Hogyan higgyek szívből?
"az Úr bánkodik titokban"
Titokban, tehát senki sem tudhat róla - téged kivéve, ugye? Hogyhogy te ilyen kiváltságos vagy, hogy te arról is tudhatsz, amit az Úr titokban csinál? :DD
"144.000 vegán akik betartották a parancsait"
Mikortól meddig? Mert mondom, lehet, hogy holnaptól én is betartom majd. Akkor benne leszek a 144.000-ben? De ha igen, akkor valakinek viszont úgy kell döntenie a jelenlegi 144.000 közül, hogy mégiscsak fog húst enni... Szóval azon múlik majd a holnap, holnapután, stb. vegánná válók sorsa, hogy lesz-e helyettük ugyanannyi, aki viszont felhagy a vegánsággal? Vagy hogy van ez?
Ők miattuk bánkódik 👇🏻
Vérrel rakvák kezeiteket
👆képmutató istentiszteletek ellen
21Megvetem, gyűlölöm ünnepeiteket, ünnepségeitek nem tetszenek nekem. 22Ha égőáldozatokat mutattok be és ételáldozataitokat, nem szívlelhetem, a hizlalt állataitokból való békeáldozatot látni sem szeretem. 23Vigyétek előlem harsány éneketek, hárfáitok hangját hallani sem bírom! 24Mint a víz, áradjon inkább az igazság, mint a sebes patak, az igazságosság.
"144.000 vegán akik betartották a parancsait"
Mikortól meddig? Mert mondom, lehet, hogy holnaptól én is betartom majd. Akkor benne leszek a 144.000-ben? De ha igen, akkor valakinek viszont úgy kell döntenie a jelenlegi 144.000 közül, hogy mégiscsak fog húst enni... Szóval azon múlik majd a holnap, holnapután, stb. vegánná válók sorsa, hogy lesz-e helyettük ugyanannyi, aki viszont felhagy a vegánsággal? Vagy hogy van ez?
Még nincs meg 144, 000
És ha meg is van csak is akkor jön el ha a föld minden nemzete, halotta! Mert az Úr igazságos. Ezért vár még! Már minden bevan végezve! Az ítélet napjaikat éljük! Noé ideje van!
Isten nem fog variálni ha tízezerrel több leszz! Vagy száz ezezerrel! Nála lesz hely! De 144000 mondott a Lélek aki a vacsorán vesznek rész, de ez még nem jelenti azt hogy az mindenki ott lesz a vacsorán! 144000biztos ott lesznek a vacsorán!! Ha pl holnap vegán leszel és nem eszel meg úszod az ítéletet mert elhagyod a bűnt! Káin pecsétjét hordozod!
Szóval hajrá!
“Nem attól kerül be valaki Isten kiválasztottai közé, hogy nem eszik húst. “
De bizony igen, mert aki nem eszik húst nem veszi el a ”kisebb” életét, és igényt se tart rá!
“Hanem hogy Jézus Krisztus szavait követi.”
A Messiás csak annyit kért szeresd fele barátod mint magadat, ezt a törvényt hagyta meg! Ez sen sokerült betartani! Sőt még több vér tapat a kezetekre
Ádamot te nem fogod látni soha! Őtet te nem fogod látni soha, mert azért ment el hogy másik segítőt küldjön, a Fiút Káint👇🏻
“ 15„Ha szerettek engem, megtartjátok az én parancsolataimat, 16én pedig kérni fogom az Atyát, és másik Pártfogót ad nektek, hogy veletek legyen mindörökké: 17az igazság Lelkét, akit a világ nem kaphat meg, mert nem látja őt, nem is ismeri; “
Tehát nem “Jézus” lesz velünk mind örökké!
Káin lesz veletek mind öröké mert ő a Fiú az első szülött!
A három szentség akiknek bűnük megbocsátatott és Általuk lessz örök életetek!👇🏻
Az Atya - Ádám aki minden élő apja
A Fiú- Káin az első szülött
SzentLélek, az igazság lelke a napban öltözött nő Éva minden, élők annya
Az Isten az Isten, és nem Atya!
