Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Magyarországon hol lehet...

Magyarországon hol lehet felvenni az iszlám vallást?

Figyelt kérdés
Nő vagyok. Mik a feltételek?

okt. 28. 21:43
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
19%

"Drakula pont hogy pozitív példaként szolgál a muszlimokról. Te vagy az, aki mindenkiben elleszenvet ébresztesz a vallásod iránt."

Drakulának sok esetben fogalma sincs az iszlámról sem a saját történelméről, hiába vallja magát félig töröknek.

okt. 30. 15:08
 42/53 anonim ***** válasza:
100%

"Drakulának sok esetben fogalma sincs az iszlámról sem a saját történelméről, hiába vallja magát félig töröknek."

Valahányszor csak láttalak kettőtöket, a történelmi adatok minden egyes alkalommal, de kivétel nélkül őt igazolták. A te szavaidat soha egyetlen alkalommal sem.

okt. 30. 15:10
 43/53 anonim ***** válasza:
19%

"Jogos, de láthatod, hogy ő minden racionalitást már nélkülöz, a megborult téveszméi régen felülkerekedtek. Ha megnézed, én több hozzászólásban is kiemeltem, hogy nem a muszlimokkal van baj általában, hanem kimondottan vele és a hozzá hasonló szélsőségesekkel.

Csak most ezzel a hazaárulással egy új szintet ütött meg."

Most én szerinted miért lettem hazaáruló? :) És mitől vagyok szélsőéges? Ja és mikor árulod el mit keresel ennél a kérdésnél? Maradjunk annyiban hogy te vagy szélsőségesen muszlimgyülölő mivel minden iszlámmal kapcsolatos kérdésnél megjelensz és hazudozol az iszlámról.

okt. 30. 15:11
 44/53 anonim ***** válasza:
19%

"Valahányszor csak láttalak kettőtöket, a történelmi adatok minden egyes alkalommal, de kivétel nélkül őt igazolták. A te szavaidat soha egyetlen alkalommal sem."

Úgy érted mikor a hazugságaidhoz passzoltak az ő válaszai? Láthatod most is a Bibliából idéztem, te meg csak hazudoztál a Koránról.

okt. 30. 15:12
 45/53 anonim ***** válasza:
Egy szóval se említettem a Koránt, és sehol egy szóval sem hazudtam. Arról beszélek, hogy Drakula mindig is igyekszik objektív maradni, tényekre alapozni, a törtenelmi forrásokat felhasználni. Benned pedig mindezeknek a szikrája sincs meg, te csak az ideologiádat akarod raerőltetni mindenkire.
okt. 30. 15:15
 46/53 anonim ***** válasza:
26%

Nem tűnt fel hogy a Bibliából idéztem? A történelmi kérdésekben pedig most nagyrészt nekem adott igazat. Idézem amit írt:

"Értelemszerűen ha középkori keresztényekhez mérjük a muszlim hódítokat, akkor angyalok voltak."

okt. 30. 15:19
 47/53 anonim ***** válasza:
Nem, mivel akkor még nem voltam itt. De most visszaolvasva a bibliaidézetekkel - illetve amiket hozzá költöttél - is pontosan azt igazoltad vissza, amit rólad írtam.
okt. 30. 15:21
 48/53 anonim ***** válasza:

"Idézem amit írt:"

Ami szintén nem az volt, nagyon nem, mint amit te írtál.

Úgyhogy megkérnélek, hogy ne hazudozz! Ha ennyire se vagy képes, akkor ezt itt és most le is zártam!

okt. 30. 15:22
 49/53 anonim ***** válasza:
26%

"Nem, mivel akkor még nem voltam itt. De most visszaolvasva a bibliaidézetekkel - illetve amiket hozzá költöttél - is pontosan azt igazoltad vissza, amit rólad írtam."

Akkor nem megy neked a magyar nyelv értő olvasása.

"Ami szintén nem az volt, nagyon nem, mint amit te írtál."

Dehogynem. Sőt a végén is írta. Idézem:

"A magyarok még a 17. század végén is inkább álltak a muszlim törökök oldalára mint a keresztény habsburgok oldalára ami tehát 150 év után is ami mindent elmond."

"Ezt én is mondtam."

Szóval neked kellene befejezni a hazudozást.

okt. 30. 15:25
 50/53 anonim ***** válasza:

Tehát tényleg még ennyi se megy neked? Akkor ennyit rólad!

Drakuláért pedig összeteheted a két kezed! Mert nálad hatékonyabb iszlámellenes propagandát senki nem tolt még az oldalon, így az egyetlen isteni szerencséd, hogy a felhasználók néhanapján egy pozitív muszlim példával is találkozhatnak errefelé.

Azon meg, hogy mi a célod, elgondolkozhatnál. Ugyanis az egyetlen, amit hiba nélkül kivitelezel, az az, hogy napi szinten szégyent hozol a vallásodra. Ha ez a célod, akkor csak igy tovább! De ha akármi, tényleg akármi más, akkor nagyon sürgősen, és nagyon komoly mértékben változatni kéne a hozzáállásodon.

És az előbbi kommented után persze a szövegértési készségeid is komoly fejlesztésre várnak! Szóval csak hajrá!

okt. 30. 15:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!