Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Magyarországon hol lehet...

Magyarországon hol lehet felvenni az iszlám vallást?

Figyelt kérdés
Nő vagyok. Mik a feltételek?

okt. 28. 21:43
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
83%

"Izé...nézd"

Ha nem vennéd észre, pont ugyanazt írom, amit ő, csak felcseréltem a szavakat, pl Biblia helyett Korán. Jézus se tanítja, hogy hányjunk kardélre mindenkit, ő mégis ezt hazudozza, aztán lehetne sorolni. Az idegenszívűségéről és magyargyűlöletéről nem is szólva. Egyébként nem vagyok jobboldali ember, nem vagyok díszmagyar se, de már nekem is sok. Az ilyen gyökér elhúzhat innen a büdös fenébe.

okt. 30. 13:05
 32/53 anonim ***** válasza:

"Az ilyen gyökér elhúzhat innen a büdös fenébe."

Nem csak innen. Egy ilyen ostoba, hazug, arrogáns agresszort minden értelmes társaságból gyors úton kiutálnának. Nyilván ezért tölti az egész életét magányosan online utálkozva, és évek óta nem jön rá, hogy nála vannak súlyos bajok.

okt. 30. 13:26
 33/53 anonim ***** válasza:
19%

"Ha nem vennéd észre, pont ugyanazt írom, amit ő, csak felcseréltem a szavakat, pl Biblia helyett Korán."

Csak éppen a Biblia esetében igaz amit állítok te viszont hazudsz a Koránra vonatkozóan.

"Jézus se tanítja, hogy hányjunk kardélre mindenkit, ő mégis ezt hazudozza, aztán lehetne sorolni."

Keresztény tanítás szerint Jézus maga Isten tehát akkor Jézus beszél az Ószövetségben, ami pedig azt írja kardélre kell hányni mindenkit. Például:

Mózes 5. könyve, 20:17 De az itt lakó népek városaiban, amelyeket Istened, az ÚR ad neked örökségül, ne hagyj életben egy lelket sem! Irtsd ki őket mindenestül: a hettitákat, az emóriakat és a kánaániakat, a perizzieket, a hivvieket és a jebúsziakat, ahogyan megparancsolta neked Istened, az ÚR

A Biblia kifejzetten megparancsolja nők és gyerekek legyilkolását is:

Sámuel 1. könyve 15:3 Most azért indulj, verd le Amálékot, és irts ki mindent, amije van! Ne kíméld, hanem öld meg a férfiakat és a nőket, a gyermekeket és a csecsemőket, az ökröket és a juhokat, a tevéket és a szamarakat!

Na akkor ki a hazug?

"Az idegenszívűségéről és magyargyűlöletéről nem is szólva."

Ha kritizálom a kormányt akkor magyargyülölő vagyok? :) Meg mi az hogy idegenszívűség? Ha egy magyar muszlim lesz akkor onnantól idegennek számít? :) Sokat elmond rólatok ez a primitív gondolkodás.

"Az ilyen gyökér elhúzhat innen a büdös fenébe."

Sajnos nem a hozzád hasonló primitív gyűlölködők döntik el ki maradhat és ki nem. Persze tudom hogy legszívesebben eltüntetnéd a muszlimokat Magyarországról. Ne felejtsük el hogy a te szellemi nagyszüleid 80 éve a zsidókat akarták kiirtani. Te ugyanezt a legalja gyűlölködő értékrendet követed.

okt. 30. 13:38
 34/53 anonim ***** válasza:
19%

"Nem csak innen. Egy ilyen ostoba, hazug, arrogáns agresszort minden értelmes társaságból gyors úton kiutálnának. Nyilván ezért tölti az egész életét magányosan online utálkozva, és évek óta nem jön rá, hogy nála vannak súlyos bajok."

Nekem van családom szóval benézted, azt viszont kétlem hogy neked lenne. Ti vagytok az ostoba primitív gyülölködők. Ha megnézed ez a kérdés muszlimoknak szól, tehát én jó helyen vagyok nektek viszont semmi keresnivalótok itt. Szóval jó lenne ha eltakarodnátok a muszlimokhoz szóló kérdések alól.

okt. 30. 13:41
 35/53 anonim ***** válasza:
83%

Ilyen fokú elmebaj és egoizmus mellett nehéz lenne. Mellette meg egy dilettáns hülye, vagy hülyének néz másokat.

okt. 30. 13:49
 36/53 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
100%

31-es.

"Ha nem vennéd észre, pont ugyanazt írom, amit ő, csak felcseréltem a szavakat,"

Figyelj, ha eljátszod hogy te is olyan hülye vagy mint ő, akkor hogyan várod el tőlem hogy lássam a különbséget?

okt. 30. 14:05
 37/53 anonim ***** válasza:
19%

"Figyelj, ha eljátszod hogy te is olyan hülye vagy mint ő, akkor hogyan várod el tőlem hogy lássam a különbséget?"

Szerintem ő téged néz hülyének amiért nem vagy képes a saját néped, vallásod megvédésre, sőt még terjeszted is az ő hazugságaikat.

okt. 30. 14:20
 38/53 anonim ***** válasza:
Drakula pont hogy pozitív példaként szolgál a muszlimokról. Te vagy az, aki mindenkiben elleszenvet ébresztesz a vallásod iránt.
okt. 30. 14:31
 39/53 anonim ***** válasza:
83%

Jogos, de láthatod, hogy ő minden racionalitást már nélkülöz, a megborult téveszméi régen felülkerekedtek. Ha megnézed, én több hozzászólásban is kiemeltem, hogy nem a muszlimokkal van baj általában, hanem kimondottan vele és a hozzá hasonló szélsőségesekkel.

