szerint amit álazent! A tettek szerint hogy levágtátok a fogva tartottakat, és meg kínoztátok! Az teremtményeket 😡😠

dec. 26. 15:34
 37/38 Veteránmacska ***** válasza:

“Kérdező, szerintem a legjobban tesszük, ha nem is kattintunk többet erre a kérdésre. ;-)”

Mivan nem tudod be fogadni az igazságot? Ragaszkodsz a széles úthoz? Menteni akarod az életed a kegyelem hazugsaga által. Menteni akarod az életed, a halálba viszt

Nem kell neked ami az életkönyve igazsága! Nem kell azok írások és szótatok amiket felnyitok nektek amik elvoltak rejtve!

Mivan mented az életed! A krisztus kell?? Nem lesz krisztus, az Úr lesz!

dec. 26. 15:38
 38/38 Veteránmacska ***** válasza:
Az élet könyvét a keskeny utat tárom ki nektek. De nektek nem kell!
dec. 26. 15:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!