Keresztények, mi tetszik a legjobban a kereszténységben?
Figyelt kérdés
Nekem az, hogy ha hiszek Istenben, és imádkozok hozzá, Isten segít, és ha követem Jézus Krisztus szavait, értékes lelki dolgokat gyűjtök. És hogy tilos bántalmazni a másikat. Örülök, hogy Jézus Krisztus szavait követhetem. Higgyetek Istenben, imádkozzatok Istenhez, kövessétek Jézus Krisztus szavait, és olvassátok az Újszövetséget.tegnap 22:04
1/2 anonim válasza:
én szeretem Istent és az Ő Igéjét, a teljes Bibliát. Meg szeretem, hogy közösséget vállal velem, habár nem érdemlem meg! Kegyelmes nagyon. Lelkével velem van, ahogy megígérte. Imádságban, Istentiszteleten, testvérek között, dicsőítő énekekben, Bibliaolvasásban, keresztyén könyvek olvasásában, stb tanít, erősít. Rábízhatom az életem. Minden jó Tőle van... Hú, hatalmas ajándék, hogy a mindenség Teremtője Jézusért engem is gyermekének és barátjának hív, ismer, és el nem múló szeretettel szeret, hiszen Ő maga a Szeretet, és én egyre jobban megismerhetem Őt, plusz benne magamat... hmmm köszi a kérdést!:)
2/2 anonim válasza:
Az, hogy néha úgy érzem magamon Krisztus szeretetét, mintha be lennék tépve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!