Ez mégis hogy van a Katolikusoknál?
20as,
Értem, tehát központilag előírt jelleggel felsorolnak minden ismert és ismeretlen bibliai személynevet, biztos ami biztos alapon. Vajon hány darab 'szent' közbenjárása szükséges a különféle kívánságok teljesüléséhez? Ha ezen a napon mindenkit elő kell húzni a hatékonyság érdekében, akkor más alkalmakkor miért elég akár csak egyetlen illetőtől kérvényezni a 'közbenjárást'?
Amúgy teljesen félreértetted a kérdésemet. Veled pl. mikor fordult elő legutóbb, hogy _magadtól_ valamelyik pátriarkához imádkoztál? Milyen _személyes_ küzdelem során érdemes mondjuk Noéhoz fordulni? És mi az, amivel konkrétan ő segíteni képes rajtad?
Látom felettébb tájékozatlan vagy a katolikus hitet illetőleg. Ez önmagában nem baj. De hogy az pontosságot meg sem közelítő mindenhonnan összevadászott értesüléseid nagyon nem fedik a valóságot. Így kérdem én, mi alapon akarod bírálni? Csak magadból csinálsz hülyét.
Mert 100%-ban igaztalan, amit leírtál. Írhatnék mindegyikről pontosabban oldalakat is, de nem hiszen, hogy sok foganatja lenne.
Levonnám a tanulságot: ha valamit bírálni akarsz, nem egy ártalmas dolog, ha ismered is azt.
Te hitetlen vagy, a katolikusok pedig hívők. Jézusnak Mártához intézett szavai jutnak eszembe, csak sajnos te nem hiszel, Márta hitt.
23 Én pontosan ismerem a katolikusokat és tisztában vágyom a Bibliában léírt dolgokkal is. Csak onnan van
minden hivatkozásom és onnan, hogy ismerem a katolikusokat.
Ha ismered, akkor miért hazudsz és ferdítesz? Ezen felül írod ki kérdések tucatját hetente?
Kivételes? Miért, most az ördög kicsit hangosabban súgott a füledbe, hogy támadd Krisztust Egyházán keresztül? Gondolom a többi kérdésed is kivételes alkalom, akkor is kivételesen súgta a füledbe a sátán, hogy támadd a katolikusokat hazugságaiddal.
Kérek szépen mindenkit, hogy ne azzal töltse az idejét, hogy a másik keresztény egyház tagjait támadja.
A mai világban különösen fontos hogy megvédjük a kereszténységet a hitetlenektől és a hamis vallásúaktól.
Ha ismernéd legalább egy igaz kritikát írtál volna. Ha ismernéd a Szentírás nem csak úgy légből kapott módon jelentenél ki valamit, hanem alá is támasztanád.
Én hoztam szentírási igehelyeket, te nem. Úgyhogy eddig én állok egy alátámasztott állítással; míg te csak vádaskodsz és (már megbocsáts a kifejezésért, de nem tudom szebben megnevezni) hazudozol.
Valahogy nem érzem hitelesnek a vitakultúrádat, nem is tudom miért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!