Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A JW szervezet is az illuminát...

A JW szervezet is az illuminátus hatalma allá tartozik?

Figyelt kérdés

Abból következtettem erre, hogy feltettem egy kérdést ami cáfolja az egyik hittvallásukat erre jöttek vagy harmincan és bedobtak egy más témát ezen elkezdték kifejteni a véleményüket majd úgy tettek minthogyha nem egy valláshoz tartoznának majd elkezdtek vitatkozni rajta.

Biztos föntről kiadták nekik hogy alkalmazzák az oszd meg és uralkodj elvet....

ma 11:43
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Tag vagyok de ebben nem akarok dönteni
Tag vagyok de ebben nem tudok dönteni még bizonytalankodom.
Új tag vagyok és jól érzem itt magam
Régi tag vagyok jól érzem itt magam nem hiszek az összeesküvés elméletekben
3 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
Nem. Simán csak megvezetett, buta emberek, akiket behálozott egy agymosó szekta.
ma 12:17
 2/11 IstenGyermeke1 ***** válasza:

Nem. Szekta csak szimplán.

Illuminati meg nem létezik.

ma 12:24
 3/11 A kérdező kommentje:
Ha becsukod a szemed akkor valóban nem létezik.....
ma 12:38
 4/11 IstenGyermeke1 ***** válasza:

Az, hogy én becsukom a szemem, attól semmi sem válik létezővé ill. nem létezővé.

Egyszerűen csak nem hiszek a sok logikátlan és irracionális összeesküvés-elméletben.

ma 12:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Hogy egy nem létező háttérhatalom alá tartoznának? Azt kétlem. Sokkal inkább tartoznak egy létező, Isten ellenes hatalom alá, melynek célja, hogy hamisságaival Istentől elfordítsa az embert már ősidők óta.
ma 13:29
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Nem.

Isten látható földi szervezetének a tagjai, akiket a próféciák alapján Krisztus vezet, mint a gyülekezet feje.

A hozzászólásomat magamtól írom, a Biblia ismeretének fényében, senki nem befolyásol ebben.

Ugyan azt mondom itt is amit bárhol, ahol épen szolgálatot végzek.

Csak olyasmit lehet mondani, ami összhangban van a biblia igazságaival, és az írásokkal.

ma 14:09
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Nálunk nincs oszd meg és uralkodj.

Itt hierarchikus, teokratikus elrendezés van. Nem lehet osztozkodni a hatalmon, Krisztus sem osztja meg a gyülekezet feletti hatalmát senkivel.

ma 14:11
 8/11 anonim ***** válasza:

"Csak olyasmit lehet mondani, ami összhangban van a biblia igazságaival, és az írásokkal."

Akkor miért kellett meghamisítanotok a Bibliát, hogy a tévtanaitok összhangban legyenek egy átirattal a tényleges Bibliák helyett?

[link]

ma 14:14
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

8

Nincs meghamisítva a Biblia. A kinevezettek, többezer tekercset, régészeti leleteket, fordításokat tanulmányoztak, vizsgáltak meg.

Sokkal inkább az a hamis, ami nem egyezik ezeknek a leleteknek a tartalmával.

Ugyanakkor az nem hamísítás, hogy modern nyelvezetet használnak, hogy érthetőbb legyen a napjainkban ismert, használt szavakkal.

Én több fordítást is össze hasonlítottam, és nyelvtanilag, semmi különbséget nem találtam ezekben.

Az általad elfogadott Biblia fordítások sem egyeznek meg teljesen, akkor melyik lehet a hamis?

A link amit küldtél, a békében élő tanúk ellen hozták létre azok, akik ellenséges érzülettel vannak minden és mindenki iránt, ami akadályozza a komfort zónájukat, vagy a népszerűségüket, hatalmi befolyásukat.

Krisztus ellen is emeltek vádat. Csak nagyon kevesen voltak akik tudták, hogy hazugság az ellene felhozott vádak.

ma 14:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem a modern nyelvezettel van a baj, hanem a meghamisított jelentésű igékkel, mivel a szekta tévtanításai ellentmondtak számtalan helyen az eredeti szövegeknek. Erre kaptál az előbbi linken négy látványos példát, de több százat is tudnék mutatni neked a szektád hamisításairól. Mutassak még, akkor szembe mersz nézni a valósággal?
ma 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!