Csak most ezzel a hazaárulással egy új szintet ütött meg.

okt. 30. 14:34
 40/53 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
100%

"A gyerekek elhurcolása kötelező szolgálat volt. És nem bántották őket hanem oktatást kaptak, majd katonaként vagy hivatalnokként szolgáltak."

A hitetleneknek nincs kötelező katonai szolgálat az iszlámban, ez csak muszlimokra vonatkozik. Ráadásul ezt nem takarja a "kötelező katonai szolgálatot" fogalma, amit ezekkel a gyerekkel tettek. Kezdésnek ott van az hogy ezt a "kötelező szolgálatot" csak a meg hódított hitetlenektől szedették be általában, vagyis egyértelműen csak az ő csesztetésűkre lett kitalálva, hisz általában muszlim gyerekekből nem csináltak rabszolga katonát.

Is az sem igaz hogy nem bántották őket, mert rabszolga katonaként ostor csapásokkal nevelték őket ami azért túl megy az akkori "gyerek nevelési módszereknél", mint mondjuk egy egyszerű elfenekelés...

(Annyira nem szeretem amikor egy ilyen kérdés alá az áttérő kérdező egy ilyen vitát lát. Remélem hasznát vette a válaszomnak. Már mint az elsőnek.😢)

"Meséld már milyen történelmi tényeket mellőzök?"

Pl. "mig a muszlimok nem bántották a keresztény lakosságot"

Is ez nem igaz. Pár falu eltűnt a magyar térképről, meg a lakossága is meg halt a hóditás során. Valamint sok civilből lett rabszolga. Meg ott van ez a "gyerek adó". Értelemszerűen ha ezeket hozzá hasonlítjuk ahhoz amit a keresztény katonák műveltek amikor ők hódítottak meg olyan területet ahol más vallásuak vagy muszlimok voltak (Pl. Jeruzsálem meg hódítása: Egész muszlim és zsidó lakossák lemészárlása. Illetve amikor Granádát vissza hódítitták akkor az egész muszlim lakosságot erőszakkal meg térítették: [link]

Értelemszerűen ha középkori keresztényekhez mérjük a muszlim hódítokat, akkor angyalok voltak. De ha csak úgy meg nézzük, észre vehetűnk egy-két kegyetlenséget náluk is. (még ha ritkábbakat is.)

"A tipikus iszlámellenes hazugságokat mantrázza mint mindig. Nem mondod hogy most látod először. És te ezeket véded."

Én nem védtem őket.

"A jizya nem hadiadó. Még ezt sem tudod? Nem muszlimok által fizetendő adó mivelnyilván nekik is hozzá kell járulni a közösbe."

Hadi adóként kezelték, is mikor már vallástól függetlenül lett kötelező a katonai szolgálat, ez az adó is meg szűnt.

"Történelmileg a jizya adót az iszlámban úgy értelmezték, mint a muszlim uralkodó által a nem muzulmánok számára nyújtott védelemért, a nem muszlimok katonai szolgálata alóli felmentéséért, a nem muszlim hit gyakorlásának engedélyezéséért bizonyos közösségi autonómiával. muszlim államban, és anyagi bizonyítékként a nem muszlimok hűségét a muszlim államhoz és annak törvényeihez. [ 9 ] [ 10 ] [ 11 ] A muszlim jogászok a dhimma közösségből felnőtt, szabad, épeszű férfiaktól követelték meg, hogy fizessék a dzsizját, [ 12 ] miközben mentesítették a nőket, gyerekeket, időseket , fogyatékosokat , betegeket, őrülteket , szerzeteseket , remetéket , rabszolgák , [ 13 ] [ 14 ] [ 15 ] [ 16 ] [ 17 ] és musta'mins – nem muszlim külföldiek, akik csak ideiglenesen tartózkodnak muszlim földeken. [ 13 ] [ 4 ] Azokban a rezsimekben, amelyek lehetővé tették, hogy a dhimik a muszlim hadseregben szolgáljanak, azok, akik a katonai szolgálatot választották, szintén mentesültek a fizetés alól, [ 2 ] [ 14 ] [ 18 ] [ 19 ] [ 20 ] [ 21 ] egyes muszlim tudósok azt állítják, hogy egyes iszlám uralkodók mentesítették a Jizya alól azokat, akik nem tudtak fizetni. "

[link]

"Te török vagy és ennyi számodra az Oszmán-Birodalom? Jöttek, láttak, loptak-öltek?"

A hódításuk az ami ennyi számomra. Ahogy a hódítások többsége is csak ennyi.

"Az őseid leköpnének téged."

A közvetlen őseim nem, a középkori őseim meg be kaphatják a f#szom ha közvetlenül részt vettek azon tettekben amiket az iszlám vallás és az általános erkölcs is elítél. Persze csak akkor, ha meg tették. Ha egyszerű emberek voltak, tiszteletem nekik.

"A magyarok még a 17. század végén is inkább álltak a muszlim törökök oldalára mint a keresztény habsburgok oldalára ami tehát 150 év után is ami mindent elmond."

Ezt én is mondtam.

okt. 30. 14:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!