Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Egy katolikus pap hogy tagadja...

Egy katolikus pap hogy tagadja meg a nőket?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk elkezdenek neki intenzíven udvarolni, stb.
dec. 9. 23:37
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
83%
Van aki sehogy, de nem túl életszerű a szituáció, mert általában lehet rajtuk látni hogy papok. Ha nem akkor megmondják.
dec. 10. 00:34
 2/30 anonim ***** válasza:
8%
Mert sok a meleg köztük.
dec. 10. 00:36
 3/30 anonim ***** válasza:
30%
Kérdezd Bese atyát...
dec. 10. 05:18
 4/30 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
81%
Én nem vagyok pap és így is szűz vagyok, szóval nem olyan nehéz.
dec. 10. 06:10
 5/30 anonim ***** válasza:
35%

"szűz vagyok"

Annak ellenére, hogy intenzíven udvarolnak neked sat. ...?

dec. 10. 07:05
 6/30 anonim ***** válasza:
84%

Úgy mint minden normális ember, aki a hivatása során emberekkel foglalkozik és nem keveri ezt a szerelmi életével.

Egy tanár mit csinál, ha egy diák szülője elkezd neki udvarolni? Én tanítottam, ne gondoljátok, hogy ez olyan ritka eset.... Vagy pl. egy orvos?

dec. 10. 08:20
 7/30 anonim ***** válasza:
69%

"Én nem vagyok pap és így is szűz vagyok, szóval nem olyan nehéz."

Csatlakozok. És igen nekem már udvaroltak, tini koromban egy lány az osztályomból és felnőtt koromban kolleganőm.

De mivel nekem szociális fóbiám van, így könnyebb volt elutasítani őket, mint fordítva.

dec. 10. 08:42
 8/30 anonim ***** válasza:

Nem mindenki egyformán vonzódik a nőkhöz (és most nem arra gondolok, hogy valaki meleg), hanem vannak, akik bizonyos szintig aszexuálisak. Nekik például nagyon könnyű megállni, Pál apostol is ilyen lehetett, amit ő ajándéknak nevezett. Másokban kialakul szexuális vonzalom, de azt legyőzik magukban. Jézus is beszél olyanokról, akik önként mondanak le minderről Isten országáért.

S hát sajnos vannak olyanok is, akik megszegik fogadalmukat és nem tagadják meg a nőket.

Amúgy hülyeség ebbe a meleg témát belevinni, mint próbálták, mert nincs olyan objektív hiteles kutatás, ami alapján ki lehetne mondani, hogy a papok között több a meleg, mint a társadalomban. A társadalomban egyébként 6-10% közé teszik, de nehéz igazából megmondani.

dec. 10. 18:01
 9/30 anonim ***** válasza:
26%
Mert zakkantak, azért.
dec. 10. 18:15
 10/30 anonim ***** válasza:
0%
Aszexuális is lehet.. De akinek nem kell a punci, ott tényleg van valami.. Meleg, aszex.. Vagy, mint ez jó pár papnál is kiderült, lehet a kisfiúkra bukik..
dec. 10. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!