Keresztények, mi tetszik a legjobban a kereszténységben?
Figyelt kérdés
Nekem az, hogy ha hiszek Istenben, és imádkozok hozzá, Isten segít, és ha követem Jézus Krisztus szavait, értékes lelki dolgokat gyűjtök. És hogy tilos bántalmazni a másikat. Örülök, hogy Jézus Krisztus szavait követhetem. Higgyetek Istenben, imádkozzatok Istenhez, kövessétek Jézus Krisztus szavait, és olvassátok az Újszövetséget.nov. 20. 22:04
21/21 A kérdező kommentje:
Ezért kérem a keresztényeket, hogy keresztényként legyetek jószívűek, és tisztelettudóak, ne ítélkezzetek. Kövessétek Jézus Krisztus szavait, mert a keresztényeknek az a dolga, hogy Jézus Krisztus szavait követi. Aki nem keresztény, az tartsa tiszteletbe a keresztény vallást. A keresztények Jézus Krisztus szavainak követői, és Istent imádják. Jézus Krisztus maga Isten. Kérem szépen a más vallásban hívőket, hogy tartsák tiszteletben a kereszténységet, és a keresztény hagyományokat, tartsák tiszteletben a keresztények hitét. Ne keresztényekhez szóló kérdés alá írjatok keresztényellenes hozzászólásokat. Aki a kereszténység ellen ír, vagy a kereszténységet lejáratja, az keresztényellenes. Az olyan hozzászólást, ami keresztényellenes, azt kereszténynek nem szabad elolvasnia. Nem azért vagyunk keresztények, imádjuk Istent, és követjük Jézus Krisztus szavait, hogy aztán keresztényellenes írásokat olvassunk, mert az elfordít Istentől. És ebben a kérdésben nem olvastam el egy keresztényellenes hozzászólást sem, lehetőleg egy sort sem, és szerintem a mostanában író keresztényellenes hozzászólóktól egyet sem olvastam el, azért régebben, olvastam már hozzászólást másoktól, ami sajnos keresztényellenes volt, még ha valószínű fiatal is volt, aki feltette. Az olyan hozzászólások csak elfordítanak Istentől. Ne álljatok le velük vitatkozni, egy keresztény tisztelettudó marad, és Istenhez imádkozik. Sok nem keresztény, a gyűlöletét a keresztényeknek szánt kérdés alatt írja meg, és hiába írok, nem igazán értik, vagy akarják csinálni. Csak imádkozni lehet Istenhez, hogy térjenek meg, kövessék Jézus Krisztus szavait. Keresztényként imádkoznunk is kell Istenhez. Azokért is, akik rosszak voltak hozzánk. Imádkozni kell Istenhez, és kérni, hogy adjon nekik bölcsességet, egészséget, szeretetet, türelmet. A rosszra nem rosszal kell válaszolni. A harag, a bosszú, rossz dolgok, a gonosztól vannak. Nem szabad keresztényként rossznak lennünk. Jónak kell lennünk. Keresztényként Isten dicsőségére cselekszünk, és nem haragból. Higgyetek Istenben, imádkozzatok Istenhez, kövessétek Jézus Krisztus szavait, és olvassátok az Újszövetséget.
dec. 7. 00:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!