Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy kezdjem el? Nő vagyok.

Hogy kezdjem el? Nő vagyok.

Figyelt kérdés
Iszlám vallást szeretném felvenni. Szerintem méltó lennék hozzá. Józan életet élek, szűz vagyok. Ha ez számít valamit?

dec. 6. 10:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
17%

Szia.

Olvasva a kérdésedet, egy valami jutott eszembe.

Egy Isten van, aki nem vallásokat alapított, vagy vallások különbözőségét támogatta, soha nem tett ilyet a történelemben.

Azt kellene sokaknak megérteni, hogy nem mindegy, hogy hova tartozik az ember Isten nézőpontjából.

Lehet, hogy neked tetszik, vagy elfogadod.

A kérdés, Isten egyetért-e vele.

dec. 6. 20:15
 12/20 A kérdező kommentje:
9. Válaszoló csak neked hiszem el. A többi válasz nem jó.
dec. 6. 22:14
 13/20 anonim ***** válasza:
72%

12

Kedves Kérdező

11-es válaszoló vagyok.

Sajnálattal olvastam, hogy neked nem felel meg semmilyen válasz, csak amit hallani szeretnél. Nem is vizsgálod meg Isten szemszögéből, csak személyes támogatottságot keresel.

Jehova, aki valamikor az Izraelitákat választotta népének, bebizonyította, hogy rajta kívül nincs Isten.

Azt is határozottan elmondta, hogy mi az amit elfogad, és mi az amit nem.

az emberek, ahogy te is, a sját elhatározásaik, kényelmük alapján akarnak "vallásosak" lenni, nem pedig úgy, ahogy Isten szeretné vezetni az embereket.

Sajnálom.

dec. 7. 07:57
 14/20 anonim ***** válasza:
67%

“A többi válasz nem jó.”

Az igazság nem jó?

dec. 7. 09:09
 15/20 tgt ***** válasza:
44%
14-es: A kérdező nem azt kérdezte, hogy áttérjen-e, hanem hogy ezt hogyan kell csinálni. És erre csak a 9-es válaszolt.
dec. 7. 09:22
 16/20 anonim ***** válasza:
53%

"Az igazság nem jó?"

Milyen igazság? A szokásos iszlámellenes hazugságokat puffogtatjátok. Mindjárt jön az a hazugság is hogy ha betér, nem térhet ki mert megölik.

Kérdező, ahogy mondtam a legjobb ha egy mecsettel veszed fel a kapcsolatot, de nekem is írhatsz ha van kérdésed.

dec. 7. 12:16
 17/20 anonim ***** válasza:
38%
#16 Vagy te hazudsz, vagy nem ismered eléggé az iszlámot. Ha az utóbbi, azzal nem is lenne semmi baj, de legalább ne okoskodj akkor.
dec. 7. 20:26
 18/20 anonim ***** válasza:
36%

"Vagy te hazudsz, vagy nem ismered eléggé az iszlámot. Ha az utóbbi, azzal nem is lenne semmi baj, de legalább ne okoskodj akkor."

Te vagy itt az aki ismeri az iszlámot? :) Egy hazug keresztény/ateista vagy akinek halvány lila gőze sincs az iszlámról. Csak a szokásos hazugságokat ismételgetitek minden kérdésnél. Egyáltalán mit keresel itt?

dec. 8. 15:43
 19/20 anonim ***** válasza:
dec. 13. 20:42
 20/20 anonim ***** válasza:
52%
Ez a primitív hazug keresztény kitépkedte a Korán oldalait, összerágta majd kiköpte. És neked ez a minta akit idézni kell?
dec. 14. 08:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!