A JW szervezet is az illuminátus hatalma allá tartozik?
Abból következtettem erre, hogy feltettem egy kérdést ami cáfolja az egyik hittvallásukat erre jöttek vagy harmincan és bedobtak egy más témát ezen elkezdték kifejteni a véleményüket majd úgy tettek minthogyha nem egy valláshoz tartoznának majd elkezdtek vitatkozni rajta.
Biztos föntről kiadták nekik hogy alkalmazzák az oszd meg és uralkodj elvet....
17
A szent szellem nevezi ki, nem önmagukat nevezik ki.
Ebben a munkában pedig Jézus támogatja őket, mivel kevesen vannak.
Mindig is kevesen tápláltak sokakat, ezért kell a Krisztusi támogatás a gyülekezet fejétől.
Saját erőből ezt képtelenek lennének megvalósítani, ezt Jézus is tudja.
A világban sokkal több ember van, és sok ellentmondó vallások.
Isten népének ebben a helyzetben kell tudniuk erkölcsileg, és szellemileg helytállni.
20
Rendben, jogod van úgy értelmezni, ahogy egyénileg látod, a szabad akaratod szerint.
Isten a mindene főlé nevezte ki, hogy szellemileg jól táplált legyen Isten nyája, és erkölcsileg is a gyülekezet tiszta maradjon.
Ezen más vallások nem serénykednek, egy parázna, házasságtörő, a világ barátja is keresztényként van elismerve,
"A szent szellem nevezi ki, nem önmagukat nevezik ki."
Igen, önkényesen önmagukat kinevezett hamis próféták nyilván ilyen hazugságokkal etetik a buta embereket.
Ezen más vallások nem serénykednek, egy parázna, házasságtörő, a világ barátja is keresztényként van elismerve'
Van ilyen is.
meg többmillió igazi keresztény is akik mindenben,mind szellemben,mind szolgálatban,mind erkölcsben megelőznek benneteket.
Ezzel nem allítom azt hogy közöttetek nincsenek ilyen emberek.
Vannak.Ismertem is ilyet.
Róluk ha írnál,már nem lenne igaz a fentebbi allításod.
24
Kedves Hozzászoló.
Nem mondtam, hogy más vallásokban nincsenek "jó emberek".
A egység, és az összesség tekintetében kell vizsgálódni, mivel Isten soha nem alkalmazott ökomenizmust.
Az lehet, hogy valaki "jó embernek" látszik, ahogy a ókori időkben sem volt mindenki "rossz ember", Isten még sem fogadta el őket, és bizony meghaltak ítélet alapján. /özönvíz, Jeruzsálem pusztulása, Ninive stb./
Ezek az emberek nem éltek összhangban Isten szándékával, vagy akaratával, amire Jézus is felhívta a figyelmet.
"A szent szellem nevezi ki, nem önmagukat nevezik ki."
Én is mondhatom, hogy engem kiválasztott. Mi garantálja, hogy őket biztosan?
26
Ott biztosan írhatom, hogy nem a Szent Szellem munkálkodik, hisz akadályozzák, Isten káromlást követve el ezzel.
26
Arról lehet megtudni, hogy mindent amit tesznek, azt Isten szava, és Krisztus tanítása szerint igyekszenek válogatás nélkül megtenni.
Ők is tökéletlenek, de nem szelektálnak a feladatok közül, és és nem lehet erkölcsileg sem engedékeny.
Sőt semmilyen Bibliában leírt alapelvet sem lehet lightosra venni.
A nazarénusok is azt mondják, hogy mindent a szerint tesznek és ők is hasonlóan elkülönülő szekta, mint a tiétek. Lehet ők a kinevezettek, nem?
29
Úgy látom, amit írtam teljesen felesleges volt.
A nazireusok nem élnek Isten szavával teljesen összhangban. Sok más vallásokra is ez érvényes.
Az írások teljességének kell megfelelni, nem csak egy-két, a komfort zónámnak megfelelő dolgokat kell tenni.
Ha Jézus is csak a vele kapcsolatos dolgoknak csak némelyikét tette volna, akkor nem tudta volna bizonyítani a messiási személyét.
Mindenben egyezni kellette.
De beszélhetnénk még Noé, Ábrahám, vagy mások életéről, ha szelektáltak volna a feladatok között, nem töltötték volna be azt a szerepüket, amire elhívták őket.
Ezért a világban élő magukat keresztényeknek nevezők, egymással háborúznak, politikai eszmékben, emberekben bíznak, nem pedig abban amire Krisztus tanította Őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!