Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy kezdjem el? Nő vagyok.

Hogy kezdjem el? Nő vagyok.

Figyelt kérdés
Iszlám vallást szeretném felvenni. Szerintem méltó lennék hozzá. Józan életet élek, szűz vagyok. Ha ez számít valamit?

dec. 6. 10:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%
Miért szeretnéd felvenni?
dec. 6. 10:46
 2/20 anonim ***** válasza:
88%
Feltehetően kevés fogalmad van a gyakorlati iszlámról. Főleg a női létről. Nem a szüzesség a legfontosabb ott. Sőt.
dec. 6. 11:09
 3/20 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem.
dec. 6. 11:13
 4/20 anonim ***** válasza:
76%
Inkább sehogy.
dec. 6. 11:26
 5/20 anonim ***** válasza:
57%
Sehogy. Nem látom értelmét, hogy egy mesevilágban élje le magát az ember, ami csak korlátokkal jár.
dec. 6. 11:41
 6/20 anonim válasza:
70%
Hidd el, nem éri meg. Inkább tanulj a budhizmusról vagy a kereszténységről, de felejtsd el az iszlámot. 38/F
dec. 6. 12:20
 7/20 anonim ***** válasza:
37%
Keress egy muszlimot, aki elvesz második harmadik feleségnek. Ott úgyis kötelező áttérni.
dec. 6. 12:40
 8/20 anonim ***** válasza:
56%
Hol szeretnél élni?
dec. 6. 13:32
 9/20 anonim ***** válasza:
50%

Nagyon egyszerű, elmondod a sahada-t ami tanúságtételt jelent és már muszlim vagy. Viszont ha jól értem akkor még nem sokat tanulmányoztad. Javaslom vedd fel a kapcsolatot az egyik budapesti mecsettel és biztosan segítenek. Vannak előadások, könyvek érdeklődőknek.

Az előttem szóló gyűlölködő keresztényeket, ateistákat hagyd figyelmen kívül.

dec. 6. 16:23
 10/20 anonim ***** válasza:
77%

Az iszlám egy alapvetően hímsoviniszta, nőgyűlölő vallás. Az iszlám vallás megendi a férjnek, hogy verje a feleségét. Az iszlám vallás engedi a többnejűséget. Az iszlám vallás szerint egy nő tanúbizonysága csak fele annyit ér, mint egy férfié. Ez mind benne van az iszlám vallási szövegekben, a Korában és a Hadísz irodalomban. Úgyhogy ne iszlamofóbozzon meg ne gyűlölködőzzön meg ne pontozzon le olyan, aki egy szót nem olvasott ezekből.

[link]

[link]

dec. 6. 20:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!