Egy katolikus pap hogy tagadja meg a nőket?
"nem csak a szex miatt jön össze valakivel. Szeretik egymást, és családot alapítanak"
Családot alapítanak, de nem a szex miatt jönnek össze. Szerénted a gólya hozza...?
"Családot alapítanak, de nem a szex miatt jönnek össze. Szerénted a gólya hozza...?"
Nem nekem címezted, de az hogy amúgy a házasság része a szexualitás és az, hogy valakik a szex miatt jönnek össze, az logikailag két eléggé különböző dolog.
Én pl. akkor is hozzámennék a páromhoz, ha szexuális téren alkalmatlan lenne vagy más miatt nem lehet gyerekünk. Én őt szeretem, mint embert, nem pusztán a szexualitást. Nem mellesleg a házaspár maga is egy család, gyerek nélkül is.
"ha szexuális téren alkalmatlan lenne"
Mire...?
"Mire...?"
Hát pl. nem áll fel a fütyi... Vagy vannak a frigid nők, fapin@k...
*Istent
Isten maga az élet. Nem szabad visszautasítani. Isten által lett minden, Istentől van minden, ami jó. Imádkozz Istenhez, hogy küldje el neked a Szentlelket, hogy ne engedje, hogy félj, és ne engedje, hogy olyat tegyél, ami rossz, hanem csak Jézus Krisztus szavait kövesd. Isten imádata, és Jézus Krisztus szavainak követése az egyetlen megoldás. Csak őt imádhatod, mert Isten teremtett mindent. A szabad akarattal a gonosz hozzáférkőzhet az emberhez, de ha imádkozol Isten segít, és nem engedi, hogy a gonosz hasson rád.
"ha szexuális téren alkalmatlan lenne"
Mire...?"
Szexuális aktusra és/vagy gyermeknemzésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!