Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miaz ami nem tetszik neked a...

Miaz ami nem tetszik neked a kereszténységben?

Figyelt kérdés
2022. júl. 27. 18:59
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
65%
Tényként vétele a bibliai eredetmítosznak, evolúció van valójában. De ateistaként nem vetem el a pozitív lélektani tanításait.
2022. júl. 27. 19:15
 2/24 Drakula ***** válasza:
82%
Nem fogsz gyülőlkődőnek nevezni ha leírom?
2022. júl. 27. 19:29
 3/24 anonim ***** válasza:
30%
Semmi
2022. júl. 27. 19:30
 4/24 anonim ***** válasza:
82%
Nekem az, hogy egy erős , hatalmas szervezet épült Jézus tiszta, szeretetről szóló tanaira, amik két évezrede vagyont, tudást halmoz és zár el, manipulál, és közel végtelen mennyiségű szenvedést okozott az évezredek alatt, miközben eszébe sincs azt tenni, amit a tanok hirdetnek.
2022. júl. 27. 19:33
 5/24 anonim ***** válasza:
66%
Az ha erőszakosan meg akarnak téríteni.Velem kiskoromba ez történt,meg egész általános iskola alatt.Befolyásolható voltam,egyfolytában temblomba jártunk,meg hittanos táborokba,elsőáldoztam,meg bérmálkoztam is,ministráltatni is akartak volna,utána meg azt hogy pap akarjak lenni.Na nekem meg 15 évesen eldurrant az agyam,és a visszájára fordultam az egész addigi rendes,szófogadó,szelíd,jókisfiús személyiségemnek.Ez lett az eredménye a nagy rátukmálásuknak.
2022. júl. 27. 20:29
 6/24 anonim válasza:
56%
Szerintem, nagyon sok esetben elérhetetlen és vagy nem tud megfelelő segítséget nyújtani. Túlságosan is elragaszkodott a híveitől és a hétköznapi emberektől akik csak megnyugvásra esetleg egy biztos pontra vágynak
2022. júl. 27. 20:56
 7/24 Drakula ***** válasza:
71%
Ki ez a 84%-os aki mindenkit le pontozot rajtam kivűl?
2022. júl. 27. 21:05
 8/24 anonim ***** válasza:
26%
A mai kereszténységben az nem tetszik, hogy nagyon széttagozódott kedves protestáns testvéreinknek köszönhetően, valamint hogy sokat lazítottunk a szabályokon és ez meggyengítette az Egyházat.
2022. júl. 27. 21:44
 9/24 anonim ***** válasza:
71%

Nem mondom, hogy bármi is nem tetszene a kereszténységben.

Mondjuk a bibliai Jézus karakter feláldozza magát, hagyja magát elfogni és halálra kínoztatni. Emiatt a keresztények őt tisztának és ártatlannak tartják.

De én azt mondom mi lett volna ha felveszi a kesztyűt és megvédi a saját követőit ?

Gondoljunk bele a keresztények saját hite szerint rengeteg keresztényt üldöztek és öltek meg Krisztus kereszthalála után...

Mohammed próféta Isten küldötte volt (béke legyen Vele) miután Allah engedélyt adott neki a harcra a muszlimok élére állt és Isten akaratából és segítségével fényes győzelmet aratott a bálványimádók felett. Ezt követően azonban mégis megkegyelmezett nekik, miután bevonult Mekkába.

És én hiszem hogy az igazi Jézus (béke legyen Vele) sem adta volna oda az életét önként, amikor a követői élete veszélyben lett volna.

Én nem mondom hogy "nem tetszik" a kereszténység emiatt, mert végülis sok kedves, és adakozó keresztény ember van a Földön, csak azt mondom én ezt nem fogadom el így.

Válaszoltam a kérdésre, nem akarok vitázni. Sajnálom ha bárkit megbántottam.

2022. júl. 27. 21:57
 10/24 anonim ***** válasza:
72%

Túl sok minden...

Pl az, hogy álszentek, régóta...

Háborút indítottak egy Isten nevében, még az enyhe verzió mikor az apácákkal éltek titkos viszonyt a papok, mert ha mindkét fél oldaláról ok, akkor az kevésbé durva, de rengeteg pici baba csontvázat találtak pincékben titkon elásva.

Akkor ott van a gyerekekkel amit műveltek... a pedofília meg a herélés, hogy angyali hangjuk legyen....

2022. júl. 27. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!