Miaz ami nem tetszik neked a kereszténységben?
Nem mondom, hogy bármi is nem tetszene a kereszténységben.
Mondjuk a bibliai Jézus karakter feláldozza magát, hagyja magát elfogni és halálra kínoztatni. Emiatt a keresztények őt tisztának és ártatlannak tartják.
De én azt mondom mi lett volna ha felveszi a kesztyűt és megvédi a saját követőit ?
Gondoljunk bele a keresztények saját hite szerint rengeteg keresztényt üldöztek és öltek meg Krisztus kereszthalála után...
Mohammed próféta Isten küldötte volt (béke legyen Vele) miután Allah engedélyt adott neki a harcra a muszlimok élére állt és Isten akaratából és segítségével fényes győzelmet aratott a bálványimádók felett. Ezt követően azonban mégis megkegyelmezett nekik, miután bevonult Mekkába.
És én hiszem hogy az igazi Jézus (béke legyen Vele) sem adta volna oda az életét önként, amikor a követői élete veszélyben lett volna.
Én nem mondom hogy "nem tetszik" a kereszténység emiatt, mert végülis sok kedves, és adakozó keresztény ember van a Földön, csak azt mondom én ezt nem fogadom el így.
Válaszoltam a kérdésre, nem akarok vitázni. Sajnálom ha bárkit megbántottam.
Túl sok minden...
Pl az, hogy álszentek, régóta...
Háborút indítottak egy Isten nevében, még az enyhe verzió mikor az apácákkal éltek titkos viszonyt a papok, mert ha mindkét fél oldaláról ok, akkor az kevésbé durva, de rengeteg pici baba csontvázat találtak pincékben titkon elásva.
Akkor ott van a gyerekekkel amit műveltek... a pedofília meg a herélés, hogy angyali hangjuk legyen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!