Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A halloween valóban a sátánok...

A halloween valóban a sátánok ünnepe?

Figyelt kérdés

nov. 2. 18:42
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
18%
#20 Nem foglalkozok azzal,mit mondanak. Èn legalább nem vagyok olyan èletunt alak mint ők. Mindig mást hibáztatnak, mindig màs a hibás. Mindenről más tehet. Ilyen az ő èletszemèlèletük. Az való igaz, hogy nem nagyon keresem őket, nem vagyok nagyon ràjuk kívancsi.
nov. 3. 09:27
 22/36 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem attól még nem lesz valaki életunt, mert nem éljenzi a sántán ünnepét...

A gonoszt meg könnyebb úgy eladni, ha édességbe van csomagolva.

Édes méreg.... :)

nov. 3. 12:01
 23/36 anonim ***** válasza:
32%

Hogyan mérgez?

nov. 3. 12:20
 24/36 anonim ***** válasza:
39%
Lassan, de biztosan.
nov. 3. 12:21
 25/36 anonim ***** válasza:
22%

23: szellemi kapukat nyit meg és a tudat alattit mérgezi. Elhiteti például, hogy milyen jópofa dolog a szellemvilággal játszani és semmi rossz nincs pl. egy kis dmon akarommondani halottidézésben.

Mellesleg régen azok elé a házak elé raktak világító tököket, ahol a gyereket fel akarták áldozni...

Szerinted ezt normális dolog ünnepelni?!

nov. 3. 12:33
 26/36 anonim ***** válasza:
23%
#25 Ez nem a sátánok ünnepe. Keltàktól ered, ès azèrt vettek fel mindenfèle maszkot, öltöztek zombinak, hogy elűzzèk a gonosz szellemeket. Manapság màr a jó hangulat, jó buli miatt csinálják. Szerintem ötletes, ès vicces.
nov. 3. 12:37
 27/36 anonim ***** válasza:
35%

26: téves infó! Hogyan űzhetnéd el azt, amit éppen megidézel vele?!

Ez olyan, mintha valaki le akarna szokni a drogról és ezért egész nap drogozik..

nov. 3. 12:41
 28/36 anonim ***** válasza:
37%

"A nevetésnek éppúgy megvoltak a hagyományos ünnepei, akár a gyásznak, a vérontásnak. [...] Volt olyan nap, amikor a fél puszta kifordított kucsmákkal és ködmönökkel állatnak vagy ördögnek öltözött, hogy kedvére kinevethesse magát. Máskor kísértetnek, lepedővel és kivájt tökbe helyezett gyertyákkal, hogy reszkethessenek. Nevettünk és reszkettünk, ahogy az ősök kívánták."

Illyés Gyula: Puszták népe (1936)

[link]

nov. 3. 15:17
 29/36 anonim ***** válasza:
17%

"23: szellemi kapukat nyit meg"

Mégis hogyan?

"semmi rossz nincs pl. egy kis dmon akarommondani halottidézésben."

Nem sátánista szektákról van szó, hanem halloweenről! Ez olyan, mintha a Valentin-napot óriási szexorgiának tartanád. Mert valami ijesztő meg valami nemiség... Hát nem.

A húsvéti locsolás meg akkor árvízszítás?

nov. 3. 15:22
 30/36 anonim ***** válasza:
29%

Na, ide figyeljetek!

https://www.youtube.com/watch?v=pJ1KBSBVeN8

Halloween éjszakáján ártatlanokat ölnek meg és mindenki, aki élteti, ünnepli a sántánisták ünnepét, az igenis bűnrészes!!!

Szépíthetitek akárhogy, én akkor sem ünneplem meg és sajnálom azokat, akik képesek elhinni, hogy ez csak egy mulatság!

Ja, az ördög mulatsága.

Szolgáljátok akkor!

nov. 3. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!