Ezekben az időkben mekkora probléma a klímaváltozás, nem lenne helyesebb egy erősebb zöld államot kialakítani, ahol megbüntetik az ilyen klímatagadó szervezeteket?
#3 Akkor összefoglalom.
TE eldöntöd hogy MÁSOK miről kellene hogy lemondjanak, mert az SZERINTED és NEKED nem fontos dolog és ŐK biztosan ellennének nélküle is.
A kérdés itt az hogy TE miről vagy hajlandó lemondani? Mert először magaddal kell kezdeni! Ha TE hajlandó vagy csökkenteni az energiafogyasztásodat és legalább nem külföldről kilométerek tízreiről ide szállított termékeket megvenni azok helyett amiket itt a közeledben állítottak elő, már hatalmas változást lehetne elérni.
Amíg a nagy klímaharcosok tiltani akarják az állattartásban a moslékkal való etetést, vagyis hogy az éttermekben, közétkeztetésben keletkezett élelmiszer hulladékot megegyék azok az állatok amiket etetnünk kell - addig már csak ezzel iszonyatos kárt okoznak. Vagy amíg a minél nagyobb kereskedelmi szabadságért küzdenek, a globalizációt hirdetik - addig egy szót sem lehet elfogadni a bírálataikból. A környezeti ártalmak nagyobb részét pontosan a globális kereskedelem okozza, hogy el lehet vinni az ipari termelést más országokba, ahol nincsenek megfelelő környezetvédelmi előírások, mert még így is megéri nekik hogy utána onnan kell ide szállítani.
Majd ha nem azt akarják hogy itt bármikor lehessen argentin marhahúst venni vagy éppen hogy az élelmiszernek is hasznos kukoricából legyen üzemanyag előállítva, ha nem fogják támogatni a génmanipulált növények termesztését vagy hogy a legújabb divat szerint vegán módon pálmaolaj legyen mindenben, ami miatt hatalmas területeken irtják ki az őshonos növényeket - addig inkább jobb ha a nagy klímaharcosok csendben maradnak.
Az ilyen haragoszöldek okozzák azokat a károkat amik miatt mindenkinek baja származik.
Én is a klímatagadók közé tartozom. Nemet mondtam az üzleti ajánlata, hogy klímát szereljenek a házamba. Inkább meglocsoltam az ablak előtti fát. (:P)
- TOLLOLÓ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!