Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Egy katolikus pap hogy tagadja...

Egy katolikus pap hogy tagadja meg a nőket?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk elkezdenek neki intenzíven udvarolni, stb.
dec. 9. 23:37
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
75%
Ha magamból indulok ki, akkor egy szerintem egy ember nem csak a szex miatt jön össze valakivel. Szeretik egymást, és családot alapítanak. Ez az én véleményem, és nem vagyok hozzáértő, hanem ez csak egy vélemény, ha az érzéseimből indulok ki. Aki a szakmája miatt nem akar feleséget, az Isten segítségével, más életet él, és Jézus Krisztus szavait követi. Akik arra vágynak, azoknak Isten segít. Sokan akarnak barátnőt, pedig sokkal nehezebb keresztény életet élni, ha a családjával foglalkozik egy ember. Jobb, mintha kocsmába menne, és inkább a családjával foglalkozzon. De a legjobb, ha Jézus Krisztus szavait követi, és az olyan dolgokat kerüli, ami elvenni a figyelmét a keresztény életről.
dec. 10. 20:20
 12/30 anonim ***** válasza:
0%

"nem csak a szex miatt jön össze valakivel. Szeretik egymást, és családot alapítanak"

Családot alapítanak, de nem a szex miatt jönnek össze. Szerénted a gólya hozza...?

dec. 10. 22:08
 13/30 anonim ***** válasza:

"Családot alapítanak, de nem a szex miatt jönnek össze. Szerénted a gólya hozza...?"

Nem nekem címezted, de az hogy amúgy a házasság része a szexualitás és az, hogy valakik a szex miatt jönnek össze, az logikailag két eléggé különböző dolog.

Én pl. akkor is hozzámennék a páromhoz, ha szexuális téren alkalmatlan lenne vagy más miatt nem lehet gyerekünk. Én őt szeretem, mint embert, nem pusztán a szexualitást. Nem mellesleg a házaspár maga is egy család, gyerek nélkül is.

dec. 11. 09:36
 14/30 anonim ***** válasza:

"ha szexuális téren alkalmatlan lenne"

Mire...?

dec. 11. 09:38
 15/30 anonim ***** válasza:

"Mire...?"

Hát pl. nem áll fel a fütyi... Vagy vannak a frigid nők, fapin@k...

dec. 13. 19:23
 16/30 anonim ***** válasza:
A papok Isten imádata, és Jézus Krisztus szavainak követése miatt mentek el papnak. Jézus Krisztus az út, nem lehet nélküle eljutni a Mennyországba. Higgy benne, és Istenben is higgy! Semmiből sem áll. A papok Isten imádata, és Jézus Krisztus szavainak követése miatt lettek papok, és emiatt választották azt az életet, és azt a foglalkozást, amit csinálnak. Nem alkalmatlanok a családalapításra. Hanem Jézus Krisztus szavainak követésének vágyából mentek papnak, mert ezt tartották fontosabbnak. Szeretik, amit csinálnak, imádják Istent, és Isten segít nekik. Imádkozzatok, higgyetek Istenben, és higgyetek Jézus Krisztusban is! Isten a legnagyobb, tőle van minden, ami jó, és nincs tőle rossz. Ha imádkozol hozzá, megbánod a bűneidet, és kéred a segítségét, kéred a Szentlelket, kéred, hogy tudd követni Jézus Krisztus szavait, akkor megmented a lelked, meg vannak bocsátva a bűneid, Isten végtelen megbocsátása által, és helyed van Jézus Krisztusnál a Mennyországba. Benne higgyetek, mert Jézus Krisztusé az örök életet adó tanítás, mely elvezeti az embereket a halálból az életre. A szavait kövesd, mert Jézus Krisztus megváltotta az egész világot, minden embert, és semmiből sem áll hinni, csak kérlek imádkozz másokért is, és magadért is, mert Isten csak akkor tud segíteni, ha imádkozol, és ha kéred Istent. Imádkozz minél többet, kérd minél többet, mert Isten annál jobban segít. Ha visszautasítod őt, akkor nem tud segíteni. Szabad akaratod van, Isten teremtette az egész világot, és téged is. Ha nem vagy megkeresztelkedve, keresztelkedj meg minél előbb, térj meg, és imádd Istent. Nincs más lehetőséged az örök életre, csak az Istenben való hittel, és Jézus Krisztus szavainak követésével. Ha nem teszed, az ember elveszik, hiszen Isten maga az élet, Istentől van minden, ami jó, és nincs tőle olyan, ami rossz. ha istent visszautasítod, az életet utasítod vissza! Ne tedd! Minél előbb higgy, és térj meg! Sokan keresztények, nem szégyen, és az embereknek tudnia kell, hogy csak benne van élet. Imádkozz sokat, magadért is, és másokért is.
dec. 13. 21:11
 17/30 anonim ***** válasza:

*Istent

Isten maga az élet. Nem szabad visszautasítani. Isten által lett minden, Istentől van minden, ami jó. Imádkozz Istenhez, hogy küldje el neked a Szentlelket, hogy ne engedje, hogy félj, és ne engedje, hogy olyat tegyél, ami rossz, hanem csak Jézus Krisztus szavait kövesd. Isten imádata, és Jézus Krisztus szavainak követése az egyetlen megoldás. Csak őt imádhatod, mert Isten teremtett mindent. A szabad akarattal a gonosz hozzáférkőzhet az emberhez, de ha imádkozol Isten segít, és nem engedi, hogy a gonosz hasson rád.

dec. 13. 21:18
 18/30 A kérdező kommentje:
Értem én, de ennyire nem kell minden sorban leírni ugyanazt. Isten nekem a barátom, és tudja, mit érzek, én bízom benne, mert tudja, hogy mi kell nekem, és segíteni fog, egész életemben :D De ezek nélkül a sallangok nélkül : DDD Egy sarokban is lehet hinni, érted???
dec. 14. 07:05
 19/30 anonim ***** válasza:
Igazad van, köszönöm, hogy őszinte voltál. Segíteni akartam, de az igazi segítséget Isten adja. Isten mindig segít, csak imádkozni kell hozzá, és követni Jézus Krisztus szavait.
dec. 14. 11:49
 20/30 anonim ***** válasza:

"ha szexuális téren alkalmatlan lenne"

Mire...?"

Szexuális aktusra és/vagy gyermeknemzésre.

dec. 14. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!