Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Egy katolikus pap hogy tagadja...

Egy katolikus pap hogy tagadja meg a nőket?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk elkezdenek neki intenzíven udvarolni, stb.
dec. 9. 23:37
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

"Szexuális aktusra"

Akkor is hozzámenne...?

dec. 14. 12:12
 22/30 A kérdező kommentje:
Mármint hozzámennék e egy szexuális aktusra képtelen pasihoz? Valahogy csak megoldánk ezt a témát. Amúgy meg a szerelem csodákra képes, az is lehet, hogy annyira szeretném, hogy ez már nem is érdekelne, vagy ő tudna változni ebben :)
dec. 14. 12:15
 23/30 anonim ***** válasza:

"Szexuális aktusra"

Akkor is hozzámenne...?"

Miért ne mennék, ha a páromról van szó? Nekem ő másik felem.

dec. 14. 12:16
 24/30 anonim ***** válasza:
Nem mennél hozzá...
dec. 14. 12:24
 25/30 A kérdező kommentje:
Már éltem együtt férfival kétszer is, és le is feküdtem jó párral. Hidd el nekem, tisztában vagyok vele, hogy mit beszélek :) Ha jelenleg szóba állna velem az, akire vágyom, bármiről lemondanék. Igen, van ilyen, hogy valaki tudna annyit adni a jelenlétével, hogy boldog lehessen a másik, hogy lemond dolgokról. Senki sem tökéletes. Biztos van, aki máshogy gondolozik, de nem vagyunk egyformák :) Egyszerűen érzem, és kész
dec. 14. 12:32
 26/30 anonim ***** válasza:
Ha meg benne lennél, akkor meg máskint éreznéd...
dec. 14. 13:09
 27/30 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudhatod, ne akarj más helyett dönteni, elég, ha magad helyett döntesz :)
dec. 14. 14:33
 28/30 anonim ***** válasza:

Nem emlékszem, hogy "döntöttem" volna más helyett, ám lehet következtetni: éltél együtt férfival kétszer is (gondolom, nemcsak dominóztatok) s emellett még le is feküdtél "jó párral", tehát nem egy szendeszűz alkat lehetsz saját bevallásod szerint sem.

Az "előéleted" alapján nem nehéz meglátni, hogy vannak mennyiségi s gondolom minőségi szexuális igényeid, ígyhát aligha elégítene ki egy szexmentes kapcs., persze, ha hatvan fele(tt) jársz, akkor már valóban nem feltétlen' az a prioritásod...

dec. 14. 17:38
 29/30 A kérdező kommentje:
Az is kérdés, hogy mitől lenne szexmentes, mi az, ami miatt nem lehetne szex? Azért, mert a másik aszexuális? Minden más, ami nem ehhez kapcsolódik, megoldható. :) Én hiszek benne (még ha bármennyire ritka is), hogy szerelemmel mindent ki lehet bírni. Pont azért mondtam el, hogy már voltak kapcsolataim, mert már ismerem ezeket a dolgokat, és nem feltétlenül lesz minden tökéletes vagy sokkal jobb attól, hogy vannak férfiak, akikkel tök jó a szex, de minden más borzasztó. Ezt a dolgot fordítva is lehet nézni, nem csak abból a sarokból, hogy ha nincs szex, akkor minden rossz.
dec. 14. 19:09
 30/30 A kérdező kommentje:
De egyébként egyáltalán nem kötekedésnek szántam a gondolataim, remélem, Te sem így érzed :) Megértem egyébként, amit mondasz, mert az emberek többsége valóban láthatja úgy is.
dec. 14. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!