Egy pap sem Atya hanem saját gyerekének márha nem meleg vagy pedofil, mégis annak szólíttják őket! Régen az Apjukat úgy szólíttoták hogy Atyám. Te hát az “atya” nem isten mondja ki hanem Ádámot! Mert őt feszíteték meg
Na mind egy itt be is fejesztem.. nem tudtok ti lemondani a húsról! Nem fontosak az állatok élete! Megvezetett titeket az antikrisztus ami egyenlő Jézussal! De megértem mert könnyebb elfogadni a széles utat mint a keskeny utat. Megvett bennetek 1 kilóra a kegyelemmel! A parancsot is csak félig kell betartani mi az embert szeretitek az állatokat meg nem, velük nem törődtök csak saját magatokkal! Becsapta a világot, hazugság kell nektek akkor kelljen akkor mentek vele Istent nem fogjátok látni se a szenteket Calin fogjátok látni a szemem mint a tűz a feje fénylik a szemébe fogsz nézni nem lesz szép látvány be fogsz hugyozni és sírni fogsz, és könyörögsz neki, de ő azt fogja mondani hogy távoztál tőlem te gonosztevő, a legkisebbel nem tetted meg, velem nem tetted meg, ragaszkodtál a húshoz és az állatkínzáshoz!
És mész az antikrisztusoddal a Nyehennára! És megesznek azoknak az állatoknak a lelkei akit megettél!
Na én itt befejeztem nem tudod elfogadni a valóságot, ez az igazság senki nem erőlteti rád eztet, én csak elmondom az igazságot ha elhiszed ha nem, többi már Isten dolga veled, úgyis rá fogsz jönni mindenre előbb utóbb. na jó éjszakát
Még ennyit engedj meg 👇🏻
Jel 13
“Megadatott neki, hogy hadat indítson a szentek ellen, és legyőzze őket, megadatott neki a hatalom minden törzs és nép, minden nyelv és nemzet felett:
hogy imádja őt mindenki, aki a földön lakik, akinek neve nincs beírva a megöletett Bárány életkönyvébe a világ kezdete óta.”
“megadatott neki a hatalom minden törzs és nép, minden nyelv és nemzet felett:
hogy imádja őt mindenki, aki a földön lakik:” ki ő ??? Ő az antkrisztus-jézus krisztust imásja az egész világ 😡😡😡!
Csak tisztába legyél!!
Jézus hadat indított a szentek ellen! Mert ő az Antikrisztus!
Nem látjátok?? Vakok vagytok!!
“Megadatott neki, hogy hadat indítson a szentek ellen,”
Jajj nektek Jézus imádók jajj nektek azon a napon.. a ti nevetek nem lesz be írva az élet könyvébe! Ti Jelenések írásait nem veszitek komolyan! Csak amit be hazudott nektek mi ?az ördög krisztus nevet adva magának! csak az Új szövetség a fontos mi? Csak Azt kell mi?? A hazug kegyelem ami nem is igaz! Azért hazudta nektek hogy ezt a poklot megtartsa álltalatok És hogy a kegyelem hitével ámítson el benneteket! Hogy gyötörje Istent örökkön örökké! De el lesz pusztítva veletek együtt, mert jön Isten abban az órába amiről fogalmatok se lessz, akkor lesz sírás fog csikorgatás!
25 "De bizony igen, mert aki nem eszik húst nem veszi el a ”kisebb” életét, és igényt se tart rá!"
Akkor szerinted minek teremtette Isten azokat az állatokat? Akkor miért küldött fürjeket a választott néphez a pusztába amikor éhesek voltak? Mannát hullatott az égből de fürjeket is küldött. Ezek szerint nem akarta hogy a választott nép üdvözüljön?
Akkor szerinted minek teremtette “Isten azokat az állatokat? Akkor miért küldött fürjeket a választott néphez a pusztába amikor éhesek voltak? Mannát hullatott az égből de fürjeket is küldött. Ezek szerint nem akarta hogy a választott nép üdvözüljön?”
Hazugság!
A bibliában ami élőlények életével ellentétes ige, az nem az Úrtól van! Hanem farizeus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!