Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Létezik háttérhatalom vagy...

Létezik háttérhatalom vagy bármiféle szervezet, amely az embereket, önös érdekeik, valamint haszon és hatalomvágyaik miatt befolyásolják vagy korlátozzák?

Figyelt kérdés
Én most itt egy összeesküdött elméletet sem szeretnék konkrétan kiemelni, ezzel kapcsolatban, hanem kollektíven mindet, amely bármi ilyet állít, hogy egy bizonyos szervezet, az emberek felett uralkodik, hogy azokat korlátozza vagy befolyásolja. Ilyen pl. az Illuminátus-elmélet és még rengeteg egyéb teória van. Szerintetek, van takrgatni valója a befolyásos embereknek és valóbban a hatalom által vezérelve, befolyásolják, számontartják és korlátozzák az embereket? Vagy nincs semmiféle háttérhatalom és minden úgy van, ahogy elmondják? Szerintem van háttérhatalom.

2020. jún. 7. 16:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
30%
Létezik.
2020. jún. 7. 16:14
 2/18 anonim ***** válasza:
70%
Persze, hogy létezik háttérhatalom, de kérlek ezt a pszchiáterednek és a nővérkének ne emlegesd...
2020. jún. 7. 16:23
 3/18 anonim ***** válasza:
14%
Igen, Soros György az élő bizonyíték rá.
2020. jún. 7. 16:27
 4/18 A kérdező kommentje:
Ha ezt iróniának szántad, akkor nagyon rossz...
2020. jún. 7. 16:28
 5/18 anonim ***** válasza:
88%

Abban az értelemben nincs, ahogy egyesek elképzelik. Viszont egész biztos vannak felsőbb gazdasági érdekkörök, de ez eddig sem volt titok.

Én a helyetekben inkább amiatt aggódnék, hogy Kína átveszi a világpolitikai vezető szerepet az USA-tól.

2020. jún. 7. 16:40
 6/18 anonim ***** válasza:
48%

Olyan világban élünk ahol a 26 leggazdagabb embernek több pénze van mint a világ szegényebbik felének.

[link]

A leggazdagabb 2153-nak több, mint a szegényebb 60%-nak (4,6 milliárdnak)

Amerikában a leggazdagabb 10%-é a vagyon 80%-a, a szegényebb 50%-nak semmije sincs. (Lakása, autója, műszaki cikkei is a banké, amiknek adósságán csak a bank keres.)

[link]

Természetesen ennél igazságosabb nem is lehetne a világ. Ez az igazi demokrácia! Nincs háttérhatalom... :)

2020. jún. 7. 16:44
 7/18 A kérdező kommentje:
Szerintem egyétrelműen van, hisz hülye, aki nem látja, hogy a nép, a vezetőket, birkaként követi és teljesen el lett butítva a társadalom, a legtöbb embernek saját gondolata sincs, mert annyira befolyásolták. Szerintem, egy ilyen világban minden lehetséges, ezért is hiszek az Illuminátusokban.
2020. jún. 7. 17:05
 8/18 A kérdező kommentje:
Inkább Kína, mint az Egyesült Államok, ami a háttérhatalom egyik fő központja, bár Kínát is ugyanúgy befolyáslják...
2020. jún. 7. 17:07
 9/18 anonim ***** válasza:
65%
Na majd ha nem tetszik Micimackó főelvtárs valamelyik intézkedése, ennek esetleg hangot adsz, és utána bevisznek miatta, kíváncsi vagyok, mi lesz a véleményed.
2020. jún. 7. 18:14
 10/18 A kérdező kommentje:
Jó, akkor menj a felvilágosult, dicső nyugatra!
2020. jún. 7. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!